Burtici fericite de septembrie-octombrie (129)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Eu tot pe selenica si pe katteryna le vad urmatoarele cu bebeii in brate. Nici ralucapaun nu pare chiar atat de departe. Bine ar fi sa ajungem la termen dar... cum o vrea DD. Sanatoase sa fim cu tot cu bebeii nostri.

Monica 27+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Duamna, m-a luat frica cand m-am vazut pe lista! Pe 15 august botezam un baietoi si trebuie sa fiu in forma. In septembrie am zis la unguroaica sa vina.

35+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

eu am mai tras o tura de somnica, ca m-am trezit la 4 iar, asa ca am obosit, acu' v-am prins din urma.
Monikus, bine ai revenit.
Devylla, ma uimesti cu planurile pe care le ai. Din ce stiu eu, lb japoneza e extrem de dificila, si tu mai ai doar 2 module, si iti dau japonezii atestat ca stii sa scrii si sa citesti? Mi se pare incredibil. Te felicit si iti urez multa bafta, iar franceza e floare la ureche, in 2 luni iti vei aminti tot ce ai uitat.

Ioana 28+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Monikus bine ai revenit!
Emy, Alex, Lutoniana multumesc de sfaturi.
Techila tinem pumnii azi la control, te asteptam cu vesti bune. Oricum tu esti o fata foarte curajoasa.
Danuta1979 ai grija de tine. Eu speram sa ne intalnim prin Bucur, mi se pare ca avem aproximativ acelasi DPN.
+ 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Techila foarte dragut carutul de 2 pestisori. Dar ce pozitie pe doamna...e relaxata din cate vad eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Aida, spor la cumparaturi si rezolvat probleme, te asteptam cumintele!

scumpelor am ajuns acasa am cumparat finet 3/1,5m si ce ma bucur cel mai tare e ca am gasit niste materiale super pentru lenjerie si am luat 4 feluri ca incata abia astept sa le dau la facut asta daca nu cumva se indura dl sot sa imi ia o masina de cusut sa le tivuiesc si sa fac si fete de perina ... imi da el mie numai masina de cusut in carca dar de mult vreau sa imi iau si fac si eu ca mama ca la cat cheltuim acum ce mai conteaza 100 euro ... dilimache ce sunt , dar incerc si eu
... gata fug sa va citesc

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Am citit 8 pagini fara sa imi iau notite ... uite ca mi se mai intampla si mie...

Sabina ma bucur tare de vestile bune si de faptul ca vii sa ne spui

techila m-ai distrat cu incidentele de azi-dimineata, si din moment ce mai scrii inseamna ca s-a rezolvat si problema cu iaurtul . Super sotul cum faceti voi toate in echipa ! Si imi place foarte foarte mult caruciorul, perna ta de gravida (se pare ca eu am cu ursuleti si e mai fain modelul tau ), si scumpa de techila cum sta ea sa doarma

Monikus bine ai revenit!

Alex ce fain ca mergeti un pic la mare!

Nu mai stiu ce am vrut sa mai zic . Intru mai tarziu, poate imi revin . Aici a tras o furtuna cu fulgere si tunete ingrozitoare, cu putina apa pentru plante, deci mai mult sperietura... poate de aia sunt asa somnambula...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

'Neata!
Fetelor da nu va jucati. Nu am intrat in week-end, ca am fost cu vizitatorii in plimbari si voi ati si scris 3 capitole. Oricum la mare a fost o vreme super, pacat ca eu nu am voie sa intru in apa...Ma bag la recuperat si revin

34+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

'Neata!
Fetelor da nu va jucati. Nu am intrat in week-end, ca am fost cu vizitatorii in plimbari si voi ati si scris 3 capitole. Oricum la mare a fost o vreme super, pacat ca eu nu am voie sa intru in apa...Ma bag la recuperat si revin

34+ cu

nazdravanul meu

De ce nu ai voie in apa?
Curiozitatea a omorat pisica!

----------------------------------------------
Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Eu tot pe selenica si pe katteryna le vad urmatoarele cu bebeii in brate. Nici ralucapaun nu pare chiar atat de departe. Bine ar fi sa ajungem la termen dar... cum o vrea DD. Sanatoase sa fim cu tot cu bebeii nostri.

VARSTA BEBE

Duamna, m-a luat frica cand m-am vazut pe lista! Pe 15 august botezam un baietoi si trebuie sa fiu in forma. In septembrie am zis la unguroaica sa vina.

35+ Natalia

Nu tre sa te iei dupa gura mea. Sa iti ajute DD sa faci exact asa cum vrei tu.

Alex, eu ma mai vad cu dr pe 10 sept in conditiile in care cam pe 15 oct tre sa fie cezariana. Nu cred eu ca imi mai ia nici o secretie. Mi-a dat insa o lista cu analize la sange pe care tre sa le fac la sf lui august ca sa le vada ea pe 10 sept. Asta e. Poate ca asa trebuie.

Tulibu, Anamaria, Raluk, .

Aida, mi-ai dat o idee si mie cu materialele tale. Eu nu ma pricep la cusut dar am o soacra tare dibace si e gata sa fac tot ce ii cer eu. Are si masina de cusut. Deci, din cauza ta o sa ii dau de treaba ca tot e pensionara si sta acasa.

Santorini, nu am mai citit in urma sa vad ce mai faci dar sper ca esti bine. O sa ma pun pe recuperat dar deocamdata imi e fooooarte lene.

VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.
La Multi Ani , Matei si Luca si sa cresteti mari si sanatosi.
Fetelor de ce oare nu pot intra pe yahoo, pe contul comun? Am totincercat si nu reusesc, imi spune ca userul sau parola incorecta. Oare s-a schimbat ceva, si daca da imi trimite si mie cineva noile date, va rog. Multumesc.

28+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Mergi la inceput