Burtici fericite de septembrie-octombrie (129)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Gata fetelor. Am fost la eco. Acum am iesit. Bebe e bine mersi cu capu in jos. Am lichid mult. El facea tumbe. Totul eoki. Cum v-am spus. S-a uitat decat la pozitia lui. A zis ca poate apårea oricand. E jos . Ma duc sa pap si apoi plimbari prin oras. Fac si poze. Va scriu de pe tel asa ca scuzati eventualele greseli.

Va pup

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Gata fetelor. Am fost la eco. Acum am iesit. Bebe e bine mersi cu capu in jos. Am lichid mult. El facea tumbe. Totul eoki. Cum v-am spus. S-a uitat decat la pozitia lui. A zis ca poate apårea oricand. E jos . Ma duc sa pap si apoi plimbari prin oras. Fac si poze. Va scriu de pe tel asa ca scuzati eventualele greseli.

Va pup

Felicitari pt vestile bune. Il asteptam la noi in odisee cand ii va veni timpul si cand va vrea sa faca cunostinta cu lumea din afara casutei lui de acum.

Monica 27+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Fetelor mai am o intrebare, sunt foarte ingrijorata, poate nu este nimic, dar nu sunt sigura si nu am pe cine intreba deoarece doctorul meu este in concediu. De o saptamana si ceva am contracti, dar nedureroase, am luat cate 2 nospa pe zi si parca sau mai rarit. Contractiile nu tin mult, numai cateva secunde si nu sunt regulate. Nu am multe pe zi, doar cateva. Oare sa fie ceva periculos pentru bebe? Oare se poate intampla ceva? Va cer sfatul pentru ca am inceredere in voi.

28+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui titi143

Fetelor mai am o intrebare, sunt foarte ingrijorata, poate nu este nimic, dar nu sunt sigura si nu am pe cine intreba deoarece doctorul meu este in concediu. De o saptamana si ceva am contracti, dar nedureroase, am luat cate 2 nospa pe zi si parca sau mai rarit. Contractiile nu tin mult, numai cateva secunde si nu sunt regulate. Nu am multe pe zi, doar cateva. Oare sa fie ceva periculos pentru bebe? Oare se poate intampla ceva? Va cer sfatul pentru ca am inceredere in voi.

28+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Titi, ti-am trimis noua parola pe PM. Si eu am contractii nedureroase de vreo 5 ori pe zi. Mi se intareste burta destul de tare dar cedeaza repede. Din cate stiu eu e normal sa existe astfel de contractii pt ca uterul se pregateste de nastere. Eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji. Poate iti dau mai multe detalii fetele mai stiutoare.

Monica 27+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui titi143

28+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Daca nu sunt dureroase si cedeaza la No spa, e in regula! Uterul se pregateste de nastere prin aceste contractii false. Cand simti ca ai, schimba-ti pozitia sau bea un pic de apa.

35+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Hop si eu

Iulika- felicitari pentru vestile de la eco.
Uve- eu nu sunt asa speriata ca nu nasc cu dr meu. In plus, cand am fost la spital si el nu era, m-au inconjurat toti si nu stiau ce sa-mi mai faca...ma bibileau in nestire. Eu o sa discut cu el oricum, daca nu vine, sa nasc cu dr din garda. In plus, daca prima data am nascut in 3 ore, acu cica nasc si mai repede..Ce sa mai amane?? merci pentru grija

In fond si fetele din alte tari, banuiesc ca nasc cu dr care e la momentul respectiv in garda, nu? Luto, Manga...sau cu moasa?

La prima nastere putea sa fie si papa de la Roma, mie oricum imi era rau de muream, ceeea ce evident nu s+a intamplat..

Nu ma tem de nimik, sunt cea mai curajoasa

Doro 33+ cu Sara si Eva Maria (28.04.2005)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

devylla sa speram ca o tine pe soacra si mai departe si spor la alaptat direct din tzitzi
daci nu avem Dedeman in TM dar o sa ma descurc eu cumva , m-am hotarat si o sa comand dacaa nu gasesc in magazine pe arcuri asta va fi
adi foarte interesant ce zici acolo , dar sa stii ca idei dinastea on line nu am deloc sunt tot pe moda veche de investitie si dezvoltare... , hm zau ca nu stiu on line ce as face
techila vezi daca nu asculti soacra sa iti cumperi usa

pentru Selenica, Iulika, Ralucapaun fetele care merg la control

Danuta1979 cat era patutul pliant la Metro si mai ales daca se ridica salteaua si avea locul ala de infasat ... Auchan parca nici dinasta nu avem ... felicitari pt 34 si la mai multe

... trimit si ma regrupez iar la citit

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:

Va pup

Felicitari pentru vestile bune si sa dea DD sa vina pe lume atunci cand va fi pregatit!

----------------------------------------------
Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Citat:

Va pup

Felicitari pentru vestile super bune! S-a intors bebele!

33+ cu

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Iulika felicitari pentru vestile bune!

Monica ma bucur ca in sfarsit stai acasa si te rog trimite-mi si mie noua parola de la email! Eu mai am o luna de servici dar stiu ca va trece repede!

Laura 28+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput