Burtici fericite de septembrie-octombrie (129)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

bafta fetelor care merg a eco azi. stiti cine mai mergea tot azi??? mimika.
pe la 11 jumate cobor sa curat 5 cartofi sa fac piure soatzei

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

La 11 jumate cureti 5 cartofi, zici ca vorbesti codat Doamna Bond

Clau 33+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Vaaaai Iulika, cand vad semnatura ta ma ia cu lesin!

..mie-mi spui ?

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Citat:
citat din mesajul lui techila

La 11 jumate cureti 5 cartofi, zici ca vorbesti codat Doamna Bond

Clau 33+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

adica voi reveni pe la 1 jumate la calculator...socotesc eu...sa nu zica fetele ca nasc. 2 ore cred ca e suficient ca sa curat 5 cartofi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Vaaaai Iulika, cand vad semnatura ta ma ia cu lesin!

----------------------------------------------
Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Påi nu te obisnui ca in curand o schimb..Hai ca si la tine se apropie..Incet incet..Så vezi tu ce frumos va fi..Ce sentimente frumoase te incearca atunci cand se apropie momentul

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Imi dau lacrimile acum, cad citesc aici, nici nu vreau sa ma gandesc atunci cum voi fi!

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Claudia ce planuri frumoase ai tu!
ASa visez si eu...inca nu mi-am stabilit un termen.Dar mandra mare din aprilie va merge la gradi,mandra mica mai vedem cum se dezvolta si daca e ok din toate punctele de vedere va merge si ea la gradi cu Erika.Atunci voi avea probabil timp mai lejer si putere de concentrare de-a putea invata.Eu vreau sa continui studiul limbii japoneze,mai am doua nivele de dat...ca sa capat o diploma ce-mi atesta faptul ca stiu sa citesc/scriu fluent!Eu la scris is cu probleme.
Apoi vreau sa invat italiana,spaniola si dupa ce le-am pus la punct pe acestea doua,vreau sa imi pun la punct franceza(pe care am uitat-o 90%),n-am mai studiat din generala.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

saltare fetelor
am venit de la scoala, am incheiat nebunul. m-am semnat si pe azi si pe maine, au sarit toti colegii pe mine ca-s nebuna, cu burtoiul la scoala .
mi-am propus sa cau t scutece azi sau material macat da e asa de cald incat nu cred ca ies.
deocamdata va citesc si ma bucur sa aud vesti bune de la devyla.
iulika draga, eu ma rog sa ajung la 36 de saptamani si uite ca tu esti acolo.
techila, stiu ca mimika trebuia sa mearga azi la control ca am zis ca merg si eu azi, dar doctorul meu e plecat saptamana asta.
mai haladuiesc si eu pe aici desi am o chiuveta de vase de spalat, da mi-e o leneeeeeeeeeeeee, cva m-am trezit azi la 8 fara 20 daca a trebuit sa merg la scoala.

ma duc sa ma cantaresc sa vad daca am mai pus peste 20 kg.

anco 33+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Pt ca n-am avut tangente cu bucataria sapt asta...azi am reusit sa fac o ciorbita de legume si am ramas cu multe "oo"(ouo) in frigi...vreau sa pun de-o praji...dar de care>?Ceva simplu si rapid daca aveti :D...io stiu sa fac doar chec sau pandispan fara sa cautr reteta.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neata!

M-am intors de la spital, mi s-a parut ca vad acolo pe sotul Mimikai, m-am gandit sa ma duc la el, dar n-am vrut sa sperii omul

A fost de vis, am stat la o coada pt nush ce fisa de prezentare, apoi m-am schimbat in haine de spital, am urcat 2 etaje pana la medic, am coborat iar si stat la aceeasi coada pt o fisa de internare si apoi in sfarsit urcat din nou pt recoltare. Toate drumurile astea le-am facut in camasa de noapte si halat si rucsac in spate. Eram de vis, o gravida singura umbland prin spital
Sectia de maternitate arata f bine, am umblat prin ceva spitale si asta e de departe cea mai aratoasa.
Mi-au recoltat pt analize de sange, secretie si urina. Joi voi avea rezultatul si tot atunci imi va face si o echo.

Si ca tot vorbeam de pauza la prestat activitati sexuale, a fost dureros ca naiba cand mi-a recoltat secretie...se vede ca e neumblat pe acolo de atata vreme

Si mi-am mai completat bagajul de spital cu vata si tifon.

Va pup!

35+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mai astept sa se termine si masina asta de rufe, a treia pe ziua de azi, si ma intind un pic, sunt transpirata toata si nu am facut mai nimic, adica nu se vede!

Techila, spor la curat, si eu zic ca 2 ore sunt suficiente, vezi sa nu pape catelul cartofii!

Claucia, si la mine e prima zi de stat acasa pentru vreo 2 ani, am asa, un semntiment ciudat, dar sunt sigura ca o sa treaca.

Noi ne-am hotarat sa tragem o fuga de 2-3 zile pana la mare saptamana care vine, dar in cursul saptamanii sa nu fie omor, si se pare ca ne insotesc si viitori nasi, abia astept!

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput