Burtici fericite de septembrie-octombrie (129)
Raspunsuri - Pagina 19
Dana15 spune:
Fetelor va propun un test..mi l-a trimis si mie un prieten pe mess; m-am amuzat teribil facandu-l; sper sa nu-l considerati de prost gust si sa va distrati
cat esti de roman
Dana 30s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Ellenuta spune:
buna fetelor
lucia 
am petrecut cateva zile de cosmar cu eva in spital, la perfuzii .. 24/24 .. plus antibiotic pe branula .. azi ne-a externat dar mergem de 2 ori pe zi ptr tratament. saracuta e terorizara de oameni in alb si verde, cand vedea asistentele si doctorii striga "gata gata pa pa" .. au chinut-o si cu branula, spart vene, invinetit din astea ..
imi cer scuze ca nu am citit nimic din urma dar nu am avut timp si nu stiu cand o sa pot recupera.
acum suntem acasa, sper sa-si revina, sa papa si sa bea lichide ..
va pup pe toate!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
31+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta buna fetelor lucia ![]() am petrecut cateva zile de cosmar cu eva in spital, la perfuzii .. 24/24 .. plus antibiotic pe branula .. azi ne-a externat dar mergem de 2 ori pe zi ptr tratament. saracuta e terorizara de oameni in alb si verde, cand vedea asistentele si doctorii striga "gata gata pa pa" .. au chinut-o si cu branula, spart vene, invinetit din astea .. imi cer scuze ca nu am citit nimic din urma dar nu am avut timp si nu stiu cand o sa pot recupera. acum suntem acasa, sper sa-si revina, sa papa si sa bea lichide .. va pup pe toate! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 31+ Anna Sophia Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Ellenuta, multa sanatate Evei. Sa dea DD sa ii treaca repede si sa scape de oamenii in alb si verde pt totdeauna. Ai grija si de tine. Incearca sa te si odihnesti printre picaturi casa nu sufere si bebe din burtica.
Si nu iti face griji pt recuperat. O sa iti facem un mic rezumat daca e nevoieMonica
27+ cu
Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE
Fragutza spune:
Offf, draguta de Eva! Sanatate multa, tinem pumnii sa se faca bine repede
!
35+
Natalia
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Fetelor va propun un test..mi l-a trimis si mie un prieten pe mess; m-am amuzat teribil facandu-l; sper sa nu-l considerati de prost gust si sa va distrati cat esti de roman |
zau ca am ras de era sa cad jos din pat ... dl sot zice ca era sa nasc

ioiAida ... 33+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
dragelor , va deschid cap imediat ca trebuie sa plec ... stiti regula , macar 5 posturi pe pag 20 si va mutati la cap nou 
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
monikus spune:
Mai fetelor nu stiti prin ce emotii am trecut citind patania cu dexter al techilei. Bine ca totul s-a terminat cu bine. Astept acum sa ajung la partea cu mimika. Oricum nu reusesc sa citesc tot azi. Norocul meu ca nu mai merg la serviciu si intr-o sapt termin de recuperat.
Monica
27+ cu
Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
monikus spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac dragelor , va deschid cap imediat ca trebuie sa plec ... stiti regula , macar 5 posturi pe pag 20 si va mutati la cap nou ![]() Aida ... 33+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Mai aida cum ai tu grija de noi mereu.

Monica
27+ cu
Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE
monis5 spune:
| citat din mesajul lui monikus monica, tocmai citeam prin capitolul 116 ca te-a lovit bebele de credeai ca ti s-a rupt apa. Stai linistita in pat si multa sanatate. Vai ce ciudat e sa citesc si capitolul curent si ce e in urma.De exemplu acum ma amuz copios la cum ati tabarat pe saraca monis5. Chiar ma intrebam cand a venit in odisee asa ca acum ii zic si eu bine ai venit. ![]() Monica 27+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE |
Merci mult Monica
de la... Monica(invazie de Monici aici la voi
monis
26+