Burtici fericite de septembrie-octombrie (129)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

monica, tocmai citeam prin capitolul 116 ca te-a lovit bebele de credeai ca ti s-a rupt apa. Stai linistita in pat si multa sanatate. Vai ce ciudat e sa citesc si capitolul curent si ce e in urma.

De exemplu acum ma amuz copios la cum ati tabarat pe saraca monis5. Chiar ma intrebam cand a venit in odisee asa ca acum ii zic si eu bine ai venit.

Monica 27+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

aida si eu, simt ca ma rup in 2, merg sprijinita de pereti sau de sotz... e naspa rau de tot, bebe uneori parca sta sa-mi scape asa.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

techila nu stiu ce o sa ma fac, pentru ca ma indragostesc de techilutza ta

Dana vad aci la mine in computer in history linkul asta www.babycentre.co.uk/pregnancy/labourandbirth/planningyourbabysbirth/raspberryteaeaselabourexpert/" target="_blank"> despre zmeur.

Dar cred ca citisem in alta parte, pe computerul meu, ca eu iarasi sunt la ai mei. Oricum, documenteaza-te pe google "raspberry tea, labour", sau "raspberry leaves, labour", ca e din frunze de zmeur, nu din fructe. Sigur gasesti multe articole.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Ehehhe Luto , tocmai asta ziceam si eu..Cum nasteti voi bine merci cu moasa, asa o sa nasc si io cu dr din garda daca n-o veni al meu..Si sigur nu vine noaptea sau daca e f ocupat. Dar n-am o problema cu asta.
Repet: Ma simt viteaza

Doro 33+ cu Sara si Eva Maria (28.04.2005)

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"

Mergi la inceput

M-as duce sa sparg niste bani ca tocmai ce mi-a intrat salariu da mi-e cam lene sa plec...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 33+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Lucia te tzuc si eu..

Techila e prea tare patrupeda ta! ati stat s-o panditi? cum ati putut sa faceti poza asta?!

sa va spun si eu ce mi s-a intamplat: daca tot s-a oprit ploaia (apropo acum este soare..zici ca n-a picat un strop de apa) am zis sa ma duc sa iau niste fidea pentru zupa..si daca tot cobor, hai sa duc si cosul (de mult nu m-am mai ocupat eu de aceasta problema..am pasat-o la sot..) care este desul de marisor (pungi de 60 l..ca la lenesi, sa nu trebuiasca sa-l ducem zilnic). Buuun!!
Mentionez ca locul de depozitat gunoiul este desul de departe de bloc..merg ceva...sacul greu..si trec doi tineri din sens opus..mai si sa nu-mi vina sa cred!! unul s-a intors din drum, mi-a zis "da-ti-mi voie!" si a infascat pungociul..am ramas asa..am bagat un "multumesc frumos" si un zambet inocent si cred ca m-am si ;
permite-ti sa fiu uimita! rar se intampla!
si apoi, cand s-a intors spre mine m-a intrebat "este fetita, asa-i?"...oare de unde stia?!!

EDITEZ: ii voi scoate ochii la barbat deseara, cu faza asta..
Dana 30s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

techila, ia vezi ca am impresia ca raluk e mana-n mana cu vecinii tai ... a cam pus ochii pe tequilla ta...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 33+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Dana super tare intamplarea. Nu credeam ca mai exista exemplare din astea care sa te ajute. Eventual sa zici mersi ca nu ti-au dat un branci sa te misti si tu mai cu elan. Super tare. Eu cred ca sarmul tau a fost de vina dar uite ca mai exista un strop de speranta ca inca nu au murit toti gentlemenii de pe planeta asta.

Monica 27+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Raluk multumesc!
si tie MariaI

Dana 30s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

techila, ia vezi ca am impresia ca raluk e mana-n mana cu vecinii tai ... a cam pus ochii pe tequilla ta...

asa sa fie oare??? pai de nu se vede...sau i-o dau o noapte ca dupa ce o sforai-o o ora mi-o aduce inapoi si imi da si bani s-o primesc

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si

Mergi la inceput