Burtici fericite de septembrie-octombrie (129)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Acum merg sa imi fac orez cu lapte ca-s mica si eu ....si pofticioasa

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Luto, orez cu lapte nu am mai mancat din asta de nici nu mai stiu cand. Sincer nici nu cred ca am facut vreodata. Azi am ars deja ceva nu ma mai bag la altceva.

Techila, mai verifica poza ca nu merge si vreau sa vad si eu.

Monica 27+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

pentru fetele care apreciaza animala mea, uitati o poza foarte reprezentativa pentru inaltimea sa techila, i-am promis aidei si pana acum am cautat-o:

somn de frumusete

luto, in poza aia javra nu se prapadea de ras, ci dormea, manca-o-ar mama, ca era 9 jumate seara....iar un caine de paza la ora aia asta face, ca sa fie in forma a doua zi; ea este o javra foarte disciplinata

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si

gata, am reparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

techila mucoasa ioi , incredibil

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

luto, saptamana trecuta mi-am facut si eu orez cu lapte, l-am dat la caini (nu la ai mei) ca am pus la orez de nu puteam infige furculita in el.....

cat despre kiki, eu sper sa nu nasca, ea este mai mica decat noi cu cateva saptamani bune, nu ar fi asa bine pentru pestii ei...tinem pumnii sa fie totul ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Super tare cainele asta. Cred ca si-a gresit meseria. La circ l-as duce. Ar primi multe aplauze si ar starni multe hohote de ras.

Monica 27+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eu sunt aici. Va citesc da n-am chef sa scriu. Asa ca sa nu ma dati disparuta.
Ma cam doare mijlocul destul de naspa si am dureri jos sub burta, pe bebe il simt foarte jos... anunt eu pe cineva daca va fac vreo surpriza desi sper sa nu.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

monica, stai linistita ca noi oricum batem campiile.
relaxeaza-te sa nu stresezi bebul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

chiar vroiam sa va intreb daca voi aveti dureri dupa ce va ridicati de pe scaun sau dupa ce stati in sezut ca eu asa simt ca si cum se lasa mai jos cu capul cat stau jos si eu nu mai am loc sa imi misc picioarele ca sa merg cand ma ridic

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

chiar vroiam sa va intreb daca voi aveti dureri dupa ce va ridicati de pe scaun sau dupa ce stati in sezut ca eu asa simt ca si cum se lasa mai jos cu capul cat stau jos si eu nu mai am loc sa imi misc picioarele ca sa merg cand ma ridic

Aida ... 33+
Poze cu noi

doo dejte, eu sunt asa, prinsa de dureri. sunt mai pronuntate seara...groaznic, tre' sa ma sprijin depereti ca babele

Mergi la inceput