Burtici fericite de septembrie-octombrie (129)
Raspunsuri - Pagina 16
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Nu prea am inteles de ce ralucapaun umbla in chiloti prin spital dar poate daca mai citesc ma dumiresc ![]() ![]() Cea mai fericita 34 + cu ![]() |
Duamna, cum sa umblu in chiloti!!!Eram o lady, in camasa de noapte roz cu elefanti, halatzel, papuci si rucsac in spate!
35+
Natalia
raluk16 spune:
Monikus superb a fost acolo, si burtica e super! Sa va traiasca socrii! ![]()
Dana ce super simpatic e sotiorul tau! ![]()
29+ 
aidaciolac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ralucapaun
Duamna, cum sa umblu in chiloti!!!Eram o lady, in camasa de noapte roz cu elefanti, halatzel, papuci si rucsac in spate! |

ce era cu elefantzelul? 
luto si eu mi-am mai luat azi o camasa si e lovely

monikus tare faine pozele zau

Aida ... 33+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
Deci la Iulika e totul bine asa ca asteptam cu deosebit interes lansarea.....cand va fi sa fie 
Doro cu care medic sa nasc eu ? ho ho ho.....mi-a spus la cursuri ca numai daca sunt complicatii vine doctorul.....Ca sunt maimulte sali de nastere si e plin ochi de moase pe acolo care stiu ce au de facut ...cam 3 bucati per cap de vaca furajata (adica de gravida)...si daca ele suspecteaza ceva vine nenea dr...daca nu.....NU.
anco eu te ajut cu ce-ti trebuie la carut dar sa-mi spui ce. Ai gasit pe aici ? Astept PM cu mai multe date 
Va urma......
Cea mai fericita
34 + cu 
monikus spune:
Lutoniana m-ai facut sa rad copios.
Da, soacra face si lenjerii. 
Pai vorba aidei de ce sa dai atatia bani pe lenjerii gata facute? Mi se par super scumpe. Poate o vrajesc pe socrela sa imi faca cateva.
Raluk, Aida, ma bucur ca v-au placut pozele si burtica. Colegele mele de la munca vazandu-ma numai in rochite nu si-au dat seama ca burta a crescut atat de tare. Azi cand au vazut pozele au ramas socate.![]()
Socata am ramas si eu ca nu am ars pulpele de pui de tot. Sunt doar foarte crocante
. Bineinteles ca eu nu voi manca pt ca sunt prajite si o sa mor la noapte si vai ce pofta imi e.
Gata, ma duc si eu sa mai citesc din urma ca nu se mai poate. Am o presimtire ca am ratat multe subiecte interesante.
Monica
27+ cu
Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
techila spune:
pentru fetele care apreciaza animala mea, uitati o poza foarte reprezentativa pentru inaltimea sa techila, i-am promis aidei si pana acum am cautat-o:
somn de frumusete
luto, in poza aia javra nu se prapadea de ras, ci dormea, manca-o-ar mama, ca era 9 jumate seara....iar un caine de paza la ora aia asta face, ca sa fie in forma a doua zi
; ea este o javra foarte disciplinata
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze
si 
lutoniana spune:
Am ajuns la zi ...yuhuuuuu
Acum pot sa ma culc de pranz ![]()
Techila nu merge linkul 
Cea mai fericita
34 + cu 
MariaG spune:
initial ii trimisesem PM Danei ca sa nu mai ma joc de-a "pune spatii/scoate spatii", dar vad ca nici pe PM nu poate asa ca postez aici link-ul cu scutecele de finet pe care le-am folosit eu la Alex, sunt mai mici 80x80 dar si Alex a avut doar 2,800 asa ca ne-am inteles bine:
http://www.bebelusultau .ro/detalii.php?cod=BB01
stergeti voi spatiul de dinainte de .ro 
Maria
Alex (6 mai 2004) si BB nou
28+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009
Dana15 spune:
Eu nu pot sa vad poza cu techila patrupeda...![]()
Raluk tu parca ne-ai dat la un moment dat un link cu ceaiul de frunze de zmeur..am fost "isteata" si nu l-am salvat; poti sa-l mai pui o data, te rog frumos..
Dana 30s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
lutoniana spune:
Dana15 pe tine am uitat sa te tuc dulce....
si acum ma intreb de ce nu zice Monica nimic.....Ellenuta sper sa fie bine cu Eva, Kiki cri nu stiu cate saptamani are dar sper sa nu vizionam ceva poze deseara cu ea si bebeloii 

Va rog sa va mai potoliti mai fetelor ca mai avem pana la sfarsitul lunii ....cand accepta creierul meu ca se da startul 
Cea mai fericita
34 + cu