Burtici fericite de septembrie-octombrie (129)
Raspunsuri - Pagina 15
anco spune:
monikus sunt invidioasa si pe tine nu numai pe fetele cu gratarul, dar pe tine fiindca ai fost la mare
. da esti asa de faina!
mai sa stiti ca si eu m-am intrebat azi de kiki, ce-o fi cu ea. sa speram ca nu e cu vreunul din puradei in brate ca n-a mai intrat de sambata parca.
anco
33+
???? si 
poze
Danuta1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac anco super carutzul si ce interesant se inchide , incape chiar si in portbagajul meu Danuta1979 super tare www.miniblu.ro/din_im/pozeproduse/L_4895418_B.jpg" target="_blank">tarcul sa stii ca merg sa iau si eu unul ... acum sa vad su cu salteaua de unde pana la urma spre disperarea lu manga , eu in tarc o sa pun saltea de burete ...Aida ... 33+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Aida, daca ai noroc gasesti si saltea in metro (au preturi mai bune din ce am inteles). Eu am luat tarcul din bucuresti - metro militari (era ultimul pe albastru iar pe roz mai era doar unul) si saltelele tocmai ce se terminasera- ziceau ca mai baga peste 2 sapt.
Dana
33+ cu
Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
anco spune:
oricum, techila e super misto caruciorul tau si are tot ce-i trebuie, spre deosebire de al meu la care se cumpara chestiile separat. dar e ok, eu sunt multumita si asa, oricum , va ziceam ca la primavara luam altul.
scutece nu mi-am facut inca, dar lenjerie.....a fost primul lucru pentru bebei ![]()
. la scoala unde sunt eu avem ateliere de croitorie si se lucreaza in productie, pentru vanzare, cu scopul de a intregi sursele extrabugetare. ceea ce se face in special sunt lenjerii de pat, perne, pilote, salopete chestii mai usoare care pot fi lucrate cu elevii la practica. asa ca pana nu s-a incheiat anul scolar mi-am dat comanda de 2 randuri de lenjerie, 2 pilote, 2 pernite, aparatori patut. mi-am ales din depozit materiale, apropo, aveti grija ca alea creponate, desi sunt super faine zgarie pielea bebeilor. (asa m-au sfatuit pe mine tantile batrane de acolo si aveau dreptate).deci mi-am ales ceva materiale, super finute, e adevarat ca nu cu modele de copii dar faine si asta e.le am. si toata treaba m-a costat 160 ron.
anco
33+
???? si 
poze
Dana15 spune:
Monikus ff fain acolo unde ati fost! si tu arati tare bine!
off..si nu te-ai balacit deloc in piscina?
cred ca mi=ar fi fost tare greu sa rezist..dar ai avut interzis de la medic sau ai preferat sa nu risti?
Anco pregateste-te..ca de vine furtuna asta si in alba...vai, vai! acum parca o lasa mai moale dar in urma cu 15 min cred ca nu puteai face un pas pe strada
am vazut si pozele cu carucioarele la dublu...frumoase amandoua! ![]()
Dana 30s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monikus spune:
Ralucapaun, anco, multumesc pt aprecieri. 
Anco sa stii ca mi-a fost destul de greu pe drum pana la mare dar a meritat efortul. Plus ca sotul meu era tare amuzat cand ma vedea cum ma ridic de pe sezlong asa tinandu-ma de umbrela care era foarte bine fixata in pamant. Spuneam ca nu mai ajung la mare dar uite ca a dat norocul peste mine. O sa ajungi si tu acolo cu bebeii cat de curand
.
Monica
27+ cu
Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
anco spune:
pai eu acum inchideam calc sa plec pe afara sa caut scutece. lasa ca ma duc oricum, ca stau, v-am mai spus ultracentral,asa ca daca vine oricum nu merg prea departe.![]()

anco
33+
???? si 
poze
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui techila aida, caut o poza sa vezi javra cand dormea si ii atarna un muc din nas...sa vazi acolo nesimtire...doar s-o gasesc mie mi-a facut mama 6 scutece 1mx1m din finet, albe simple si acum o sa ii zic sa imi faca si lenjerie pentru patuturi. eftin ![]() |
du-te mah

deja am lesinat de ras
abia astept sa o vad ... eu cu lenjeria m-am enervat ca au scoruri nesimtite pt nimic ... asa ca mai bine iau masina de cusut decat 2 seturi de lenjerie

Aida ... 33+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
monikus spune:
| citat din mesajul lui Dana15 Monikus ff fain acolo unde ati fost! si tu arati tare bine! off..si nu te-ai balacit deloc in piscina? Dana 30s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Multumesc frumos Dana. M-am balacit in mare desi dr mea mi-a recomandat sa intru numai pana la genunchi in apa. Nu am rezistat si m-am balacit asa cum se cuvine in mare si din fericire totul a fost ok. De piscina nu mi-a zis nik dar am citit ca nu e bine sa fac baie in piscina pt ca e mult clor in ea si clorul provoaca nasterea. Mi-a fost greu sa ma abtin sa nu sar in piscina dar nu am vrut sa risc inutil. Oricum, important a fost ca am putut intra in mare si ca am ajuns ok inapoi.

Anco, plimbare placuta si fara ploaie daca se poate.
Acum fug in bucatarie pt ca am bagat niste pulpe de pui pt soata si cred ca s-au facut cam scrum ca deja a ajuns mirosul la mine in cealalta parte a casei
Monica
27+ cu
Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE
aidaciolac spune:
al meu a venit de la lucru si s-a apucat de gatit niste cotlete ![]()
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
lutoniana spune:
Hai sa traiti fetele !!!!!
Va anunt oficial ca mi-am deschis 2 pagini cu forumul si sunt la pagina 9 si ma apuc de recuperat si raspuns, sa vedem ce-mi iese....
in afara de ochi ![]()
In primul rand cred ca am pus-o....simt ca Monikus si Claucia se vor adauga la gasca de veverite...acum sa va tineti fetelor.
Claucia simt ca tu ne vei fi de mare ajutor cu sfaturile ....
si iti doresc sa iti indeplinesti toate visele legate de limbi straine.
Nu prea am inteles de ce ralucapaun umbla in chiloti prin spital dar poate daca mai citesc ma dumiresc 

mangulico te sarisem , iertare....bafta multa la analize si sa iasa exact asa cum trebuie
Si eu visez fetele de pe forum ...cred ca ne-am tampit cu totul 
Techila super tare carutul ..iar Techila fiica, cred ca se tavalea de ras, nu ???? ce altceva putea face in acea pozitie.....eu cred ca as manca catelul ala .....asa de drag imi e.
Deci soacra lui Monikus dupa ce ca le ofera sejururi de neuitat mai coase si lenjerii 

Va urma.......
Cea mai fericita
34 + cu 

, eu in tarc o sa pun saltea de burete ...