Burtici fericite de septembrie-octombrie (129)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Anco super carutul la fel si al Techilei
Eu il voi folosi pe cel al Ramonei care acum este in garaj strans si pus bine la pastrare.

Fetele plec acasa vb maine.

Laura 28+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Monica multumesc pt parola!Am vazut pozele f frumoase!

Laura 28+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Anco super caruciorul! Imi place si la al tau, ca la al techilei culoarea . Asa mi-ar fi placut si mie la al meu, inchis la culoare, dar ca sa iau la oferta buna m-am multumit cu un bej

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Buna ziua, dragele mele!

Mai am de recuperat cate ceva din capitolul 127 (care apropo mi s-a parut tare interesant prin discutiile si linkurile postate acolo, despre alimentatia sanatoasa)..pe 128 l-am facut azi noapte..sunt oarecum la zi.

Felicitari fetelor pentru care astazi este prima zi de concediu prelungit

Monikus bine ai revenit! ma bucur ca te-ai simtit bine la mare!

Imi plac planurile studioase ale Clauciei si Sabinei! va doresc sa reusiti! Sabina, dar pe bebe Lisa o sa poti sa o duci la gradi de la o varsta asa mica ?(am inteles ca anul viitor ai vrea..probabil inainte de un an..)

Am vazut pozele cu micutii Mimikai..dragii de ei! ziceati voi ca erau incruntati, dar eu cred ca asa o sa arate si ai nostrii in primele clipe de viata.

Si gasaca Techilei se pare ca s-a simtit minunat! Respect pentru duomnul sot, Vali!! (cred ca ar fi fost incantat sa mai vina vreun sot..sa stea ei acolo, sa invarta carnaciorul, sa ciocneasca berea, sa povesteasca de-ale lor..)
Oricum Techila...ma induiosez toata cand aud cum te ajuta, cum iti lasa el mancarea langa patuc si vine acasa la pranz sa papati impreuna..

Vai ce furtuna a inceput in Cluj!! brrr...

Dana 30s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doro76

Revin cu o intrebare. Cine naste la Filantropia?

Doro 33+ cu Sara si Eva Maria (28.04.2005)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"

Doro, si eu tot la Filantropia. Poti sa-mi spui pls cu ce doctor? Eu oricum sunt muuult in urma ta... dar incepe sa ma roada si pe mine una-alta...

EDIT: scz, am gasit acuma ca zici de dir. spitalului . Eu merg la Catalin Haiduc, insa ma intereseaza si ceilalti de pe acolo ca Haiduc facea glume (sau nu?!?! ) ca pleaca in vacanta cam cand am eu DPN... Si de Hamid Ayatolahi Reza am auzit numai de bine... Doar voi doua (adica tu si cu Clodute) sunteti la Filantropia? Eu aveam senzatia ca e f in trend maternitatea aia...

monis 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Dana, .

Fetele am pus si poze in album cu balena de mine. Asta daca vreti sa imi mai vedeti burta.

Monica 27+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

pe toate care au admirat caruciorul nostru.
cred ca si pe aici ne paste o furtuna. se pare ca de la baia mare a mers la cluj si de la cluj vine spre alba. s-a innorat, dar nu stiu ce sa zic, ca eu as oesi afara daca tot e nor, da nu stiu cat e de cald

anco 33+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Iulika esti tare curajoasa si optimista! un adevarat exemplu pentru mine! ma bucur ca totul este ok cu bebe Bruce!

Si fetele care mai merg astazi la control..va asteptam cu vesti bune!

Am vazut ca ati vorbit despre materialul acela de facut scutece..finet..si ca Aida si-a procurat astazi; spuneti-mi si mie ca la nestiutori..cam ce dimensiuni trebuie sa aiba un scutec din acela pentru bebe? se gasesc si gata facute, nu? aveti idee pe unde?

Titi tu spuneai ca ai contractii de mai multe ori pe zi, nedureroase...medicul meu mi-a spus ca este normal, uterul se pregateste pentru contractiile serioase ce vor veni in mom nasterii; mi-a recomandat sa nu iau no spa, daca nu doare ci sa incerc sa stau linistita..intinsa in pat..muzica relaxanta..

Oare Kiki ce mai face? ne faci vreo surpriza, mandra?!

Cineva intreba daca o sa avem ajutor (mama/soacra) dupa ce nastem...ma inscriu si eu in clubul curajoaselor (alaturi de Lucia si manga) care cred ca se vor descurca singure..Doamne ajuta! sotul isi va lua si el 3 saptamani de concediu si incet-incet ne-om da noi pe brazda...barbatul meu este tare dragut, optimist la maxim ca ne vom descurca de minune; aseara imi arata pe patrocle (catelul nostru..de plus) cum stie el sa infaseze un bebe..si stie! (intre timp mai facea si faza cu "Shhhh..")

Dana 30s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

gata, mi-au plecat fetele, am spalat vasele si acum stau ca lepra, poate bag si nitel nani.
anco, super carutul tau, in prima faza tot asa am vrut si eu si cand m-am apucat si am cautat carucioare de gemeni si nu am gasit nimic pe gustul meu am fost dezamagita. pe urma am tras o fuga in ungaria la brendon, unde l-am vazut p-asta, mi-a placut, i-am luat si scoici de masina care se potrivesc pe acelasi cadru, e super ok, e foarte practic, imi place de mor. culoarea a fost aleasa ca...antijeg
aida, caut o poza sa vezi javra cand dormea si ii atarna un muc din nas...sa vazi acolo nesimtire...doar s-o gasesc

mie mi-a facut mama 6 scutece 1mx1m din finet, albe simple si acum o sa ii zic sa imi faca si lenjerie pentru patuturi. eftin si bun

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Monikus, foarte frumoase pozele!

Am vazut si carucioare de gemenoi, cat de mult imi plac

Dana, tot singura voi sta si eu cu copila! Sotul meu va avea cateva zile libere numai si probabil vor fi atunci cand sunt eu in spital si in rest ma descurc singura! Sunt foarte increzatoare insa ca va fi bine!

35+ Natalia

Mergi la inceput