Burtici fericite de septembrie-octombrie (129)
Raspunsuri - Pagina 13
monikus spune:
anco, ai reusit. si e foarte frumos caruciorul. ce culoare e? mie imi place grozav ala pe portocaliu.![]()
Fetelor, voi cum faceti fata caldurii ca la mine nici aerul conditionat nu mai face fata. E adevarat ca nu e in camera cu calculatorul dar.....
Monica
27+ cu
Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
aidaciolac spune:
kemsy ce te deranjeaza ciocanul sau acoperisul
lasa ca se repara nemernicul ![]()
monikus bine ai revenit si sa va fie de bine co 
Iulika29 si pe mine ma ia cu lesin semnatura ta si tu esti banuita si cand vad ca postezi citesc repede sa vad daca e vestea ca pleci la nascare
dar pana atunci mai e putin si astept cuminte
... cat despre mancatul in oras
felicitari , nici husbandu meu nu vrea sa ma mai lase sa aprind plita pe motiv ca fac cald
vai ce rau imi pare ![]()
claucia, devylla wow ce pasiune aveti voi pt invatarea lb straine 
anco mai poti fato sa speli vasele , ca eu abia abia mai ajung 

MangaGirl ce vise ai si tu ... clar ca te-am terorizat , sorrrrrrryy 
techila vaaaaai ce caine nesimtit
, super limuzina 
alex distractie la maxim la mare 
anco 14 roni ml de finet
iuliko felicitari pt eco
si zice ca oricand?![]()
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
anco spune:

asta e si culoarea exacta si o sa ii adaug 2 soft carry coat si mai caut sa cumpar o husa de ploaie, da nu pot din romania. cred ca o sa apelez la una din fetele de pe dincolo
, pot? la luto sau manga sau iulika...????n-am gasit niciun site de pe care sa pot comanda in romania, iar pe cele pe care se gaseste (e-bay) nu livreaza aici.
poate ma ajuta si pe mine careva dintre voi.

anco
33+
???? si 
poze
anco spune:
mersi de aprecieri monikus
si de raspuns aida. tre sa vad cat e si aici in alba, de-aia te-am intrebat.
anco
33+
???? si 
poze
aidaciolac spune:
anco super carutzul si ce interesant se inchide , incape chiar si in portbagajul meu ![]()
Danuta1979 super tare www.miniblu.ro/din_im/pozeproduse/L_4895418_B.jpg" target="_blank">tarcul sa stii ca merg sa iau si eu unul ... acum sa vad su cu salteaua de unde pana la urma spre disperarea lu manga
, eu in tarc o sa pun saltea de burete ...
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anco mersi de aprecieri monikus si de raspuns aida. tre sa vad cat e si aici in alba, de-aia te-am intrebat. ![]() anco 33+ ???? si ![]() poze |
sa stii ca eu am gasit doar alb , mi-ar fi placut si cu imprimeuri haioase ...
Aida ... 33+
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
anco spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac [ anco mai poti fato sa speli vasele , ca eu abia abia mai ajung ![]() Aida ... 33+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
pai de-aia e plina chiuveta
si iti dai seama ca nu o lasa acum, dar na, el a fost plecat ieri de acasa, azi e la servici, asa ca mai spal cate 2 farfurii, mai dau o tura pe aici...iar mai spal 2...ca cica deseara cand vine el acasa s-ar putea sa primeasca ceva musafiri si e naspa ca la mine dupa ce intri in casa dai in bucatarie si apoi in holul mare care face intrarea in camere, ca asa mi-a trebuit acum multi ani cand ne-am luat apartamentul, sa desfiintez usa si peretele de la bucatarie. 
asa ca, ca sa fac, nu-l pot lasa nici sa se faca e ras, cu nevasta puturoasa langa chiuveta plina

anco
33+
???? si 
poze
anco spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac anco super carutzul si ce interesant se inchide , incape chiar si in portbagajul meu Aida ... 33+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
apai sa stii ca a fost o mare problema cu portbagajul, ca ne-am temut tare ca nu o asa incapa, in golful nostru, dar incapeeeeee

ca se scot rotile laterale. am rasuflat usurata cand am vazut ca peste tot pe unde am fost am cerut sa vad pe viu, nu de pe net, casa il pot impacheta si proba in portbagaj. e adevarat ca altceva...cam pas, in portbagaj, dar am zis ca la primavara, cand or fi mai mari luam altul , de-ala sport, care se inchide tip umbrela si o sa ocupe mult mai putin loc.
anco
33+
???? si 
poze
aidaciolac spune:
mda , te inteleg perfect anco
Aida ... 33+
Poze cu noi
anamaria1979 spune:
Anco e tare dragut caruciorul.
Iulika felicitari pentru bebe si sanatate.
Succes tuturor fetelor care merg azi la controale.
+ 34