Burtici fericite de septembrie-octombrie (129)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

130 e gata si va asteapta sa il deschideti

Ellenutza la Eva , o sa ii treaca sperietura , in timp , pacat ca a trebuit sa treaca prin asta

Aida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:
citat din mesajul lui techila

pentru fetele care apreciaza animala mea, uitati o poza foarte reprezentativa pentru inaltimea sa techila, i-am promis aidei si pana acum am cautat-o:

somn de frumusete

luto, in poza aia javra nu se prapadea de ras, ci dormea, manca-o-ar mama, ca era 9 jumate seara....iar un caine de paza la ora aia asta face, ca sa fie in forma a doua zi; ea este o javra foarte disciplinata

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si

gata, am reparat

foarte tare canele tau. Io vroiam si ei sa intreb ca baba, canele celalalt cum e? ai poza pe undeva?

monis 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Hai ca m-am distrat copios cu patrupeada Techilei, aproape am lesinat de ras....abia m-am trezit din somn si sunt chiauna

Multa sanatate Evei

Eu plec la dentis ptr o plomba si detartraj, asa ca va recuperez maine, sa fiti cuminti!

----------------------------------------------
Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Elle multa sanatate micutei eva!! sa treaca repede!

Cum te gandesti tu la noi Aida..

Stie cineva ce planta este asta "squaw vine"..traducerea in ro..inca nu am dat search pe google; in articolul postat de Raluk scrie ca are acelasi efect, de tonic al musculaturii uterine, ca si frunzele de zmeur;
Voi, cele care sunteti mai inaintate in sarcina/ carea veti deja un copil, ati folosit asa ceva? sunt tentata sa incerc (spun ei ca pot incepe cu sapt 32, 1 cana/zi) dar parca imi este teama un pic..daca ar declansa nasterea? nu stiu...

Dana 30s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Alex, acum am vazut pozele cu catelul tau. E superb. Si eu vroiam la un moment dat sa imi iau un coker. Super frumos. La fel si hainutele si burtica. Bafta la dentist. Eu sunt pe la cap 117 asa ca...o sa tot scriu la ce mi se pare interesant.

Monis5, asa e. Cam multe Monici in odiseea asta.

Monica 27+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Foarte tare Dana treaba cu testu. LA mine cred ca se cam potriveste asa desi era cam pt barbati
Cica sunt 56% patriot :

E#351;ti cam prea patriot.
E#351;ti frate cu dracul, iar puntea e via#355;a. #354;i-e bine īn Romānia c#259; #351;tii c#259; altundeva nu te-ai descurca. Dac#259; #355;i s-ar da bani, ai #351;i arbora un steag de ziua na#355;ional#259;. Cānd vorbe#351;ti cu str#259;inii devii #351;i mai patriot decāt de obicei #351;i īncepi s#259; le spui despre Brāncu#351;i #351;i Duckadam chiar dac#259; nu-#355;i place nici pictura, nici handbalul. Nu ascul#355;i manele, dar dup#259; ce te īmbe#355;i, parc#259; merg. Ī#355;i place s#259;-i corectezi pe al#355;ii cānd gre#351;esc. #350;paga e prietena ta bun#259;.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

[/quote]

foarte tare canele tau. Io vroiam si ei sa intreb ca baba, canele celalalt cum e? ai poza pe undeva?

monis 26+
[/quote]

am avut poze si ce el pe webshots, azi le-am sters ca nu prea mai e loc si sa am unde posta pozele noi. cealalt nu seamana, e ciobanesc belgian, roscat asa si slbanog, va fi de paza pt ca acum e inca pui tampitel si plin de energie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Cred ca e cazul sa o ascultam pe Aida si sa ne mutam la capitolul nou deschis de ea.

Monica 27+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput