Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mai fetelor,nu va suparati ca se scrie prea mult si ca suntem asa de multe.Cu timpul,ne vom cunoaste toate,avem vreme 9 luni de zile.Cat despre faptul ca unele au mai multe saptamani de sarcina,si altele mai putine,eu cred ca e un lucru bun.Pentru ca cele cu burtici mai mari au mai multa experienta,si ne pot sfatui in legatura cu niste probleme prin care au trecut si ele.Sincer,pe mine nu m-a deranjat niciodata cand am fost la odiseea de noiembrie-decembrie 2007,ca sunt burtici mai mari sau mai mici.Si am avut timp sa ne cunoastem toate.
Offff,astea sa fie cele mai mari probleme pe care sa le intalnim aici.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
5+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata si de la mine!

Sa reiau de unde am ramas aseara.

Dayanara eu am sangerat o singura zi in sapt 5 si a fost un rosu deschi deschis si foarte putin.
Kossir si pe mine ma doare spatele, dar la mine e o problema veche dee atata stat pe scaun la birou
Mami Oana, Nikole cum sunteti?
Uta te invidiez cu testul ala.
Alina imi pare rau ca ti-e rau. sa treaca.
Miradeli din pacate asta e regulamentul forumului, Se face o Odisee pentr 2 luni si nu pentru una. Ne pare rau ca e mai greu sa ne urmaresti, dar cu timpul ai sa te inveti. Oricum, e dreanjant tonul tau, poate cu timpul ai sa vezi ca aici suntem o comunitate, unde se leaga prietenii, nu unde intrebam doar ce ne doare.
Larissa imi pare rau.
Denisa eu la 5 sapt si 4 zile am vazut abia sacul, nu si embrionul.

Bun, de la 9 scriu mesajul asta. Is prinsa tare la munci.
Va pupacesc pe toate.

Oana 10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui vulpitza2004

Buna fetelor,

Ma alatur si eu. Vineri au iesit cele 2 liniute pe test. Ne doream un bb si lucram de ceva vreme. Acum a aparut. Greturi si oboseala sunt la greu.
Dar de ameteli cum putem scapa oare?

E cumva cineva din Braila pe aici care poate recomanda un medic gineco?

Sanatate multa tuturor!

Vulpiza bine ai venit printre noi...aici sunt toti niste prunci asteptati si doriti de multa vreme...Sa ne lasi datele tale pt ca Happymum sa te introduca la tabel sau oana si sa scrii repede 10 mesaje ca sa scrii si tu in timp real cu noi,asa esti tot in urma mesajele apar dupa ceva timp

deChristian Ionut
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Vineri am reusit sa le dau vestea parintiilor mei.. si binenteles fericire fara margini.. de mult asteptau sa auda asta

Legat de sexul copilului.. ce credeti ca va fi? Va intreb asta pentru ca eu simt ca o sa am baiat... nu stiu de ce.. pur si simplu sunt sigura de asta.. sotului iar placea sa fie fata dar i-am spus sa nu-si faca sperante pt ca eu simt ca va fi baiat. Culmea este a mai toate persoanele cu care am vorbit mi-au spus fara sa le zic eu nimic ca ei cred ca va fi baiat.. nimeni nu a zis fata.. Voi aveti "senzatii" legate de sexul prichindelului vostru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

[quote]citat din mesajul lui bluekidoo

Vineri am reusit sa le dau vestea parintiilor mei.. si binenteles fericire fara margini.. de mult asteptau sa auda asta

Legat de sexul copilului.. ce credeti ca va fi? Va intreb asta pentru ca eu simt ca o sa am baiat... nu stiu de ce.. pur si simplu sunt sigura de asta.. sotului iar placea sa fie fata dar i-am spus sa nu-si faca sperante pt ca eu simt ca va fi baiat. Culmea este a mai toate persoanele cu care am vorbit mi-au spus fara sa le zic eu nimic ca ei cred ca va fi baiat.. nimeni nu a zis fata.. Voi aveti "senzatii" legate de sexul prichindelului vostru?
[/quote

Pai eu am un baietel acasa,si mi-as dori si o fetita...acum de prea multa speranta tind sa cred ca e fetita...
Fete ,puneti si voi saptamanile de sarcina la semnatura...asa nu se vor mai face confuzii,ok?numai daca vreti,of course!!

deChristian Ionut
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Vulpita felicitari!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!

Larisa imi pare rau ca nu a fost sa fie.Multa bafta luna viitoare!!!

Cat despre aspirantele care scriu aici,mie imi sunt foarte dragi si nu ma deranjeaza deloc.Si eu la prima sarcina stiu ca scriam la odisee.Chestia asta imi dadea multa speranta ca voi ramane si eu graviduta.Si m-au ajutat mult fetele de acolo.

5+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

pai at baiat o sa fie ,eu vroiam baiat dar simteam ca este fetita si na ca pasarica a fost

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

nu stii cat de bine imi face mie sa stau aici printre voi sa va ascult povestile si sa invat si eu pt cand voi fi mamica dar daca se mai trezeste-te vreo motata cu afirmatii din astea o sa ne simtim ca un rahat scuzati-mi expresia

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Vulpita felicitari!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!

Larisa imi pare rau ca nu a fost sa fie.Multa bafta luna viitoare!!!

Cat despre aspirantele care scriu aici,mie imi sunt foarte dragi si nu ma deranjeaza deloc.Si eu la prima sarcina stiu ca scriam la odisee.Chestia asta imi dadea multa speranta ca voi ramane si eu graviduta.Si m-au ajutat mult fetele de acolo.

5+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Fetelor eu am o vb "fie ce o fi sanatos sa fie si coite sa aiba" eu imi doresc un baiat din tot sufletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

sa stii ca si eu simt acelasi lucru...ca va fi baietel. Nu stiu sa explic cum si de ce...dar pur si simplu asa simt eu!!
Desi sotul imi zice intruna...ca el a pus acolo fetita .
Noah...pana la proba doveditoare mai e nitel...dar eu tot o tin pe a mea...acum sunt tare curioasa daca m-a inselat sau nu instinctul.

asteptam un 8+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput