Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo Fetelor eu am o vb |
esti tare... auzi la ea... fie ce o fi dar sa fie baiat...
asa sa fie.

_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
bluekidoo spune:
Si uite cum sunt eu gura casca si scriu mai multe mesaje ca de.. pana scriu uit ce vroiam sa zic![]()
Cum suportati caldura? Eu ar trebui sa ma duc acum sa platesc facturi, rate..si tre sa fac drumul pe jos ca nu am mijloc de transport intre banci si casa. Sotul este la munca si nu pot astepta sa vina el pt ca inchide la banca si in afara de asta cand vine tre sa facem bagaje si sa ne odihnim ca maine plecam in delegatie cateva zile... e posibil sa ajungem acasa abia duminica. Nelinistea mea este ca am inteles ca in fiecare zi va fi din ce in ce mai cald...sper sa nu ma ia greturile prin masina sau pe la clienti. In rest bagajul meu va cuprinde multe fructe si multe rosii. Si ma mai macina ceva.. joi sau vineri ar trebui sa ma duc sa iar rezultatele analizelor de la doctora de familie si dupa sa imi aleg ginecologul. si eram asa nerabdatoare sa aflu rezultatele iar acum aflu ca tre sa mai astept cateva zile ca de.. nu o sa fiu in bucuresti. Deja nu mai am rabdare pana luni.
Eu o sa pun varsta sarcinii la semnatura abia cand o sa o aflu sigur. Acum se presupune ca ar fi 8 saptamani dar mai dureaza putin pana stim exact
RAMONELLA spune:
Si eu simt ca va fi baietel.La prima sarcina am stiut ca va fi fetita si asa a fost.Acuma sanatosi sa fie,orice ar fii.![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
5+Doamne ajuta
happymum spune:
vulpitza felicitari pentru sarcina. sa fie usoara si bebe la termen.
ramonela nu sunt multe fete - inca.
din ce am vazut la celelalte odisee se strang mai bine de 100 de gravidute frumoase.
ioi.... o sa am de munca...
Doamne ajuta!
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
ate_09 spune:
bluekidoo de cand am ramas insarcinata si eu am descoperit ca am rau de masina. Da rau rau!!! Seara cand mergem spre casa...ma tot uit pe bord...vad 40-50 km/h si il tot bat la cap pe sotulica: "da mergi draga mai incet ca vomit" 
In weekend plecam la mare la parintii mei...abia astept, desi nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi drumul. Sa vezi distractie pana acolo!! 
asteptam un
8+ Doamne ajuta! 
kitzy spune:
Si eu la prima sarcina pana prin saptamana 20 eram absolut convinsa ca ii baiat, o simteam in fiecare por a pielii si iaca c-a iesit fetita ![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui bluekidoo Si uite cum sunt eu gura casca si scriu mai multe mesaje ca de.. pana scriu uit ce vroiam sa zic Cum suportati caldura? Eu ar trebui sa ma duc acum sa platesc facturi, rate..si tre sa fac drumul pe jos ca nu am mijloc de transport intre banci si casa. Sotul este la munca si nu pot astepta sa vina el pt ca inchide la banca si in afara de asta cand vine tre sa facem bagaje si sa ne odihnim ca maine plecam in delegatie cateva zile... e posibil sa ajungem acasa abia duminica. Nelinistea mea este ca am inteles ca in fiecare zi va fi din ce in ce mai cald...sper sa nu ma ia greturile prin masina sau pe la clienti. In rest bagajul meu va cuprinde multe fructe si multe rosii. Si ma mai macina ceva.. joi sau vineri ar trebui sa ma duc sa iar rezultatele analizelor de la doctora de familie si dupa sa imi aleg ginecologul. si eram asa nerabdatoare sa aflu rezultatele iar acum aflu ca tre sa mai astept cateva zile ca de.. nu o sa fiu in bucuresti. Deja nu mai am rabdare pana luni. Eu o sa pun varsta sarcinii la semnatura abia cand o sa o aflu sigur. Acum se presupune ca ar fi 8 saptamani dar mai dureaza putin pana stim exact |
Aha..faci cum crezi,nici eu nu stiu exact vate saptamani am,cred ca doar fete cu un ciclu regulat pot stii,cum vrei iubita....eu totusi am la semnatura,in caz ca cineva vrea sa schimbe vreo vorba numai cu mine

de
Christian Ionut
4+
oanaiacovita spune:
Eu una toata viata mea mi-am dorit o fetita si m-am vazut mereu mama de fetita. Din cauza asta nici nu am vreun feeling in legatura cu bebe, eu tot sperand ca e fata.
Dar aproape toata lumea ma viseaza cu baiat, si asa zice si calendarul chinezesc 
Deci...
Oana
10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
ancadragoman spune:
Calendarul chinezesc in anul porcului sau al maimutei?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
RAMONELLA spune:
| citat din mesajul lui happymum vulpitza felicitari pentru sarcina. sa fie usoara si bebe la termen. ramonela nu sunt multe fete - inca. ioi.... o sa am de munca... _ www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani Poze noi cu maruta mea blog 1------blog 2 |
Tocmai,inca nu sunt multe,si altele vor sa se imparta odiseea in 2...
Pai ce o sa faca cand o sa fie 100???Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
5+Doamne ajuta