Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

se pare ca sangerarea s a mai oprit!!! eu ce sa mai inteleg??? daca fac acum mai un test poate fi concludent (avand in vedere ca inca sangerez putin)??

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Eu zic sa mergi la doctor si eventual sa faci o ecografie... o verisoara de-a mea a avut 3 luni menstruatie normala peste sarcina.. nici nu a stiut ca e gravida decat la 3 luni cand CM s-a oprit si a mers la dr. Cu toate astea BB era dezvoltat normal asa ca a nascut o fetita perfect sanatoasa. Dr i-a spus ca mai sunt sarcini la care se mai intampla. Asa ca, capul sus si doamne ajuta sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Blue si eu am o prietena careia i-a venit pana la 4 luni de s-a minunat dr. ca i-a si zis "fetito mai aveai putin si iti misca" si acum are baietel de toata frumusetea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nici eu nu credeam ca e posibil in zilele noastre, dar stiu una aici, o cunosc personal , care si.a dat seama ca e gravida in luna a 6.a, pana atunci a avut ciclu normal, nu s.a ferit de la nimic, nestiind ca e gravida, noroc ei ca nu a avut nici.o problema nici la nastere, copilul perfect, cand am vazut.o cu bb in carucior nu mi.a venit sa cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

dayanara sarcina usoara. imi cer scuze ca nu erai pe listuta. acum te-am trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Fetelor voi cat aveti pulsul? Nu va sare pulsul in sus mult mai repede daca faceti efort ? Eu si daca urc scarile tot imi creste pulsul rau!

Nu te duce la somn nervoasa! Stai treaza si cearta-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Fetelor voi cat aveti pulsul? Nu va sare pulsul in sus mult mai repede daca faceti efort ? Eu si daca urc scarile tot imi creste pulsul rau!

ba daaaaaa.....plus ca obosesc muuult mai repede!!! Ce scari...aseara am iesit la o plimbare in parc...si cum am ajuns acasa, am sarit in pat la somn ca eram extenuata!!
Zilele astea n-am reusit sa intru mai deloc sa va citesc din cauza greturilor si a starilor de rau....si iata deja vad un capitol nou!!! Mai ce harnicie pe voi!!!

asteptam un 8+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitza2004 spune:

Buna fetelor,

Ma alatur si eu. Vineri au iesit cele 2 liniute pe test. Ne doream un bb si lucram de ceva vreme. Acum a aparut. Greturi si oboseala sunt la greu.
Dar de ameteli cum putem scapa oare?

E cumva cineva din Braila pe aici care poate recomanda un medic gineco?

Sanatate multa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

buna fetelor!

vreau sa va urez tuturor sarcini usoare si la termen!!!

ramonella dar ce-mi vazura mie okii??? Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si un fratior/surioara perfect/a pentru bea!!!

de David
Poveste

Nushule mersi mult de tot!!!Tu pe cand o surioara sau un fratior la David???Pupici de la Bea!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
5+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui miradeli

Fetelor, nu credeti ca ar fi mai bine sa ne separam macar in mamici de martie si respectiv mamici de aprilie.
Adica, eu de ex as vrea sa scriu, dar de fiecare data ma las pagubasa, suntem toate la gramada, fete in 10 saptamani cu fete care de-abia au ovulatia cum si spera sa ramana insarcinate sau altele ce isi fac testul de sarcina.
Eu de exemplu, am 8 sapt si 3 zile de sarcina cu DPN pe 12 Martie si ma intereseaza sa conversez cu cele cu DPN tot in luna Martie, cu care pot impartasi cat de cat aceleasi trairi,cu care ne vom duce in acelasi timp la teste , analize, ecografii,etc..
Sper ca nu v-am suparat, dar pe mine chiar nu ma intereseaza sa citesc la acest subiect, despre fetele care spera sa ramana gravide si sa intre la odiseea aceasta..eu zic sa ramana la aspirante, si cand sunt sigure ca au ramas, sa se inscrie.
Chiar mi-as dori sa cunosc mai bine macar cateva fete cu DPN apropiat de al meu, dar dupa cum se prezinta formatul acestui subiect, pare imposibil.
Hai ca m-am lungit...scuze daca am deranjat si poate se gaseste o solutie.
O sarcina la termen la toate burticile!

[gravi 6 saptamani si 3 zile]

Buna..in primul rand mesajele tale nici nu apar in timp real,pentru ca esti inca in moderare,si poate de asta nu iti raspunde nimeni.poate te-ar ajuta sa citesti si regulamentul un pic...
Si la felul cum vorbesti si ranesti pe multa lume sa fii sigura ca nu o sa te mai bage nimeni in seama,acum nici atat...aici toata lumea face la fel,nu e nimeni mai special,mai separat...aici se leaga prietenii,nu se dau doar sfaturi sau e o carte care citesti numai unde iti foloseste...cred ca ai gresit forumul....

deChristian Ionut
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Neata si de la mine!

Ce harnicute sunteti pentru o zi de luni.
Cele are ati facut eco la 5 sapt. ati vazut si inimioara batand sau doar sacul . Eu as avea marti, 5s si 4zile, am sanse sa vad ceva inafara de sac?

Denisa, 5 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Marti adica maine?Ai 5 sapt si 4 zile?pai ai ultimul ciclu pe 27 eu il am pe 28...si mie imi calculeaza ca am 4 sapt plus 6 zile...pozibil sa fie din cauza ciclului neregulat sau ovulatie?
Eu am cilcul la 32 de zile tu?

deChristian Ionut
4+

Mergi la inceput