Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 13
ego_81 spune:
buna ziua, burtici!
vreau sa ma alatur si eu grupului vostru!
Voi incepe prin a ma prezenta: sunt gabriela, am 28 de ani si un bebe de 5 saptamani in burtica (la mine DPN este 04.04.2010); sunt din Bucuresti si m-am hotarat (cu ajutorul lui D-zeu) sa nasc la Maternitatea CFR 2. Nu m-am hotarat inca la ce doctor voi merge si am nevoie disperata de recomandari!
Pana acum am fost la Dr. Anca @ Munincipal, insa ceea ce am citit pe forumuri despre el m-a facut sa nu imi doresc sa-i mai raman pacienta. La CFR am fost pana acum la Dr. Tanase, insa nu sunt convinsa ca pe el mi-l doresc. In 2007 am pierdut o sarcina; intre timp am facut investigatii si tratamente cu carul, iar acum au dat roade! Ma framanta faptul ca am fost diagnosticata ca fiind purtatoare de streptococ grup B ( netratat in timpul nasterii, afecteaza BB - fie sechele, fie mortalitate; pt adult nu prezinta pericol). Acesta este motivul pentru care sunt indecisa in alegerea doctorului. As vrea sa aleg un medic care are experienta in asa ceva... iar in cautarile mele pe internet nu am gasit nimic in acest sens....
Sarcina usoara tuturor Burticilor de Martie/Aprilie 2010!
dayanara spune:
ate merci frumos, sper ca am reusit , acum vedem :)
eu am dureri aiurea, nu cine stie ce, dar deranjante , de burta, ba in dreapta sub coasta, ba in stanga, ba ovarele ma inteapa
si vad ca iar apar pete maro
simptome am avut un pic acum o saptamana , si cum nimic, am draci cu carul, sunt plina de nervi, asa am fost si prima sarcina, nu am avut greturi nu am vomat nici macar odata, nici pofte nimic, dar plina de nervi....
maine am primul set de analize de rutina corespondente sarcinii, poimaine o ecografie sa vada evolutia cu toate ca nu se poate vedea mare lucru, adica nu se vede daca e bine in schimb se vede daca e ceva rau :)))
si abia pe 14 septembrie programare la endocrinolog sa.mi ajusteze doza de eutirox care.l iau pt tiroida, poate totusi reusesc poimaine sa schimb programare mai devreme
roxana
4+ si
ivan (2.12.206)
ellanik spune:
Ego fii binevenita la noi.
M-a amuzat ideea de a ne "separa" pe luni de nastere.N-ar fi mai bine sa ne separam pe DPN?Uite deschid eu un capitol "Viitoare mamici de bebici de 8 martie".Cine mi se alatura?Ca sa stiu sa nu vorbesc singura, nu de alta.
Dragutza mea - ma refer la cine a avut ideea cu separarea- nu se poate sa facem asa o separare.Sa iti spun de ce.Eu de ex, am DPN 8 martie dar pot avea surpriza ca bb sa se nasca putin mai devreme si asta poate insemna chiar ultima zi din februarie.OOOPPS!Asta inseamna ca am stat la odiseea gresita?Hmmm! Crede-ma ca zambesc cand scriu.Nu intentionez sa fac morala.Nu am niciun drept sa o fac.Si sa stii ca si fetele care nu au ramas
nu trebuie indepartate.Eu stiu ce inseamna sa iti doresti un copil si sa vezi ca toti din jur au .Poate le molipsim si pana la urma fetele se documenteaza.Si inca ceva.Este super pt fetele cu sarcini de varste diferite sa se sfatuiasca in legatura cu simptome, dureri,sangerari.Eu, crede-ma, daca nu erau fetele de aici, o luam razna intr-o noapte cand mi-au trecut toate simptomele de
si imi treceau prin cap numai tampenii.
Gata! Am terminat!Hai ca daca te straduiesti o sa vezi ca te descurci printre noi chiar daca nu ne tii minte numele.Nici eu nu le tin minte pe toate dar scriu in asa fel incat sa "acopar " pe toata lumea.Siii...scrie repejor 10 mesaje ca sa apara in timp real.
Despre mine....greturi la raport.Am mancat putina supa de taitei -supele imi priesc excelent- insa greata nu ma paraseste.
Cat despre "simtitul " sexului initial , pt ca doream f mult, simteam ca voi avea un baietoi , dar dupa m-am schimbat in sensul ca banuiesc ca va fi fetita deoarece seamana taaare de tot cu sotul meu:pofte ciudate, mancat putin si des(eu inainte mancam bine la o masa acum ciugulesc).Oricum sunt fericita orice va fi desi toata lumea imi zice ca nu ma vede decat cu fetita.Sotul ar fi cel mai fericit deoarece el se uita numai dupa rochite in oras.Imi e indiferent, eu chiar am vrut sa ii zic dr sa nu imi spuna sexul cand il va vedea dar nu am cu cine ca sotzul.....
Vaaai ce m-am lungit.Pup toata gashca.
Oana, tot cu greturi ?
Acum am vazut ca esti scorpioanca de-a mea.Si facem pesti , na!
Happymum sa ramai aici sa nu fugi.

9+
Eu si bebe il iubim pe tati !
nikole spune:
Seara buna!!!
Mey, mie inca nu-mi vine sa cred cum poate o sarcina sa difere de cealalta, aceeasi mama, acelasi corp...
la Kevin radiam efectiv, mancam non-stop(exceptie 2 sapt cand am avut greturi infernale)de toate, aveam niste pofte cat mai variate posibil...
acum...nu suport sa vad mancarea, mirosurile ma deranjeaza cumplit, am o stare de oboseala, moleseala, somn non-stop, sunt ramolita rau...si arat groaznic
Asta noapte mi-a fost f rau, drept urmare am facut noapte alba, Kevin a facut febra,are iar herp anghina in gatut, si e moale si el..
astfel ca nu am reusit sa ajung la medic, am stat amandoi numai in pat, bolind, fiecare cu ce-l doare...
eu tot cu dureri apasatoare,astept sa treaca ...
am noroc cu internetul ca mai citesc o carte, mai va citesc pe voi...trec zilele, abia astept sa crestem putin mai mari ,sa devenim mai puternici si mai stapani pe situatie![]()
fug ca asta micul nu are stare....
Adriana, sar acusica cu un PM.Nu mai pui si mataluta ceva poze cu Nicholas?

la burtici mari si mici, si bun venit noilor gravidute
Nikole, mami lui Albastrel si fericita
5+ cu ...posibil Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
nikole spune:
Stiti testul acela cu lingura, si furculita?
Rugati pe cineva sa aseze doua perne una langa alta, si sa aseze furculita sub o perna, lingura sub cealalta, absolut fara ca voi sa vedeti.
Apoi mergeti si alegeti una dintre perne, daca ati ales lingura e fata, daca alegeti furculita e baby boy.
De la soacra citire, si coincidenat sau nu, pana in prezent s-a adeverit la 5 viitoare mamici.
Eu de asta data am ales lingura...cu scuzele de rigoare in fata Domnului mai sper inca la un flacau
...
in final, ce-o fi, numai cu sanatate sa vina.
merg la stors de portocale, as bea numai suc de portocale
Nikole, mami lui Albastrel si fericita
5+ cu ...posibil Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
ego_81 spune:
multumesc pt primirea calda!
... cu toate ca nu inteleg faza cu separarea pe DPN... banuiesk k mi te adresai, cu toate ca, recunosc , nu am avut timp sa citesc tot ce ati discutat pana akm... am banuit ca acest topic e special pt mamicile care vor naste in martie-aprilie 2010 .... sper ca nu am inteles gresit, nu? ... totodata inteleg si ca topicul nu e inchis celorlalte membre... oricum, nu inteleg si basta!
... dar nu cred k asta e important akm. cred ca important este ca v-am gasit! 
este vre-o burticutza pe aici care va naste la CFR 2 (buc)? daca da, imi poate recomanda vre-un medic de acolo?
multumesc 
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ego_81 buna ziua, burtici! vreau sa ma alatur si eu grupului vostru! Voi incepe prin a ma prezenta: sunt gabriela, am 28 de ani si un bebe de 5 saptamani in burtica (la mine DPN este 04.04.2010); sunt din Bucuresti si m-am hotarat (cu ajutorul lui D-zeu) sa nasc la Maternitatea CFR 2. Nu m-am hotarat inca la ce doctor voi merge si am nevoie disperata de recomandari! Pana acum am fost la Dr. Anca @ Munincipal, insa ceea ce am citit pe forumuri despre el m-a facut sa nu imi doresc sa-i mai raman pacienta. La CFR am fost pana acum la Dr. Tanase, insa nu sunt convinsa ca pe el mi-l doresc. In 2007 am pierdut o sarcina; intre timp am facut investigatii si tratamente cu carul, iar acum au dat roade! Ma framanta faptul ca am fost diagnosticata ca fiind purtatoare de streptococ grup B ( netratat in timpul nasterii, afecteaza BB - fie sechele, fie mortalitate; pt adult nu prezinta pericol). Acesta este motivul pentru care sunt indecisa in alegerea doctorului. As vrea sa aleg un medic care are experienta in asa ceva... iar in cautarile mele pe internet nu am gasit nimic in acest sens.... Sarcina usoara tuturor Burticilor de Martie/Aprilie 2010! |
Bine te-am gasit Gabi,si sarcina usoara in continuare,si complicatii sa nu intampini

Scrie repede 10 mesaje ca altfel nu se vad in timp real,esti in perioada de moderare

de
Christian Ionut
4+
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui dayanara ate merci frumos, sper ca am reusit , acum vedem :) eu am dureri aiurea, nu cine stie ce, dar deranjante , de burta, ba in dreapta sub coasta, ba in stanga, ba ovarele ma inteapa si vad ca iar apar pete maro simptome am avut un pic acum o saptamana , si cum nimic, am draci cu carul, sunt plina de nervi, asa am fost si prima sarcina, nu am avut greturi nu am vomat nici macar odata, nici pofte nimic, dar plina de nervi.... maine am primul set de analize de rutina corespondente sarcinii, poimaine o ecografie sa vada evolutia cu toate ca nu se poate vedea mare lucru, adica nu se vede daca e bine in schimb se vede daca e ceva rau :))) si abia pe 14 septembrie programare la endocrinolog sa.mi ajusteze doza de eutirox care.l iau pt tiroida, poate totusi reusesc poimaine sa schimb programare mai devreme roxana 4+ si ivan (2.12.206) |
Ai reusit,doar ca anul nasterii la Ivan e gresit
de
Christian Ionut
4+
ellanik spune:
Ego, ce sa am eu cu tine.Stai linistita era o aluzie la o situatie ivita cu cateva pagini mai inainte.Nu am nimic cu tine, de fapt cu nimeni.Ai nimerit unde trebuie numai ca eu am fost cam aiurita si nu am retinut numele fetei careia ma adresam.
9+
Eu si bebe il iubim pe tati !
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui ego_81 multumesc pt primirea calda! ... cu toate ca nu inteleg faza cu separarea pe DPN... banuiesk k mi te adresai, cu toate ca, recunosc , nu am avut timp sa citesc tot ce ati discutat pana akm... am banuit ca acest topic e special pt mamicile care vor naste in martie-aprilie 2010 .... sper ca nu am inteles gresit, nu? ... totodata inteleg si ca topicul nu e inchis celorlalte membre... oricum, nu inteleg si basta! ... dar nu cred k asta e important akm. cred ca important este ca v-am gasit! ![]() este vre-o burticutza pe aici care va naste la CFR 2 (buc)? daca da, imi poate recomanda vre-un medic de acolo? multumesc ![]() |
Stai linistita nu de tine e vorba ci de miraldi parca,pe care o asteptam totusi la noi daca inca doreste,banuim ca nici ea nu era familiarizata cu forumul...aici e un forum liber,poate intra oricine doreste,dar macar sa avem scopuri si dorinte comune,nu?
Mai trimite 8 mesaje si gata,esti in timp real cu noi

Dupa cum vezi noi scriem mai mult dimineata,si sunt multe mamivi care pot sa iti raspunda referitor la spitalul cfr
de
Christian Ionut
4+