Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

buna fetelor!

vreau sa va urez tuturor sarcini usoare si la termen!!!

ramonella dar ce-mi vazura mie okii??? Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si un fratior/surioara perfect/a pentru bea!!!

de David
Poveste

Nushule mersi mult de tot!!!Tu pe cand o surioara sau un fratior la David???Pupici de la Bea!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
5+Doamne ajuta

ehhh...poate la anu cine stie

david s-a emotionat cand i-am trimis pupicii de la bea

gabyhiladin nou am ramas cu okii benoclati asafelicit.3r..i si tie!!sarcina usoara!!l
......

edit: si-a bagat si david mana pe aici de asta a iesit asa mesajul meu

de David
Poveste

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Zilele trecute pe cand rasfoiam forumul...am citit o poveste impresionanta a unei mamici care povesteste prin ce traume a trecut de-a lungul sarcinii. M-am gandit sa pun linkul sa cititi si voi ...
Pe mine m-a socat efectiv...am citit cu lacrimi in ochi povestea ei.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140204

asteptam un 8+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Am citit si eu zilele trecute... intradevar socant..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salut fetelor, dar stiu ca aveti activitate, nu gluma, zilele trecute v-am lasat la vechiul capitol si acum aproape ca il terminati si pe asta?
Bun Venit noilor burtici!
Noi suntem bine, peste o saptamana mergem la eco, deabia asteptam! Apropo de ce credem ca vom avea, eu ma vad cu fetita, dar nici cu un baietel nu mi-ar sta rau, nu-i asa?
Altfel totul bine si frumos, somnolenta la greu si dureri de sani!
Dragele mele, ma duc la somnic, ca nu mai rezist!

Pupici

Ioanaact multumim pentru filmuletul "In pantec", acum avem ce urmari seara de seara!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Fetelor, sa va zic ce a facut Ioana ieri..a facut tumba, adica se aseaza cu capul in jos sprijinindu-se in cap, picioare si maini si incerca sa se dea pe partea cealalta.
Stiti, ce stiu ca inseamna acest lucru? Ca isi doreste un fratior sau surioara .

ALBUM
POZE RECENTE

8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Probabil asa au ei perioada asta...ca si al meu a facut intr-una asa incepand cu o saptamana inainte sa aflu ca sunt gravi,inca mai face,ii tot spun sa termine ca am priceput,dar el nu vrea il distreaza...
Cine stie....poate chiar e adevarat,uite ca la mine s-a intamlat sa fie

deChristian Ionut
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

Salut fetelor, dar stiu ca aveti activitate, nu gluma, zilele trecute v-am lasat la vechiul capitol si acum aproape ca il terminati si pe asta?
Bun Venit noilor burtici!
Noi suntem bine, peste o saptamana mergem la eco, deabia asteptam! Apropo de ce credem ca vom avea, eu ma vad cu fetita, dar nici cu un baietel nu mi-ar sta rau, nu-i asa?
Altfel totul bine si frumos, somnolenta la greu si dureri de sani!
Dragele mele, ma duc la somnic, ca nu mai rezist!

Pupici

Ioanaact multumim pentru filmuletul "In pantec", acum avem ce urmari seara de seara!

9+

Ai de gand sa nasti la Clinica Eva?

deChristian Ionut
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Nelia inca nu stiu, ca doctorita mea e in postnatal, astept sa se intoarca din concediu si atunci vom hotari.
Si la Maternitate, daca platesti o anumita suma (inca nu stiu cat) sunt conditii bune, rezerva cu bebelusul in camera, chestii de astea, nu stiu exact, o sa ma documentez.
Plus ca, daca apar probleme la nastere la Clinica Eva te urca in salvare si tot la Maternitate te trimit.
Deci, e o decizie grea! Mai avem timp destul sa ne hotaram

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

o intrebare off topic:
cum va puneti la semnatura semnul de bebe sau de graviduta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

o intrebare off topic:
cum va puneti la semnatura semnul de bebe sau de graviduta?

mergi la Profil personal / Editeaza profil/ , bagi parola acolo unde o cere...apoi alegi Optiuni profil +/- si la semnatura scrii intre paranteze patrate gravi si alaturi treci numarul de saptamani in care esti.
Sper ca te-am lamurit

asteptam un 8+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna mamici!
Mie mi-e putin greata si trebuie sa tot ciugulesc cate ceva, altfel mi se face cu adevarat rau. Simt un gust oribil in gura si mor de somn. Nu ma simt prea bine, dar stiu ca asta e doar inceputul asa ca incerc sa nu ma gandesc prea mult la asta.
In rest ma simt bine, nu ma doare burtica, nu am scurgeri maronii, nimic.
Abia astept sa merg la doctor. Voi avea atunci 6 sapt si 5 zile. Ar trebui sa se vada inimioara, asa-i?

Mihaela5+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput