Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 14
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikole Seara buna!!! Mey, mie inca nu-mi vine sa cred cum poate o sarcina sa difere de cealalta, aceeasi mama, acelasi corp... la Kevin radiam efectiv, mancam non-stop(exceptie 2 sapt cand am avut greturi infernale)de toate, aveam niste pofte cat mai variate posibil... acum...nu suport sa vad mancarea, mirosurile ma deranjeaza cumplit, am o stare de oboseala, moleseala, somn non-stop, sunt ramolita rau...si arat groaznic ![]() Asta noapte mi-a fost f rau, drept urmare am facut noapte alba, Kevin a facut febra,are iar herp anghina in gatut, si e moale si el.. astfel ca nu am reusit sa ajung la medic, am stat amandoi numai in pat, bolind, fiecare cu ce-l doare... eu tot cu dureri apasatoare,astept sa treaca ... am noroc cu internetul ca mai citesc o carte, mai va citesc pe voi...trec zilele, abia astept sa crestem putin mai mari ,sa devenim mai puternici si mai stapani pe situatie fug ca asta micul nu are stare.... Adriana, sar acusica cu un PM.Nu mai pui si mataluta ceva poze cu Nicholas? ![]() ![]() la burtici mari si mici, si bun venit noilor gravidute![]() Nikole, mami lui Albastrel si fericita 5+ cu ...posibil Maronel"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law" Allan Kardec |
Saracutii de voi,va cred ...sa fii tu puternica si pentru el,are rosu in gat sau?
Sper ca si la mine sarcina aceasta sa fie diferita,dar inspre mai bine

de
Christian Ionut
4+
ego_81 spune:
asta speram si eu: sa gasesc mamici care sa imi impartaseasca pareri despre medicii de la CFR 2... doar ca pana acum nu am primit decat incurajari si urari de bun-venit ![]()
sper ca macar in zilele urmatoare sa gasesc o burticutza binevoitoare care sa imi dea mai multe detalii despre CFR2... nu de alta, insa tre sa ma duc si eu la consut... sunt nerabdatoare sa ajung la prima eco
, si nu mai pot intarzia prea mult primul consult...
Va multumesc din suflet si va doresc tuturor o sarcina usoara si fara probleme! 
mami07 spune:
| citat din mesajul lui nikole Seara buna!!! Mey, mie inca nu-mi vine sa cred cum poate o sarcina sa difere de cealalta, aceeasi mama, acelasi corp... la Kevin radiam efectiv, mancam non-stop(exceptie 2 sapt cand am avut greturi infernale)de toate, aveam niste pofte cat mai variate posibil... acum...nu suport sa vad mancarea, mirosurile ma deranjeaza cumplit, am o stare de oboseala, moleseala, somn non-stop, sunt ramolita rau...si arat groaznic ![]() Asta noapte mi-a fost f rau, drept urmare am facut noapte alba, Kevin a facut febra,are iar herp anghina in gatut, si e moale si el.. astfel ca nu am reusit sa ajung la medic, am stat amandoi numai in pat, bolind, fiecare cu ce-l doare... eu tot cu dureri apasatoare,astept sa treaca ... am noroc cu internetul ca mai citesc o carte, mai va citesc pe voi...trec zilele, abia astept sa crestem putin mai mari ,sa devenim mai puternici si mai stapani pe situatie fug ca asta micul nu are stare.... Adriana, sar acusica cu un PM.Nu mai pui si mataluta ceva poze cu Nicholas? ![]() ![]() la burtici mari si mici, si bun venit noilor gravidute![]() Nikole, mami lui Albastrel si fericita 5+ cu ...posibil Maronel"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law" Allan Kardec |
Mare dreptate ai Nikole ! Si eu cand eram gravida cu Matei radiam, eu chiar nu am avut nicio problema la el, nicio durere, putina greata de la pasta de dinti, azi in schimb am stat numai in pat si ma simt ca o leguma!Daca si maine ma simt asa, cred ca plec la doctor, sa ma asigur ca e totul ok. Apropo Nikole cred ca am fost cu tine si cu Atb colege si la odiseea precedenta? Eu atunci ce-i drept nu prea am scris ca eram mai timida
Oana, mami de Matei (29.07.2007)
si
8 s cu bb2
dayanara spune:
nelia merci, am corectat
abia astept sa ajunga sotul acasa sa fac testul cu pernele lui nikole
testul ei, pernele mele
eu as vrea sa am simptome , sa.mi fie greata foame pofta ceva, dar vad ca n.am nimic, decat nervi
roxana
4+ si
ivan (2.12.2006)
mami07 spune:
Ce harnicute ati fost! Eu cand m-am culcat aseara v-am lasat la pagina 5 si acum va gasesc tocmai la 14? Sunteti ca niste albinutze
!
Vroiam sa o rog pe una dintre fetele care sunt atat de dragutze si ne ajuta cu update-ul listutei, sa-mi treaca si mie data nasterii mele , 24.03.1981, ca sa vedeti ca sunt o berbecutza de martie (daca intarzie bebe putin poate nasc chiar de ziua mea
si daca se poate sa-mi ziceti si mie parolele pentru conturile comune, va rooog!
Eu azi mi-am facut programare la Iosup pentru echo de pliu nucal, dupa cautari intense pe forumuri ca nu-l mai gaseam unde mergeam eu de obicei. Am si eu o 'pasarica' pe creier: imi dublez toate echo importante (pliu nucal, morfo-fetala si 36 s), fiindca sunt patita si vreau sa fiu sigura. Sper sa nu credeti ca sunt nebuna, dar si doctorii sunt oameni si mai fac greseli....
Va pup pe toate, viitoare mamici (de martie, aprilie sau aspirante)
si
8 s cu bb2
mami07 spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo Mami_07 bafta la eco o zi usoara si fara greturi ![]() ![]() |
Multumesc mult! Pana la eco mai e putin , doar ca mi-am facut din timp programarea pentru ca dl doctor e cam aglomerat.
si
8 s cu bb2
mami07 spune:
| citat din mesajul lui RAMONELLA Fetele care sunt la a 2-a sarcina,am citit ca burtica se va vedea mai repede acum.Oare e adevarat???Eu de abia astept. Ralu tu pe cand trebuie sa faci test??? Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) 5+Doamne ajuta |
RAMONEL, eu chiar ieri citisem undeva ca e invers, la femeile care nu sunt la primul bb, se vede mai tarziu, fiindca muschii pelvini ar fi deja destul de dezvoltati
si
8 s cu bb2
oanaiacovita spune:
Pupici la burtici si pupici molipsitori la aspirante
!
Incep prin a ma bucura ca am ales lingura
deci sunt sanse sa mi se indeplineasca visul de a fi mama de fetita cu codite.
Ego bine ai venit!
Sarcina usoara si la termen. Eu din ce am mai citit stiu ca strep.B se poate trata in sarcina pana la nastere, iar daca tot apare se apeleaza la cezariana pentru a evita infestarea bebelui. Bafta sa iti gasesti un dr bun.
Ella
mi-a placut ce ai scris cu impartirea.
Eu am totusi DPN in februarie, ma mai primiti?
Si da, azi s-au intors greturile, chiar cand credeam ca am scapat, nu ma mai laud de acum 
Nikole multa sanatate tie si lui Kevin.
Mami Oana ti-am trimis parolele.
la fete!
Oana
10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Bea(08.11.2007)