Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
mami07 spune:
Multumesc mult, tiza!Oana, mami de Matei (29.07.2007)
si
8 s cu bb2
oanaiacovita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikole Stiti testul acela cu lingura, si furculita? Rugati pe cineva sa aseze doua perne una langa alta, si sa aseze furculita sub o perna, lingura sub cealalta, absolut fara ca voi sa vedeti. Apoi mergeti si alegeti una dintre perne, daca ati ales lingura e fata, daca alegeti furculita e baby boy. De la soacra citire, si coincidenat sau nu, pana in prezent s-a adeverit la 5 viitoare mamici. Eu de asta data am ales lingura...cu scuzele de rigoare in fata Domnului mai sper inca la un flacau ...in final, ce-o fi, numai cu sanatate sa vina. merg la stors de portocale, as bea numai suc de portocale ![]() Nikole, mami lui Albastrel si fericita 5+ cu ...posibil Maronel"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law" Allan Kardec |
Aleesicoo uite aici testul lui Nikole.

Oana
10+ Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
aleesicoo spune:
pai acum mai mult ca niciodata vreau un bebe sa pot face si eu testul
. Fetelor nu v-am povestit am stat ieri toata ziua cu finutul meu de 1 luna si deja azi am febra musculara la mana dreapta deci la botez (29.08) o sa ma doboare, dar orice pt un pui de om
vladimirescu spune:
Salut, remember me??
Nu pot sa cred ca ati scris 40 de pagini de joi pina azi!!! Mai am inca vreo 10 de citit, dar ma grabesc sa scriu ca poate pina ma culc apare si mesajul moderat :))
Dragelor, am fost internata in spital. Joi 30 iulie seara v-am scris in ultimul meu mesaj ca am avut o hemoragie rosu-aprins si foarte exploziva, voi mi-ati urat de cele bune (si va multumesc pt asta), apoi am disparut de pe forum.
Iata ce s-a intimplat intre timp:
Joi seara m-am culcat suparata dar totusi cu speranta ca poate bebe e bine mersi, desi nu prea credeam dupa hemoragia aia... Am luat Duphaston cum a zis doctorita, nu m-am miscat din pat, am mai luat si niste nospa de capul meu ca ma treceau niste crampe ca de CM si ma pregateam de eco pt vinerila ora 14...
Vineri la 4 dimineata m-am trezit si n-am mai putut adormi, nu stiu de ce, aveam senzatia ca sint intr-un film sf, totul parea ireal pe linga mine... Pa la 5,30 am adormit cred putin, iar la 5,45 am sarit direct in sus din pat, in timp de o fintina arteziana de singe rosu viu sarea din mine. Am fost asa de sprintena ca am udat camasa, chlot cu tampon, picioare, dar cearsaful nu, ca eram deja in picioare... Am fugit la baie si cind am simtit pe WC ca iese si ceva solid, nu doar singe, m-am mutat imediat pe cada, ca sa pot zice doctoritei ce anume a iesit din mine si cantitatea aprox de singe...
Nu va mai tin in suspans, sa stiti ca am venit azi acasa, bebe e bine - incredibil!!! Stau consemnata la pat si va povestesc mai departe, ca sa vedeti ca nici dupa cea mai groaznica singerare nu trebuie sa va pierdeti speranta de tot!
Revin imediat :)
dayanara spune:
vladimirescu ma bucur ca bebe e bine, dar mor de curiozitate
eu cand am citit deja m.a luat cu frisoane, daca e sa cada ceva solid din mine, cad si eu imediat
roxana
4+ si
ivan (2.12.2006)
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui vladimirescu Salut, remember me?? Nu pot sa cred ca ati scris 40 de pagini de joi pina azi!!! Mai am inca vreo 10 de citit, dar ma grabesc sa scriu ca poate pina ma culc apare si mesajul moderat :)) Dragelor, am fost internata in spital. Joi 30 iulie seara v-am scris in ultimul meu mesaj ca am avut o hemoragie rosu-aprins si foarte exploziva, voi mi-ati urat de cele bune (si va multumesc pt asta), apoi am disparut de pe forum. Iata ce s-a intimplat intre timp: Joi seara m-am culcat suparata dar totusi cu speranta ca poate bebe e bine mersi, desi nu prea credeam dupa hemoragia aia... Am luat Duphaston cum a zis doctorita, nu m-am miscat din pat, am mai luat si niste nospa de capul meu ca ma treceau niste crampe ca de CM si ma pregateam de eco pt vinerila ora 14... Vineri la 4 dimineata m-am trezit si n-am mai putut adormi, nu stiu de ce, aveam senzatia ca sint intr-un film sf, totul parea ireal pe linga mine... Pa la 5,30 am adormit cred putin, iar la 5,45 am sarit direct in sus din pat, in timp de o fintina arteziana de singe rosu viu sarea din mine. Am fost asa de sprintena ca am udat camasa, chlot cu tampon, picioare, dar cearsaful nu, ca eram deja in picioare... Am fugit la baie si cind am simtit pe WC ca iese si ceva solid, nu doar singe, m-am mutat imediat pe cada, ca sa pot zice doctoritei ce anume a iesit din mine si cantitatea aprox de singe... Nu va mai tin in suspans, sa stiti ca am venit azi acasa, bebe e bine - incredibil!!! Stau consemnata la pat si va povestesc mai departe, ca sa vedeti ca nici dupa cea mai groaznica singerare nu trebuie sa va pierdeti speranta de tot! Revin imediat :) |
Bravo bebe de vladimirescu,ce puternic esti...
Ma bucur enorm ca totul a fost bine...te astept sa ne mai spui ce tratament ti-a dat,cum au evoluatlucrurile...si la pat cu tine

de
Christian Ionut
4+
oanaiacovita spune:
Vladimirescu, mi-a stat inima in loc. Ma bucur ca sunteti bine.
Eu va zic noapte buna, dupa ziua de azi la birou, nu ma mai simt in stare sa stau in fata laptopului.
Pupici si ne "auzim" maine, sper numai cu vesti bune.
Oana
10+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui dayanara vladimirescu ma bucur ca bebe e bine, dar mor de curiozitate eu cand am citit deja m.a luat cu frisoane, daca e sa cada ceva solid din mine, cad si eu imediat roxana 4+ si ivan (2.12.2006) |
fii tare mami,pai cum
de
Christian Ionut
4+
neliaCris spune:
o seara cat mai linistita si vise minunate

de
Christian Ionut
4+

deci sunt sanse sa mi se indeplineasca visul de a fi mama de fetita cu codite.