Gravidute si mamici de Constanta (64)
Raspunsuri - Pagina 6
ioana_p76 spune:
Sigur ca nu vrem sa monopolizam subiectul, insa se vede ca avem cam mult de recuperat!
Insa mamicilor, sa ramaneti prin preajma!
Ati vazut cate voturi a strans subiectul, cred ca e o premiera pt acest topic.
Si o surpriza- cel putin pentru mine- o fata care nici macar nu e constanteanca -MamaGiuliei - multumim.
(eu te stiu de la FIV in Ungaria, mai intri acolo sa incurajezi fetele)
Dearbambie, am vazut ca ai votat si tu subiectul, sa stii ca te astept si aici! Ce mai fac bebicii?
Cris81 stiu ca esti ocupata cu micuta inotatoare Teo, dar poate mai iti faci putin timp sa intri pe aici, te asteptam cu drag!
Andicu acum cand in sfarsit te-am prins din urma la acest subiect nu mai intri si tu!? Hai ca imi e tare dor de tine! pt tine si pt Filip!
tuturor.
Ioana 6+ Doamne Ajuta!
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** Infertilitatea este o boala
dear_bambie spune:
Buna, dragi mamici si gravidute de Constanta!
In primul rand, vreau sa o felicit din toata inima pe Ioana pentru surpriza de la echo! Abia astept sa ne anunti joi, ca ati auzit 2 inimioare!
Si iti multumim pentru noul capitol!
Ioana, suntem aici! Ne-am facut curaj si am venit si noi la voi! Bebelusii sunt bine, cresc si lovesc cu putere, mai ales noaptea, uneori am impresia ca nu au loc si se lupta pentru teritoriu!
Eu, obosesc f repede, abia urc scarile, stau si la 4 si ajung mai mult lesinata acasa, mai nou, au inceput sa mi se umfle picioarele, am momente cand simt ca ma sufoc, nu pot sa respir, nu-mi gasesc nicio pozitie de somn, nu pot sta pe nicio parte. Ziua reusesc sa mai atipesc cate o ora, dar cu greu, dar chiar si asa, abia astept sa vina noiembrie si sa-mi cunosc piticii!
Abia astept sa mergem vineri la morfologia de trim 2, trebuia astazi sa mergem, dar dr era bolnav. Revin cu detalii vineri.
Referitor, la greturi, la mine nu a functionat nici un remediu, perfuziile au fost, cele care m-au scapat de greturi si voma.
Cand ai timp sa ne treci si pe noi pe prima pagina.
DN-1 aprilie 1980. DPN-27 noiembrie
Ma opresc aici, ca am obosit tastand si nici nu mai pot sta pe fotoliu, ca incepe sa ma doara burta! Revin maine!
Va pup si va imbratisez cu mare drag pe toate, mamici si gravidute!
22+
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
madaluta spune:
...cred k e sezonul gemenilor la constanta.....supertare....3 gravidute cu gemeni, in acelasi timp. si mai am si eu o amica insarcinata tot cu gemeni... cred k e epidemie
v-am zis k mi-ati facut pofta de burtika asa k am dat o raita pe la pozele mele din acea perioada: aici sunt cu Darius la 22 de sapt, iar aici cu Briana la 7 luni jumate...
Ioana: pentru arsuri stomacale la mine au functionat laptele, apa si sucurile acidulate reci de tot...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009
dear_bambie spune:
Desi, am zis ca mai intru maine, nu pot sa nu o felicit pe Madaluta pentru cele 2 albastrele minunate! Sunteti o familie frumoasa cu 2 copii perfecti!
De cand, am vazut primele poze cu Darius, m-am indragostit de el si mi-am zis, ca daca voi avea un baietel, ii voi pune Darius. Iar cand am aflat ca vom avea 2 baietei, i-am spus sotului ca ii vor chema Darius si Flavius si spre surprinderea mea i-au placut f mult numele. Acum trebuie sa ne hotaram la numele de sfinti, avem de ales intre Mihai, Gabriel si Andrei.
22+
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
larisel spune:
madaluta Super haioase burticile pictate...
dearbambie Ai grija de tine si ai sa vezi ca totul va fi bine pana la sfarsit...desi e mai greu acum.
18+
odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
lulu77 spune:
Buna seara,
Bun venit tuturor.
Ca sa va tin la curent, si de notat ptr viitor, in caz ca veti avea probleme cu aftele( sa ajute bunul dumnezeu sa nu aveti, ca e tareee greu), curatare cu PLANTAGINGIVAL si GLICERINCA preparata in farmacie cu anestezie in ea, si daca rezista bebe, cu albastrul de metil.
Ca homeopate streptococinum, candida, borax , ulei de catina, ceai de salvie, plop.
Luca e mai bine azi, si sa speram ca spre bine va fii de acum incolo.
Are o afta chiar pe varful limbii, ecrunt ,plange si cand bea apa.Azi a trait doar cu o banana, un gratar mic de pui si o punga de pufuleti.
Febra, inca persista ,dar creste la 8-10 ore si nu f mare ,nu depaseste 38.3.
Azi am fost la cabinet la pediatra, este epidemie de "afte" daca se poate spune asa ,este plin orasul, multi copii s-au prezentat azi la cabinet, este virala treaba.
Va doresc o seara minunata!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
DanaAlex spune:
salutare!!!
eu sunt toata ziua pe afara cu copii...ieri pe malurile dunarii in plimbare, balaceala in fluviu, vizite la situl arheologic capidava, ciorba de peste la topalu,....nu mai povestesc sa nu va fac pofta..., iar azi, am luat-o de dimineata la jocuri, plaja, mare, lac in mamaia spre final pana s-a intunecat, acum abia am reusit sa ma asez in scop de scris...aseara doar am citit si m-a luat nani...
despre maternitati, expun parerea mea din experientele personale:
- sp.jud. cta, am nascut in august 2006 acolo, cu moasele, doctora a venit abia dupa ce expulzasem fatul....am avut noroc, desi am nascut spontan, sotul meu a gasit o rezerva (se achita la spital taxa de rezerva, atunci era 100 lei/noapte...existau si rezerve mai bune la 150 lei/noapte, dar erau arvunite de cezariene si nu am gasit) cu un pat, am stat singura cu fetita in camera, aveam toaleta si dus, perdele de panza la ferestre, per total conditii ok...nu m-am ales cu nimic nici eu nici copilul din spital, adica ciuperci, stafilococi sau altele...am nascut miercuri dupa amiaza si vineri la 11 m-au externat...deci o experienta per total ok, buna, se putea si mai buna...
- sp. mangalia, a doua nastere, in iulie 2007, decizia nu mi-a apartinut, am mers toata sarcina la un medic ce a suportat o operatie in saptamana cand eu urma sa nasc, asa ca m-a preluat colegul acestuia si am ajuns astfel la mangalia...din cauze medicale, mi s-a spus ca e necesara operatia cezariana, astfel ca baiatul s-a nascut in acest mod...sambata dimineata, marti am plecat acasa...pe toata perioada cazarii am stat intr-o rezerva (gratuit) cu 2 paturi, conditii de curatenie foarte bune, rezerva nu era dotata cu baie, trebuia parcurs un hol relativ scurt pana la toaleta, dus...inconvenientul pentru mine a fost ca nu era sistemul de a sta cu nou-nascutul in camera,cunoscut mie din constanta, ci acesta era tinut la distanta mare, din 3 in 3 ore ne chemau la alaptat,pe mine ma durea operatia si nu aveam nici lapte, pana nu l-am luat acasa nu am avut posibilitatea sa ma uit decat la fatzuca lui (pentru mine comparatia a fost cu fetita, am avut-o la nici 3 ore de la nastere in camera cu mine, astfel ca ...realmente ne-am "holbat" la toate detaliile ei si eu si sotul).
nota: in cazul meu, la ambele nasteri am beneficiat gratuit de vaccinul special care se face imediat dupa nastere femeilor ce au rh negativ si nasc copii cu rh pozitiv (acesta costa la acea vreme, aproximativ 500 lei)
- maternitatea isis, am avut ocazia in luna mai sa ajung acolo, fusesem si in aprilie, dar nu am urcat, mamica-prietena era deja externata de cateva ore, asa ca am vazut doar receptia, unde am remarcat curatenie si lipsa persoanei de acolo...in mai a nascut alta prietena si am ajuns in salon...exemplar, am ramas uimita...gen camera de hotel, nu mirosea a spital, si ea si copilul aratau foarte bine, tonici (si ea a nascut prima data la sp. jud. cta acum 2 ani si jumatate), liniste, tv plasma/cristale, wireless, mancare stil catering...am stat de vorba si la camera doctorilor cu medicul ce m-a operat pe mine la mangalia si mi-a spus zambind ca daca imi place asa mult, trebuie sa-l nasc pe al treilea acolo...oricum, am ramas impresionata, fata de cum stiam eu ca arata cele doua maternitati in care mi-am adus pe lume copilasii.
-despre cea de-a doua maternitate nu cunosc decat site-ul si am vazut imagini postate de o mamica de pe forum, care a nasut acolo...arata superb totul si acolo.
offf...dupa asa compunere ma duc sa beau ceva rece...mi s-a facut dor si de un nou-nascut...si fiind fara protectie, oricand pot sa anunt vestea ...asa ca as vrea si eu sa pun o intrebare, va rog:
intrebare: pentru mamicile care se protejeaza ce tip de contraceptie utilizati?...exclus pastilele si calendarul, as merge pe ideea de sterilet, dar am o teama dupa mirena, l-am scos dupa nici 3 luni in ian a.c. si de atunci caciulita...
ioana_p76...e laudabil cat de bine contabilizezi informatiile ...la urmatorul copil si mamicile cu experienta cred ca vor citi cu interes aici.
toate cele bune...
abibrinza spune:
Buna seara!
Eu nu am mai scris de mult, dar in seara aceasta mi-am facut curaj.
Ioana, eu pentru arsuri am luat Iris ch5.Si-a facut treaba pana pe la 7-8 de sarcina, dupa aceea orice mancam ma ardea la stomac.Ma ajuta dormitul pe 2 perne.In prima seara cand nu am avut arsuri am intrat in travaliu.
Mancarea pentru bebelusi: cea de casa, daca se poate cu produse bio.La drum borcanele.Ai mei copii au preferat piureul de legume facut de mine celui din borcanele.
Eu nu stiu cum arata o maternitate privata.Pot sa povestesc ce am vazut eu.Am nascut de 2 ori la Cernavoda, am stat in rezerva curatica cu aer conditionat, baie, televizor, frigider.Dupa prima nastere (prematura) m-au trimis la judetean.Acolo era agitatie, baie neingrijita, chiar si vreo 2-3 gandaci, dar si personal (la neonatologie) calificat.Cred ca Victor nu ar fi supt, daca o moasa nu ar fi stat cu mine si cu el aproape o noapte sa il invete sa suga.Bani a primit doar dupa ce a reusit sa-l faca sa suga.Si ce imi pare rau e ca nu stiu cum o cheama.Era extraordinara!Celelalte asa si asa.
Madaluta, eu ii privesc pe amandoi ca pe bebelusi.Si probabil noi asa o sa-i vedem toata viata!
Eu acum imi tot fac planuri.La toamna ma intorc la scoala.Abia astept dar in acelas timp mi-e si groaza ca voi pleca atata de langa ei, desi Victor merge la gradinitza iar Mihai mare parte a timpului in care voi fi plecata va dormi.Vom vedea ce-o iesi!
Noapte buna!
mocutza spune:
maaaai dar ce imi place.......imi place rau de tot .....seamana cu ce era atunci cand am descoperit eu acest forum....
Problema e ca imi faceti un dor de bebe nou.........dar sotul meu este inca reticent, avand in vedere ca si asa ma descurc ff greu singurica....
Pentru arsuri, eu care in ultimele 2 luni de sarcina am mancat doar gratar, ou fiert, pepene si branza...nimic gatit ca aveam arsuri de muream, un pahar de lapte inclusiv noaptea.Este cel mai rapid si bun remediu. Am folosit si 3 dicarbocalm toata sarcina cand eram la munca si nu mai rezistam .
Mai eu sunt asa curioasa sa vad cum se misca o burtica de gravida cu 2 bebe in ea......ff interesant....
Madalutabine ai revenit....si te rog ceva......Posteaza aici cand ai timp un meniu dintr-o zi obisnuita a Brianei. Am un pitic care imi da impresia ca dau prea multe mese de lapte pe zi (adica la ora 15 inainte de somnul de dupa-amiaza bea laptic pt ca e prea obosita sa mai pape mancarica sua gustare si oriucm nu are cine o pregati ca eu abia atunci vin de la munca)
Seara buna
abibrinza spune:
Dana, eu am sterilet cu fir de aur si cupru.Am inteles ca este unul care se pune pe viata, al meu are valabilitate maxim 10 ani.In primele 6 luni am avut menstra abundenta, dar acum e mult mai bine.