Gravidute si mamici de Constanta (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Salutare!!!
CRIXIA, esti din ce in ce mai aproape de evenimentul fericit...deja facem galerie ...
toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ioana , nu este indicat sa se lase Doppler-ul pe cord din cauza ca tesuturile se incalzesc si nu e bine.Si la noi a lasat dna L cateva secunde sa auzim inimioara care tropaia si dupa aia gata ne-a lasat doar sa ni se scurga ochii la ecran.Felicitari pt bebe.Sa stii ca si la noi bebe are tabieturile culinare ale lui tati drept pt care eu am zis ca e vreo fetita, ca prea isi doreste tati mult o codana.Eu imi doresc orice sanatos sa fie .
CRIXIA mai ai putin .Doamne ajuta!.Unde nasti si cu cine?
Larisel,Dear_bambie pup echipa!

9+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna ziua!!

Va multumesc! Chiar am nevoie de sustinere...se apropie momentul si vreau in primul rand s-o vad pe micuta sanatoasa, intreaga....nu stiu de ce, dar la bb2 am fost mai speriata decat la prima sarcina!
In randul 2 sunt cu atentia sporita fata de Alexia, cum o sa reactioneze, si-o doreste asa de mult, dar asta nu insemna ca nu va fi geloasa. Alexia este ff lipita de mine, nici pe tati nu-l lasa langa mine...

Ellanik, nasc la Euromaterna, cu Rusa, voi face cezariana. Prima data am nascut 100%natural, fara nici un "adaos"(anestezic), dar acum se impune cezariana: bb nu s-a intors si sunt purtatoare de virus hepatita B.

Ioana, asta e bine ca nu ai varsaturi....cat despre poftele lui tati, hmmmmmm, asa am avut eu aceasta sarcina: n-am mai suportat peste sub nici o forma( iar eu eram fan inrait peste) si alte preferinte..

Cris mami de Alexia & +37 sapt

Mergi la inceput

Valeleuuu ...cresc morcovii cand vad galeria de pe prima pagina!

Ca sa caut o scapare....parca s-a mai racit afara, respir altfel noaptea!
Atat doar, ca la orizontala este un chin...cand vine noaptea imi vine sa plec d'acasa decat sa ma intind, imi e asaa greu!

O sapt usoara pentru cele care merg la servici si nu numai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna seara, dupa o lunga absenta!

Saricini cat mai usoare pana la termen si nasteri blande va doresc tuturor gravidutelor!

Am niste intrebari, cine stie sa-mi zica:
1. Unde se depune dosarul pentru milionul ala de-l iei cand te intorci mai repede la servici, si ce contine, e greu de facut, etc. Adica mai merita efortul? -asta-i intrebare retorica pentru mine
2. se depune cerere la angajator ca sa ma primeasca mai devreme la serivici?
3. Cum o dezvat pe fi-mea de adormit leganat pe picioare ca incepe cresa la 1 sept si o a fie jale mare (abia am invtat-o sa adoarma asa...dupa adormitul la tzatzi - Dandusa parca si Crinuta a trecut prin asta, sau nu imi aduc bine aminte?)
4. Doc te ocupi si de cupluri sau daca nu imi recomanzi pe cineva, ca ma innebunesc de cap niste prieteni si vreau sa-i pasez cuiva care se ocupa cu asta

Mav n-am apucat sa te sun, te rog nu te supara, sper sa ne vedem curand...

Va pup pe toate!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Creem, eu lucrez in invatamant si iti spun ce am facut eu.Am depus o instiintare la inspectoratul scolar ca ma intorc la munca incepand cu 1 sept.Ei trebuie sa-mi dea o decizie.Cu o copie dupa aceasta si copii dupa toate actele voastre te duci unde ai depus dosarul pentru indemnizatie si asta e.Sper sa te ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Cristina(crixia)..tinem pumnii maine...nastere usoara si recuperare cat mai grabnica! Bebelina sa fie cat mai grasuta si mancacioasa din prima! sa faci eforturi sa te mulgi chiar din prima zi si chiar daca nu curge nimic...maseaza la greu sanii...eu am avut surpriza sa constat ca sanii erau ca la prima nastere...cu canalele infundate...desi prima oara am alaptat pana la 8 luni.

Cristina, curaj si fruntea sus!

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

Album nou!
poze!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

CRIXIA naste maine???!!!
Uau, pai sa incepem galeria!!
Draga Crixia, sa ai o nastere usoara si bebica sa fie sanatoasa si mancacioasa si tu sa ai laptic bun pentru ea!
Abia asteptam vesti de la tine -ori prin tatic, ori prin vreo prietena de pe forum!

pentru tine!

Ioana 7+ Doamne Ajuta!

animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Hai Crixia, curaj.Maine e ziua cea mare!!!Iti tinem pumnii si pumnisorii.

10+
Eu si bebe il iubim pe tati !Si impreuna cu mami emanam energii pozitive!Gratis!!!

Mergi la inceput

Stati, e o mica confuzie...sau poate voi stiti ca se urneste bebica inainte de controlul final!
Am control pe 13 seara, si cred ca pe 14 ma inroleaza! Va anunt, cum sa nu!
Oricum e ff aproape momentul...azi aveam impresia ca e miercuri, dar totodata era ceva ciudat parca! Off, neuronu' gravid!

Revin si maine!! Va pupicesc!

Mergi la inceput