Gravidute si mamici de Constanta (64)
Raspunsuri - Pagina 12
ioana_p76 spune:
Vesti de la echo: avem un singur bebe, ii batea inimioara de zor si toate erau in regula!
Imi pare rau ca bucuria mea nu a putut fi deplina, pentru ca speram si la cel de-al doilea:( se pare ca s-a resorbit partial, se mai vedea ceva, ca o umbra..nu se stie de ce..nici nu se stie sigur daca era saculet - insa probabil ca a fost un saculet gol...
Ma visam mamica de gemenei, insa ma bucur ca macar unul este sanatos si speram ca va fi asa pana la termen.
Dr ne-a spus ca sa nu fim suparati, ca sarcina gemelara era mult mai greu de dus.
Scriu maine mai mult, acum sunt cam obosita.
pentru voi toate!
Ioana 7+ Doamne Ajuta!
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** Infertilitatea este o boala
DanaAlex spune:
salutare!!!
ioana_p76...ma bucur ca totul este bine...sarcina usoara si gandeste pozitiv, uita-te la cazul meu...n-am facut gemeni, dar am doi copii aproape gemenicu diferenta foarte mica de varsta, ce pot sa-ti spun este ca e si frumos si dificil...cu unul e mai relaxant si te ocupi 100 % de el, asa cu doi, totul trebuie impartit...lasa, ca dupa primul va urma cu siguranta si al doilea, dumnezeu are grija de dorintele noastre si aranjeaza totul asa cum trebuie sa fie...
...am ajuns asa tarziu in seara asta, abia la 23,30 am venit acasa din satul de vacanta, numai noi trei, m-am dat in toate tiribombele (accesibil lor)cu ei, au mers cu trenuletul, s-au plimbat cu toate masinutele, calutii,s.a.m.d....apoi ne-am dus cu titicarul pana la city mall si inapoi, lasasem masina in parcarea satului(info utila pentru cine nu stie: puteti ajunge astfel in satul de vacanta, masina parcata la city, cursa costa 3 lei/persoana, platesc cei peste 3 ani), am facut si o poza amintire in sat, ca turistii...este prima data cand merg cu ei acolo...repetam experienta cat de curand ...cost total la toata distractia 100 lei, dar a meritat sa le vad fatzucile incantate la maxim si cand am ajuns acasa nu mai pridideau sa-i ceara bani lu' tati si sa-i povesteasca, care cum putea ce-au facut si in ce s-au dat...singura neplacere: am ramas cu gust amar la roata mare, 12 lei/persoana, copii sub 3 ani nu platesc, ca atare nu mi-a cerut nimeni bani pentru copii (indeplinesc cerinta), dar totusi au refuzat sa ne puna singuri intr-o cupa...motivul:nu ocupa ei una doar cu 1 bilet, desi aveau liber...ceea ce m-a determinat sa le cer banii inapoi...mai ma gandesc daca anunt la protectia consumatorului..asa ar merita, desi dupa cum ne-am simtit am si uitat deja povestea asta, i-am spus sotului ca data viitoare musai ma duc cu certificatele de nastere in poseta (le-am avut si la circ, plus livretul de familie si pasapoartele lor) ca sa le demonstrez fara sa ma enervez ca sunt copii mei si au sub 3 ani...nana mai are putin si trece de 3 ani, deci pret intreg la bilet...asa ca macar pana atunci sa beneficiem de gratuitatile oferite, fara sa se mai uite nimeni ingaduitor...
...afara e de groaza, inca 25 grade...noroc ca mai bate vantul...
ege...tare frumos e de voi acolo la rulota...
lulu77...super ca luca e ok...
larisel si dear_bambie...acum am realiat ca sunteti viitoare mamici de gemeni...sarcina usoara, la fiecare, va doresc..., din cate stiu gemenii se nasc ceva mai repede...asa ca dpn-ul este doar informativ, deja la data aceea veti fi mamici
toate cele bune...
larisel spune:
ioana_976 Ma bucur ca bb e sanatos!
danaalex Intr-adevar satul de vacanta are nspe posibilitati de distractie atat pt cei mici cat si pt cei mari, chiar daca platesti ceva. Si nepoteii mei (de 4,5 si 3,5 ani) sunt topiti dupa "nebunia" de acolo. Pune niste poze cu piticii tai sa-i cunoastem si noi.
Multam de urari...eu sper sa nasc cat mai aproape de dpn, chiar ma cam sperie gandul de a naste mai devreme, dar om vedea cum ne-o fi norocul...
19+
odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
dear_bambie spune:
Neatza, fete frumoase!
Ioana, felicitari pentru inimioara! Sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos si mancacios! Cum spunea si Dana, nu fi trista, cu siguranta, va urma si al doilea bebe, cand va veti astepta mai putin! mamica si burtik!
Intr-adevar, sarcinile gemelare sunt greu de dus,pana acum, nici nu am apucat, sa ma bucur de sarcina. Am stat tot timpul incordata, ca nu cumva sa se intample ceva, pana la 9 sapt exista riscul sa se opreasca in evolutie din cauza nodulilor, apoi sa trecem cu bine primul trimestru, am asteptat rezultatul la DT, acum urmeaza, iar o perioada dificila intre sapt 22-27, exista riscul sa se rupa membranele, stau cu teama ca uterul nu va rezista sa tina 2 bbei din cauza operatiei. Dar cu toate astea, cred ca DD va avea grija de noi si vom ajunge cu bine la 36 de saptamani!
DanaAlex, multumim pentru urari! Cu siguranta, nu voi naste pe 27 nov, eu sper ca intre 6-8 nov, sa-mi tin bebelusii in brate!
23+
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
ADINUTZA spune:
Ioana, bine ca este in regula bebelul, o sa-i mai faceti un fratior daca va doriti.
Si mie mi-ar fi placut sa am gemeni, la a doua sarcina chiar am avut ceva emotii ca si tine, dar inca mai sper poate la a treia
Ramasesem datoare cu un raspuns despre ceaiul de ghimbir- mie mi-a placut, dar rece de la frigider pentru ca daca e cald parca iute un pic. Am gustat putin ghimbir proaspat ras si am crezut ca imi ia gura foc, e foarte iute chiar si pentru mine care mananc ciusca de obicei.
Pentru senzatia de greata eu iau Cocculine de la Boiron. Tot din asta ii dau si Adei pt raul de masina.
Ma duc la culcare, profit de faptul ca am copiii dati la cate un bunic pana mai tarziu, cand trebuie sa-i recuperez.
Ege, e fain sa stati in aer liber toata ziua, si noi fugim din oras de cate ori avem posibilitatea.
Lulu, ma bucur ca Luca e bine, si noi tot la Sima suntem inscrisi cu mic cu mare
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
noi
Bazar pentru Bogdan
Si ingerii au nevoie de ajutor
Finutzul Bogdan-Andrei
pe DC
ioana_p76 spune:
Dragelor, multumesc mult pentru felicitari!
Cel mai emotionant a fost, pe langa bataile inimioarei (din pacate dr a lasat sonorul prea putin..si imi pare rau ca nu i-am zis sa-l lasa mai mult) si faptul ca parca se si vedea pulsand inimioara, l-am intrebat pe dr si a zis ca da, asa e.
Chiar ca e un sentiment extraordinar sa stii ca in tine mai bate inca o inimioara Si e doar inceputul, nu-i asa, de-acum incolo o sa am parte de si mai multe emotii si bucurii.
Pentru ca in continuare sunt cu greturi, o sa revin mai tarziu, incerc sa ma ocup de capitol cand ma simt mai bine. Si nu voi mai cumula sfaturile, ci voi face dupa ideea Danei - sa scriu discutiile principale pe capitole, asa nici nu imi scapa nimic si e si mult mai simplu.
Ioana 7+ Doamne Ajuta!
larisel spune:
dear_bambie Da cred si eu ca iti vine greu cu atatea emotii legate de noduli, operatie ... Dar stai linistita si nu te fortza cu nimic si ai sa vezi ca vei ajunge cu bine cat mai aproape de termen.
Eu nu ma pot plange pana acum si sper sa n-am motive nici de acum incolo...exceptand greatza din primele 13s care chiar cred ca a fost mai accentuata decat la sarcinile unice (eu la prima sarcina, cea pierduta la 10s, aveam gretzuri doar seara, iar acum ma tineau de dimineata la trezire pana noaptea la culcare, ba chiar si acum mai am uneori). Cred ca si burta a crescut mai mult fiind 2 bb-i inauntru, dar in rest...ma simt bine, slava Domnului, cu mici disconforturi caracteristice sarcinii (balonare, urinare frecventa, insomnii, arsuri stomacale).
19+
odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
CRIXIA spune:
Bunaa!
Ioana, gandeste-te doar la ultima veste buna, ca un suflet se contureaza, important e sa va intalniti sanatosi!
Greturi ai toata ziua sau dimi/seara? Versi? Tot raul spre bine!
Pt listuta, am DPN 26 aug, asaa... teoretic
Joi merg la control si s-ar putea sa fie ultimul, sa fie decisiv!
Sunt intr-o balanta, parca vreau sa scap, dar totodata nu....
Parca imi e sa ma vait printre voi care sunteti la inceput de drum!
Noaptea e zi, picioare umflate, dureri ici-colo, burta parca-i un plumb, de abia cobor din pat...dar ca sa va incurajez: la prima sarcina nu m-am simtit asa, iar acum simptomele astea greu de suportat au aparut dupa sapt 34, deci ultima luna. Gafai si respir greu poate si pt ca bb este lenesa si nu a vrut sa se intoarca cu capul in jos, sta cu capul in sternul meu.
Cris mami de Alexia & +37 sapt
ioana_p76 spune:
Fetelor, sigur ca ma bucur pentru bebele care este bine, suntem foarte fericiti ca avem o minune mica in burtica si nu ma voi mai gandi ca puteau fi doi bebei, asa a vrut Dumnezeu si ii voi fi mereu recunoscatoare pentru minunea mica din burtica..cum ii batea lui inimioara, dragul de el..vedeti ca vorbim de bebe ca de un el..asa are sotul un presentiment ca va fi
Sa vedem, sanatos sa fie, noi vom fi foarte fericit orice va fi!
Dearbambie stiu ca sarcina ta a impus multe emotii si sacrificii, insa bucuria voastra va fi dubla cand veti avea doi bebei minunati. Iti doresc sa nu ai parte de stress si sa te poti bucura linistita de sarcina ta. pentru tine si bebici!
Crixia ai vazut ca am inceput galeria! Chiar daca iti vine sa te vaiti, noi suntem aici sa te incurajam, hai ca mai e putin si iti vei strange la piept bebelusa mult asteptata! pt tine si pt bebica
Ma intrebai cum stau cu greturile: cam non stop, de dim de cand deschid ochii pana seara tarziu. Si cand dorm dupa amiza mai scap. Cu toate astea am vomitat de putine ori - cand m-am trezit dim mai devreme-insa senzatia aproape permanenta e ca acus-acus urmeaza sa vomit..iar printre picaturi mai mi se face si foame sau mai mananc o fructa sa-mi treaca sila. Cel mai bine imi prieste pizza seara tarziu, pe la 10, cand iesim la plimbare pe faleza, atunci imi mai trece raul si mananc pizza - mancarea favorita a sotului si se pare ca si a lui bebe
Gravidutelor, va place cum am organizat listuta noastra?
Sunt insa cateva fete despre care nu avem vesti, poate or fi si nascut, le cunoaste cineva ?
tuturor!
Ioana 7+ Doamne Ajuta!
criss_2081 spune:
Dragi mamici si gravidute multumim pentru sustinere, din lipsa de net, nu am putut sa fiu prompta si sa va multumesc, dar o fac acum si va pupam pe toate
Ioana, felicitari pentru bebe mic din burtica, sa stii ca la noi presimtirea lui tati ca e un el, s-a adeverit.
Mami de Ioan-Victor (27 iulie 2009)
Doamne ajuta-ne!