Gravidute si mamici de Constanta (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Va multumesc pentru urari!
Va doresc toate cele bune, sanatate voua si puiutyilor vostri!

Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_p76

Cate raspunsuri, va multumesc mult dragelor!

O sa fac un link catre prima pagina si la aceste raspunsuri, sunt f interesante si bine de stiut!
Sper ca nu va exasperez cu atata organizare - mi se trage si de la zodie -fecioara- dar cred ca toate informatiile importante trebuiesc pastrate la indemana.

ioana_p76...dimpotriva, esti de o organizare rar intalnita, cel putin aici pe topicul acesta, mie una imi place asa, insa tu sa nu te chinui/obosesti prea mult...eu as propune sa pui un subtitlu(daca se poate, la arhiva)...de exemplu asa: cap.64/discutii despre infasat, detergenti potriviti sugarilor, etc...toate temele mari ale discutiilor din capitolul respectiv.../...pana la urma, cred ca oricine e interesat, citeste intreg capitolul si isi extrage singur ce-l intereseaza, plus ca noi poate mai scapam informatii.../... am vazut ca este un topic pe DC structurat asa, daca-l gasesc fac trimitere sa vezi despre ce vorbesc...parerea mea ...oricum nota 10 cu felicitari de la mine, pentru cum arata pagina 1 acum si cum decurg discutiile pe acest topic...

ref. control manual in sarcina (tuseu vaginal, parca)...la ambele sarcini nu mi s-a efectuat decat la ultima vizita, inainte de dpn si la nasterea normala cand am ajuns la spital... in primele 3 luni(oricum lunile mici de sarcina) intravaginal (ecografie cu sonda)...cam asa cred ca-i spune...si la morfologie trim 1, la fel la dna dr. ciufu...apoi numai ecografie din exterior, fascinante mi s-au parut morfologiile de trim. 2 si 3, imaginile 4d...am cateva poze din care fatzuca fatului este identica cu fetisoara bebelusului...impresionanta tehnica prezenta...si oricum tehnologia este abia la inceput ...

gravidutzelor cu sarcina mare, din cate retin eu viitoare mamici de fetitze...si eu am suferit de caldura in august 2006...un gand racoros pentru voi...eu aveam dpn 5 septembrie si am nascut pe 23 august, ...asa se si spune in popor, ca sexul frumos se naste mai repede...cat de curand, deveniti

toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Buna.Dupa cutremurul de azi- la care m-am speriat taare de tot - ne-am decis sa mergem sa-l vedem pe bebe.Am sunat la Euromaterna si ne-a facut eco o dna dr atat de finuta si draguta pe nume Mirela Paraschiv.Bebe al nostru dadea din bulanashe, dansa, scotea mana din gura chiar cand dr mi-a bagat chestia.S-au vazut orbitele .Tati zice ca e dansator ca el, ochios ca mami si copanos tot ca ea.Si inca ceva.Pana sa fac eco am avut usoare emotii dupa m-am relaxat cand l-am vazut pe frumushel si cand am inceput sa vorbesc a inceput si el bulaneala.Cum taceam, cum se linistea, cum mai ziceam ceva hop si el cu copanele.Declar deci ca m-am indragostit ireversibil.Ne-a facut un sir intreg de poze la care stam si ne holbam amandoi cu zambetul pe buze.Peste 2 sapt si un pic avem DT si masurarea translucentei nucale dar sunt convinsa ca va fi ok.Fetelor care au nascut/nasc la Euromaterna curand va ruuugam puneti o lista clara cu ce trebuie.Ca eu am ametit cu cate trebuie dar de fapt aici nu sunt necesare ca le au ei.Gata ca m-am lungit.Pupici la mamici si gravidute si pitici.
Ioana ca sa treaca greturile.Sa nu te sperii ca mine cand vei avea si zile buna fara gretui si stari aiurea.E normal-acum dau sfaturi - poti face eco sa vezi daca e ok cu bebeii oricand .Mai ales ca la Euromaterna e non stop si medicii sunt super.

9+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

elocventa pentru cazul topicului nostru mi se pare urmatoarea cugetare: "experienta este singura in stare sa ne ofere informatie reala despre viata" (mircea eliade)...

felicitari ellanik...cred ca vroia si el/ea sa va salute si sa va bucurati impreuna...sarcina usoara in continuare
....e deja valabila cugetarea lui mircea eliade in cazul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

DanaAlex saru'mana

9+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

la multi ani,teodora!
gravidutelor ioana si ellanik,le doresc sarcini usoare pan la termen si bb sanatosi.
selen,deci esti pe ultima suta cu pregatirile?cand eram gravida cu efe in35 sapt am plecat in antalya cu masina si m-am intors la 37 sapt.am desfacut bagajele,am pregatit geanta de spital iar la 39 sapt l-am scos pe efe plimbaretul din burtica.iti doresc nastere usoara si o ebru sanatoasa,cuminte si mancacioasa.iar tie laptic mult si bun ca sa intretii fata.

imi cer scuze pt lipsa,nu eram eu f activa dar din cand in cand mai scriam cate ceva,desi citeam zilnic(dependenta).
noi suntemnmai mult in camping.avem 2 rulote parcate acolo si toata ziua plaja ,joaca...ege e f incantata,isi face pretene,socializeaza
vb de al doilea copil,nici eu nu l-am simtit pe efe,probabil din cauza ca ma ajuta mama.oricum e mult mai cuminte,mai sociabil.
are 8 dinti acum asteptam maselele.
fug ca s-a trezit bb.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza!

ellanik, FELICITARI ptr micul dansator!

ege, lume noua, lume noua, bine ai revenit printre noi ...sa nu disapari iar.

Eu tin sa va anunt, ca Luca este ok, si-a revenit aproape complet, aseara a putut manca, chiar ff bine.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Fisun,bine-ai revenit! Ce frumos va petreceti timpul,sa ne pui si poze din camping. Deci,Efe e mai cuminte,pana acum asa pare si la noi,Teo mai cuminte,desi se zice ca al doilea e mai rau.
Selen,vroiam sa-ti scriu ca si Matei a avut diametrul biparietal mai mare si l-am nascut natural.Ce-i drept l-am strans cam tare si avea capul tzuguiat de s-a speriat sotul ,dar s-a modelat frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna.
Ellanik, felicitari pentru micutul dansator sau micuta dansatoare!Abia astept sa ne spui ce ascunzi tu in burtik!
Lulu, ma bucur ca Luca este bine! prichindelului!
Ioana, mult succes la doctor! Asteptam vesti! Datele mele sunt: Dn-1 aprilie; DPN-27 noiembrie
Crixia, Selen, mai aveti asa de putin pana la Marea Intalnire! Va doresc nasteri usoare, recuperare rapida, laptic mult si bun si bebelusi sanatosi si mancaciosi!
Larisel, ce mai faci? Bebelusii? Sarcina usoara in continuare! bebelusilor
Cum spunea si Ellanik, mamici care ati nascut sau urmeaza sa nasteti la Euromaterna, va rugam, cand aveti timp, puneti o lista cu ce ne trebuie.

Am niste emotii pentru maine, urmeaza sa facem morfologia de trim 2. Sper sa fie totul bine! Abia astept sa-mi vad piticii!

O zi cum va place va dorim! cu drag, mamici, gravidute si pitici!

22+

comorile mele

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

dear_bambie Facem bine...am inceput sa ne zbenguim in burtica ...mai timid pana acum dar exersam. Si tie sarcina usoara in continuare si succes la eco maine; sa vii cu vesti bune.

ioana_p76 Tu azi mergi la eco, nu?

toate gravidutzele si mamicile!

19+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput