Burtici fericite de septembrie-octombrie (128)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Maria succes maine la test! Sa vii cu rezultate bune!

Lucia asa e, fiecare cu gusturile lui

Aida mersi . Nu ti-a facut deloc 3d sau nu ti-a pus pe cd?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Manga vezi un pic si adresa daca o treci corect ca si eu insistam intr-o zi sa ma loghez..dar fara liniuta jos

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

in 28 iul a fost singurul eco fara 4D , in rest la fiecare a facut 2, 3, 4D si a pus pe cd cateva poze si gata , draq stie de ce , dar e foarte atent cand se uita nici nu prea vorbeste ... tzacanit

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

salut fetelor

Aida, daca patutul este de 60*120 gasesti saltea Prestige (facuta de Prestige Mob SRL). Noi am luat-o de la Dedeman dar am vazut in Buzau in mai multe magazine aceste saltele, drept e ca am vazut doar dimensiunile mari (1.40*2.00 si 1.60*2.00).

Ma gandesc ca poti comanda sa-ti aduca si 60*120 chiar daca nu au la magazin. Plus ca am dat pe ea doar 120 lei.

Daci

32+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Raluk 16 si Selen, multumesc de informatii. O sa tin cont saptamana viitoare cand facem ultimele cumparaturi pentru bagajul de spital si pentru bebelina.

[+34] cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Ionika - daca ar fi sa-mi dau si eu cu parerea nu cred ca No-spa forte, juma de doza, e acelasi lucru cu No-spa. Cred ca difera concentratiile de substanta activa. Daca e dublu ca si concentratie cum zice uve ar tb sa iei teoretic un sfert de pastilutza, nu?

Ca sa te linistesti ori suni dr si o intrebi daca poti lua si forte ori mai cauti prin farmacii pana gasesti de ala simplu.

daci

32+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

La multi ani ALECSXA0208

acum am inceput s aitesc capitolul actual si am vazut o sarbatorita si azi.

[+34] cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

am vazut pozele mimikai...

MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Aida, Uve multumesc.
Daciana, daca forte e de 80 mg iar no spa simplu e de 40 mg, cred ca o pot injumatati pe cea forte ca sa fac una de 40! Cred ca am sa sun la o farmacie!
Anco, nu te lasa! Ai vazut ca au schimbat legislatia ca sa va mai dea si voua ceva banuti pentru al doilea nascut!

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

uve multumesc pt parola. cred ca scriam eu ceva aiurea.

am reusit sa ma epilez...cred ca e ultima oara cu ceara, ca e cam incomod si doare...dar sunt bucuroasa ca am facut si eu un lucru util pe ziua de azi. dk mai reusesc sa-mi tai si unghiile sunt cea mai tare

MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput