Burtici fericite de septembrie-octombrie (128)
Raspunsuri - Pagina 9
raluk16 spune:
Maria succes maine la test! Sa vii cu rezultate bune!
Lucia asa e, fiecare cu gusturile lui
Aida mersi . Nu ti-a facut deloc 3d sau nu ti-a pus pe cd?
28+
lutoniana spune:
Manga vezi un pic si adresa daca o treci corect ca si eu insistam intr-o zi sa ma loghez..dar fara liniuta jos
Cea mai fericita 34 + cu
aidaciolac spune:
in 28 iul a fost singurul eco fara 4D , in rest la fiecare a facut 2, 3, 4D si a pus pe cd cateva poze si gata , draq stie de ce , dar e foarte atent cand se uita nici nu prea vorbeste ... tzacanit
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
daciana.ilie spune:
salut fetelor
Aida, daca patutul este de 60*120 gasesti saltea Prestige (facuta de Prestige Mob SRL). Noi am luat-o de la Dedeman dar am vazut in Buzau in mai multe magazine aceste saltele, drept e ca am vazut doar dimensiunile mari (1.40*2.00 si 1.60*2.00).
Ma gandesc ca poti comanda sa-ti aduca si 60*120 chiar daca nu au la magazin. Plus ca am dat pe ea doar 120 lei.
Daci
32+ Darius Alexandru
carinablanca spune:
Raluk 16 si Selen, multumesc de informatii. O sa tin cont saptamana viitoare cand facem ultimele cumparaturi pentru bagajul de spital si pentru bebelina.
[+34] cu
daciana.ilie spune:
Ionika - daca ar fi sa-mi dau si eu cu parerea nu cred ca No-spa forte, juma de doza, e acelasi lucru cu No-spa. Cred ca difera concentratiile de substanta activa. Daca e dublu ca si concentratie cum zice uve ar tb sa iei teoretic un sfert de pastilutza, nu?
Ca sa te linistesti ori suni dr si o intrebi daca poti lua si forte ori mai cauti prin farmacii pana gasesti de ala simplu.
daci
32+ Darius Alexandru
carinablanca spune:
La multi ani ALECSXA0208
acum am inceput s aitesc capitolul actual si am vazut o sarbatorita si azi.
[+34] cu
MangaGirl spune:
am vazut pozele mimikai...
MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
ionika spune:
Aida, Uve multumesc.
Daciana, daca forte e de 80 mg iar no spa simplu e de 40 mg, cred ca o pot injumatati pe cea forte ca sa fac una de 40! Cred ca am sa sun la o farmacie!
Anco, nu te lasa! Ai vazut ca au schimbat legislatia ca sa va mai dea si voua ceva banuti pentru al doilea nascut!
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 31+
MangaGirl spune:
uve multumesc pt parola. cred ca scriam eu ceva aiurea.
am reusit sa ma epilez...cred ca e ultima oara cu ceara, ca e cam incomod si doare...dar sunt bucuroasa ca am facut si eu un lucru util pe ziua de azi. dk mai reusesc sa-mi tai si unghiile sunt cea mai tare
MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com