Burtici fericite de septembrie-octombrie (128)
Raspunsuri - Pagina 8
aidaciolac spune:
iulika maine nu mergi la eco? ... poate ca maine o sa ii vezi si tu fatzuca
... eu sunt la recuperari la 126 , dar razbesc eu pana diseara
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac iulika maine nu mergi la eco? ... poate ca maine o sa ii vezi si tu fatzuca ... eu sunt la recuperari la 126 , dar razbesc eu pana diseara |
pana una alta e plecata la film cu efecte speciale
Cea mai fericita 34 + cu
aidaciolac spune:
da mah ca mi-a adus aminte delia79 , ca citisem ce a scris adi si a trebuit sa plec si nu am mai raspuns ...
adi felicitari ca ati inceput afacere pe cont propriu , e riscant , dar fara risc nu prea ai sanse sa castigi si sa faci ceva deosebit ... mult noroc si spor sa va iasa asa cum va doriti
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui ionika Raluk, Anco, Luto Ideea e ca eu cred ca difera doar gramajul intre cele 2, sotul meu spune ca s-ar putea sa fie ceva modificat si la compozitie. Incerc sa ma uit pe prospecte...daca inteleg ceva Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 31+ |
Ionika, no spa forte e dublu la concentratie fata de cel simplu de 40. Trebuie sa iei jumate de pastila o data, asa se administreaza la gravide no spa forte.
30+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
anco spune:
eu am inceput sa ma interesez de legile care ne dau drepturi noua, gravidelor si apoi viitoarelor mamici. de fapt asta ma intereseaza in mod deosebit sa stiu ce sa cer , cand, cum, cui? acum cautam legea care stipuleaza plata unei prime la nastere de catre angajator. am gasit-o si textul e interpretabil pentru mine cu gemenii, asa cum au fost toate legile de gemeni. eu lucrez la stat, v-am mai spus, in invatamant asa ca tre sa stiu exact ce cer, ca altfel s-ar putea sa nu primesc. si zice legea "plata unei prime in valoare de... la nasterea fiecarui copil".ei, ce ziceti? fiecare copil inseamna si 2 gemeni nascuti odata, nu? nu zice niciunde la nasteri diferite ci "nasterea fiecarui copil", presimt ca o sa ma cert rau cu lumea pe la scoala si pe la sindicat si pe la inspectorat si pe la...mama dreak.
acum ma mai interesez in continuare ce tre sa mai cer, de pe la primarie si alte cele.
anco 33+???? si
poze
delia79 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Aida ce bine ca ai gasit lactate care sa nu te arda Eu mananc in prostie iaurt cu fructe ...pt ca iaurtul simplu mi se pare prea acru...si in ultima vreme am gasit la un magazin de polonezi kefir care e yamiiiii (eu in Ro mancam lapte batut dar e cam la fel)...si imi cumpar cate 4 cutii de 500 gr ca sa le am 4 zile....si se termina intr-o zi jumate asa de bun si racoritor e Cu transpiratia nu stiu ce sa zic ca la mine e bine si racoare Cea mai fericita 34 + cu |
Hi,hi..... daca tot ai gasit magazin polonez, banuiesc ca ai incercat faimoasele ponski....... daca nu cere sa-ti faca
31+
in curand mamy de Sofia scumpa
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui Doro76 Clodute- eu ar trebui sa nasc cu dr Peltecu, directorul maternitatii, insa inteleg ca sunt slabe sanse sa vina la nastere, daca nu sunt ceva complicatii.El mi-a supravegheat sarcina si a fost foarte ok pana acu. Cu asistentele de la neonato am avut si eu probleme, dar la Caritas, unde am nascut prima data. Aceleasi probleme cu alaptatul, singura deosebire era ca toate turele erau naspa si nu vroia nimeni sa te invete sa alaptezi... Luto-fii+mea are dinti frumosi la patru ani si patru luni. N+are carii, dar io stiu daca e de la Zimaflor...Oricum am invatat+o sa se spele pe dinti singurica, dimineata si seara..Stii, e uimitor ce repede cresc..Acum imi spune ca o s+o invete si pe sora+sa sa se spele din prima zi. Degeaba ii zic eu ca n+are dinti...rade si spune ca nu se poate Doro 33+ cu Sara si Eva Maria (28.04.2005) "http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1" |
Doro, ai grija cu dl dr Peltecu...o colega de-a mea a nascut primul copil cu dansul; l-a sunat, s-a dus la spital, dr nu a venit si pentru ca era pacienta dansului nu s-a bagat nimeni sa o asiste la nastere, i-au facut calmante si niste injectii sa ii amane nasterea; Peltecu a venit urmatoarea zi, dupa ce toata lumea in spital o compatimea...a fost aproape de moarte, copilul l-au scos cu forcepsul iar uterul ei s-a facut praf...Iti spun nu ca sa te sperii, ci ca sa te mai interesezi sa nu ai probleme la nastere!
Doctorul pe care il are Clodute chiar e ok, adica nu ai surprize de genul asta, si mie imi urmareste sarcina la Medicover...eu si cu dansul pur si simplu nu ne potrivim, dar ca si disponibilitate fata de paciente e jos palaria; nu cred ca altcineva din spital te va accepta sa nasti daca esti pacienta dlui Peltecu
MangaGirl spune:
fetelor, help...nu reusesc sa ma loghez pe contul comun si stiu parola noua.... asta dk nu ati mai schimbat-o voi o data?
MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui MangaGirl fetelor, help...nu reusesc sa ma loghez pe contul comun si stiu parola noua.... asta dk nu ati mai schimbat-o voi o data? MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com |
Buna, ti-am trimis-o eu.
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui delia79
Hi,hi..... daca tot ai gasit magazin polonez, banuiesc ca ai incercat faimoasele ponski....... daca nu cere sa-ti faca |
nu stiu ce sunt alea mai dezvolta subiectul
Cea mai fericita 34 + cu