Burtici fericite de septembrie-octombrie (128)
Raspunsuri - Pagina 7
aidaciolac spune:
hm , mie imi spui ravagii faceam desi nu prea tine ca trebuie sa imi iau o canapea in living si jaluzele ... si ma cam ruineaza ... so , stau cuminte
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Clodute spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doro76 Clodute- eu ar trebui sa nasc cu dr Peltecu, directorul maternitatii, insa inteleg ca sunt slabe sanse sa vina la nastere, daca nu sunt ceva complicatii.El mi-a supravegheat sarcina si a fost foarte ok pana acu. Cu asistentele de la neonato am avut si eu probleme, dar la Caritas, unde am nascut prima data. Aceleasi probleme cu alaptatul, singura deosebire era ca toate turele erau naspa si nu vroia nimeni sa te invete sa alaptezi... Luto-fii+mea are dinti frumosi la patru ani si patru luni. N+are carii, dar io stiu daca e de la Zimaflor...Oricum am invatat+o sa se spele pe dinti singurica, dimineata si seara..Stii, e uimitor ce repede cresc..Acum imi spune ca o s+o invete si pe sora+sa sa se spele din prima zi. Degeaba ii zic eu ca n+are dinti...rade si spune ca nu se poate Doro 33+ cu Sara si Eva Maria (28.04.2005) "http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1" |
Nu stiu ce sa zic de dr tau... eu din principiu nu am ales un nume mare sa merg la el... tocmai ca sa nu am riscul de a nu naste cu dr care m-a supravegheat. Se punea problema la un moment dat de concediu... si mi-era o frica sa nu plece dr meu exact cind trebuie sa nasc eu...dar si-a luat mai devreme si am scapat si de stresul asta. Si adevarul este ca odata ce ai mers la un medic ti-e greu sa nasti cu altul...te inteleg...dar nu plinge o sa fie bine
Clodute mami de Patrick si
cu Karolina
aidaciolac spune:
raluk16 acum am vazut si eu pozele si filmuletele 4D ioooooi ce frumoase , de ce nu imi pune si mie idiotu meu de dr asa frumos ?
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui aidaciolac manga sa va bucurati bin plin de 'prostioarele cumparate' Aida ... 33+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui lutoniana Aida ce bine ca ai gasit lactate care sa nu te arda Eu mananc in prostie iaurt cu fructe ...pt ca iaurtul simplu mi se pare prea acru...si in ultima vreme am gasit la un magazin de polonezi kefir care e yamiiiii (eu in Ro mancam lapte batut dar e cam la fel)...si imi cumpar cate 4 cutii de 500 gr ca sa le am 4 zile....si se termina intr-o zi jumate asa de bun si racoritor e Cu transpiratia nu stiu ce sa zic ca la mine e bine si racoare Cea mai fericita 34 + cu |
eu pun miere in iaurtul normal...ca tot am citit ca ala cu fructe nu e asa bun, mai ales ca are o gramada de zahar. asa ca in ala normal pun miere si uneori tai o piersica :)
varsta bebe
poze
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
...si cand te gandesti ca te mai puteai si tu lipi de una de alta Cea mai fericita 34 + cu |
eventual si de o nastere pe drum :)
varsta bebe
poze
aidaciolac spune:
hm , sa stii ca la asta nu m-am gandit
Aida ... 33+
Poze cu noi
aidaciolac spune:
cred ca ati observat ca am schimbat semnatura ... 37 se apropie
Aida ... 33+
Poze cu noi
carinablanca spune:
Buna dimineata la amiaza,
acum mi-am baut cafeluta si recuperez ultimul capitol.
Bineinteles cu pauze de papa si de dat cu crema pe burtoi.
azi ajung si eu cu siguranta la zi.
[+34] cu
delia79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adimercedes
Raluk, daca bb e cu capul in jos si "angajat pt nastere" nu inseamna ca vei naste inainte de termen! Lisa a fost asa de la 26 sapt! Statea pe col si dadea cu capul de credeam ca o scap. Aveam momente cand efectiv simteam ca iese . Cu toate astea, colul meu a rezistat eroic, atat de eroic, incat nici macar oxitocina perfuzii nu l-a convins sa se deschida mai mult de 0.5cm in 15h!!! Si acum bb e cu capul in jos, tot asa ma pocneste in col, de simt ca scap pe mine , Nu stiu cum o sa fie tura asta, dar medicul mi-a zis "sa nu imi tin respiratia ca iese mai devreme". Acum mi-au picat fisele sa iti spun ca suntem asa apropiate ca termen!!! Eu am acum 29s4z . "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007 Samburel' 17.10.2009 |
Merci frumos de explicatii . Si la mine e intoarsa papusica cu capusorul in pozitie de nastere si mi-e frica de nu mai pot sa nu nasc . Mi-ai dat curaj
Merci si pr site, am aruncat un ochi si e super interesant. L-am salvat oricum
Ah, si felicitari sotului pt curajul de a incepe pe cont propriu, e mare lucru
31+
in curand mamy de Sofia scumpa