Burtici fericite de septembrie-octombrie (128)
Raspunsuri - Pagina 10
carinablanca spune:
citind acum ultimele pagini cu care sunt in urma am vazut niste nelamuriri ale fetelor pe care le-am avut si eu dar intreband prietene care au copii mici am primit niste raspunsuri. de asemenea, unele le-am citit prin carti
Daciana.Ilie referitor la sughit am citit ca nu trebuie sa ne stresam deloc de acest aspect. e normal ca bebe sa sughita in burta chiar de mai multe ori pe zi si chiar 20 - 30 minute o data. asa se pregatesc plamanii de respirat. si bebelina mea sughita de 2-3 ori pe zi. deci nu cred ca ai de ce sa te stresezi.
Danuta1979 referitor la ce iti trebuie pentr acasa si ai intrebat tu, prietenele mele mi-au spus in felul urmator
- daca bebe nu e pramatur este ok sa cumperi pampersi numarul 2 - eu asa am facut. si de asmenenea am luat sensitive, care nu stiu daca sunt ei mai buni, dar am inteles ca absorb si scaunele lichide ale bebelusilor.
- pentru urechi betisoare cu opritoare
- cadita de baie mi-au recomandat- o toate fetele sa fie simpla, fara forme. se pare ca nu s-au prea putut folosi de cea cu forme, pe care pe deasupra au crescut-o repede bebei. SI sunt si mult mai ieftine cele simple.
[+34] cu 
anco spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionika Aida, Uve multumesc. Daciana, daca forte e de 80 mg iar no spa simplu e de 40 mg, cred ca o pot injumatati pe cea forte ca sa fac una de 40! Cred ca am sa sun la o farmacie! Anco, nu te lasa! Ai vazut ca au schimbat legislatia ca sa va mai dea si voua ceva banuti pentru al doilea nascut! Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 31+ |
pai in ideea aia ma gandesc ca poate si prima aceea de nastere se poate cere tot pentru 2.
si auzi, cu no-spa ala, vezi poate dai de vik-cj, ca ea din cate stiu eu are cunostinte serioase de farmacie (parca lucreaza la UMF Cluj)si sigur te poate lamuri ea.

anco
33+
???? si 
poze
ionika spune:
Am vazut ieri pe TVR IASI un reportaj de la maternitate despre prematuri. Au dat povestile a 3 copii, unul nascut cu 600 grame si 2 gemeni cu 800 si 900 grame.Impresionant!
Parca sunt mai increzatoare acum, spuneau ca acum cativa ani copilul nascut cu o greutate asa mica era considerat avorton....Ce inseamna progresul, mai ales in medicina! Salveaza vieti!
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 31+
anamaria1979 spune:
Ionika ai scris ca ti-a fost prescris 40 mg de 3 ori pe zi, asta inseamna 120 mg substanta activa/ zi. Dc iei una de 80 mg trebuie suplimentat cu inca 40 mg ca sa faci totalul de 120 mg total per zi (adica iei 1 comprimat + 1/2 alt comprimat). Banuiesc ca poti intreba la farmacie cum sa-l iei ca si concentratii.
+ 33
anco spune:
vai manga, ce palnuri marete ai!
sa imi tai unghiile, cele de la picioare , evident, este o adevarata provocare cu adrenalina si tot ce vrei. NU SE POATE! eu mi-am chemat acasa manichiurista si mi le-a facut mumoase tare
si o mai chem daca nu nasc intre timp
. gaseste si tu pe cineva care sa vina sa ti letaie ca te asigur eu ca nu poti sa te apleci.
anco
33+
???? si 
poze
anamaria1979 spune:
Fetelor imi pare rau ca nu am ajuns ieri la gratar. Am avut o zi plina de treburi si m-am simtit foarte obosita in concluzie am dormit. De fapt in ultima vreme am observat ca dorm nitel mai ales dupa amiaza, obosesc numai daca ies putin afara.
In alta ordine de idei, frumoase pozele. Toate sunteti niste dragute si dau 10 plus sotului Danei care se pare ca a muncit pentru burticute sa aiba mancarica buna. Si catelul nu mai discutam, cum sta ea atenta in poponeata..
+ 33
carinablanca spune:
Fetelor uitati un site de unde se pot cumpara lucruri de bebei la preturi bune si din cate tin eu minte, la comanda de 500 lei fara taxe de transport. eu de aici am luat carucior, patut, saltea, masa infasat si carusel din acela cu jucarii.
sper sa va fie si voua de folos
din pacate nu reusesc sa il fac sa apara
se vpare ca apare ca reclama
[+34] cu 
anamaria1979 spune:
Stie cineva programul Institutului de Hematologie din Bucuresti (de pe docotor Felix)?
ionika spune:
Anamaria, Anco
Am sunat pana la urma la farmacie, si mi-a spus ca e ok sa iau 1/2 de pastila.
Va multumesc tuturor, sunteti niste dragute!
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 31+
aidaciolac spune:
haideti sa va zic o faza tare
, colegul de servici a sotului vine si ii spune nemultumit ca sotia lui mai vrea un bebe ca nu exista (dupa parerea ei) perioada mai frumoasa ii viata unei femei ... la care idiotu ii spune lu nevasta-sa ca sa se descurce ca doar au destui vecini 

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()