Burtici fericite de septembrie-octombrie (128)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

Am inteles Ionika, doar ca eu cred ca tb facuta distinctie intre gramaj si concentratia substantei active in 100 gr produs de exemplu - dar eu nu ma pricep, poate nu e corect.

carinablanca - offf - daca ziceti voi ca e normal ... saracutzul ..a sughitat intr-o zi de-mi venea sa-l mangai si sa-l alint un pic ca sa-i mai treaca

daci

32+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

haideti sa va zic o faza tare , colegul de servici a sotului vine si ii spune nemultumit ca sotia lui mai vrea un bebe ca nu exista (dupa parerea ei) perioada mai frumoasa ii viata unei femei ... la care idiotu ii spune lu nevasta-sa ca sa se descurce ca doar au destui vecini

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

asta da barbat!

MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

mi-am reluat vechea activitate!!!!!joc conquistador. vaaaaaaaai de cand n-am mai jucat. aparea acolo ca din octombrie 2008 .

anco 33+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

aporpo de jocuri, noi eram pasionati de Pharao. si chiar vorbeam ieri ca dem ult nu am mai jucat. fiecare pe computerul lui incercand sa construiasca orase si sa omoare beduini!!!. din pacate eu trebuie sa muncesc, dar poate mai tarziu bag si un joc

MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

nu inteleg de ce nu pot intra pe e-mailul comun ce s-a schimbat? cine ma ajuta ? vreau sa vad si eu poze de mimikosi

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

si eu
nici eu nu pot sa intru...

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+30/31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Carina, vad ca ti-a raspuns Raluk deja legat de scutece...in plus sunt si pt infasat, noi fiind incepatoare in ale alaptatului, este mai bien ca primele dati sa incercam sa-i punem la san infasati, sa nu mai avem grija manutzelor si picioruselor lor

asta vroiam sa va zic si eu ca imi aduc aminte ca la nu stiu cate saptamani Emma se trezea din somn din cauza mainilor si nu reusea sa adoarma ca se speria de ele si trebuia sa o 'leg' de manutze , ca de fapt luam un scutecel pe care il petreceam in jurul corpului si a manutelor si adormea imediat si avea somnul linistit si plus multe alte intrebuintari ... si apropo ca nici eu nu am cumparat inca materialul de scutecele dar trebuie sa ma mo0bilizez

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ziua buna,
fuseram la ikea sa luam o saltea (ca de 2 nu avem bani)si cand am vazut ca mai aveau doar 3 si tinand cont ca data trecuta cand am fost sa cumparam nu am gasit deloc, am imprumutat niste gologani de la sor-mea si am luat 2. dar am luat doar o protectie saltea si doar un d-ala impermeabil de apara salteaua....astea data viitoare. avem un talent de a cheltui bani muuuulti la ikea de zici ca nu mai vedem in viata noastra.
si dupa atare aventura am niste dureri de sapte de imi vine sa .., nici nu ma pot ridica din pat fara ajutor....si asta se intampla de obicei seara, nici la pi nu ma pot duce

bine ca macar am saltele

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si

Mergi la inceput

wow, deci gasesc la ikea de ala de protejeaza salteaua - impermeabil? cu cat Tequila? si cat ai dat pe saltelele de patut?

daci

32+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

te-ai mai linistit un pic acum ca ai saltelele ?

daci

32+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Stie cineva programul Institutului de Hematologie din Bucuresti (de pe docotor Felix)?

Daca retin eu bine, au program de recoltare de Luni pana Joi 8-10 (am impresia ca pentru gravide au program prelungit pana la ora 14, dar nu stiu daca in toate zilele) si Vineri ridicarea rezultatelor.

----------------------------------------------
Alexandra 31+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput