Burtici fericite de septembrie-octombrie (128)
Raspunsuri - Pagina 12
selen80 spune:
tot intru de azi dimineatza, am citit pe bucatzele, si n-am reusit sa scriu nimic
vazut poze cu minuni de Mimika 

vazut poze cu burtici grataroase si doua dulceti de baietei
de Andreiutz stiam deja cat e de dulcic, acum vazuram ce frumusete de baiat ascundea si Miha
Manga si Techila, sa folositi sanatosi achizitiile de la Ikea (uf, mai vreau si eu o data acolo
dar nu stiu daca se merita drumul doar pt cateva lucrusoare de bebe...)
Noi am tras o tura azi pe la selgros in speranta ca ma mai fac si eu cu o camasa-2, si sutiene de alaptat, dar camasi n-aveau ce-mi trebuia, iar sutiene au avut dar nu mai aveau acum
asa cam-am dus bou si m-am intors vaca...mi-am luat totusi o bustiera comoda, s-o port macar acum, in ultima luna, prin casa....
si dup-aia m-am chinuit o ora sa curat niste carne s-o toc sa fac...nu spui ce, sa nu fac
... asta apropo de ce ziceau fetele despre carne, eu cu soatza ne-am nimerit, nu suportam pic de grasime/pielite si alte minuni pe carnita, asa ca e un chin pt mine sa curat o bucata de carne de vitel, de ex....
Aida, vezi ca scutecele se gasesc gata facute, numai ca sunt de 80 cm, si noua la curs ne-a zis ca pt un bebe de 4 kg, deja astea sunt mici....asa ca pe langa alea 10 cumparate gata facute, imi mai face mami cateva de 1m, sau poate chiar mai mari, depinde de ce latime gaseste materialul....
Alecsxa 
, sa ai nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios! si mai scrie-ne, mai cu curaj

35+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI! 
nunta
raluk16 spune:
Aida deci l-ai vazut acolo in 3d/4d, dar pe cd v-a dat numai poze, nu? Eu asa am inteles. Important e ca l-ati vazut voi. Cu cine seamana? ![]()
Maria uau, eu nu-mi pot propune in aceeasi zi si epilat si manichiuri/pedichiuri, ca tare ma enerveaza amandoua indeletnicirile...
Techila daca ai zis protectie saltea SI impermeabil care apara salteaua, ce o fi protectia de saltea? O salteluta din aceea de vreo juma de centimetru de pus peste saltea? Cum sunt si la adulti? Si impermeabilul cred ca stiu ce e, ca din ala mi-am luat, pe o parte e bumbac, pe o parte e cauciucat. Sa le folositi sanatosi si sa mai stea pestii inauntru pana cand veti cumpara de toate in dublu exemplar!
28+ 
selen80 spune:
haoleu, ca mi-ati adus aminte ca trebuie si eu sa ma epilez azi, plus defrisat inutila ca maine avem control, si n-am nici un cheeeeeff.......
uf..va las....maine curs si control deci sa nu ma dati disparuta...ajung seara acasa....
pupici multi si dulci!
35+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI! 
nunta
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Aida deci l-ai vazut acolo in 3d/4d, dar pe cd v-a dat numai poze, nu? Eu asa am inteles. Important e ca l-ati vazut voi. Cu cine seamana? Maria uau, eu nu-mi pot propune in aceeasi zi si epilat si manichiuri/pedichiuri, ca tare ma enerveaza amandoua indeletnicirile... Techila daca ai zis protectie saltea SI impermeabil care apara salteaua, ce o fi protectia de saltea? O salteluta din aceea de vreo juma de centimetru de pus peste saltea? Cum sunt si la adulti? Si impermeabilul cred ca stiu ce e, ca din ala mi-am luat, pe o parte e bumbac, pe o parte e cauciucat. Sa le folositi sanatosi si sa mai stea pestii inauntru pana cand veti cumpara de toate in dublu exemplar! 28+ ![]() |
stai ca nici eu nu am facut mai mult decat un epilat inghinal si axila...si asa am obosit de acum am burta piatra...ma ia in valuri si dureri de spate...deja cred ca raman la pat toata ziua. manichiura trebuie s-o fac, dar mai pe seara dupa ce termin de scris comunicatele de presa. in timp ce mai uit la lost
MangaGirl :-)
31+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MangaGirl spune:
iar pedichiura..ei acolo e problema...
MangaGirl :-)
31+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
vias spune:
fetelor...acum am ajuns acasa...m-am intalnit cu Monica si sotul ei...bineanteles ca eram si eu cu sotul...am mers la o pizza cu o limonada..
...
Monica arata foarte bine....are burtica mare (ea crede ca e mica...nu-i adevarat
)
Asa ca fata nu naste....asteapta sa-i vina termenul..![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
25+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
techila spune:
da daci si raluk, am luat protectie saltea d-aia de 1 cm grosime, care este din material grosutz si apara salteaua pe toata suprafata ei, dar nu e impermeabila (eu mi-am pus si la salteaua mea si e f ok, d-aia am luat)- 45 ron, iar protectia impermeabila, folosita impotriva lui pisu si ce o mai fi, este 70x100cm, si are o fata cauciucata si una bumbacoasa (cred)-17 ron.
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze
si 
aidaciolac spune:
ralukule16 pai asta e beleaua ca tzacanitu a pus doar cate 3-4 poze pe cd , desi ar fi avut ce pune
dar la nu mai stiu cate saptamani am luat cu mine o buan prietena forumista si a facut ea direct poze de pe monitor ... cat despre moaca nu am reusit niciodata sa o vedem ca s-a ascuns si s-a rusinat tot timpul 
selenico zau ca eu vreau sa imi cumpar material si sa fac scutecele , dar are careva idee cam cati metri ne trebuie si cel mai important cum se chema materialul ala ca am uitat ![]()
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
anco spune:
bine ca v-ati luat ce va trebuie, dar techila mama, mai potoleste-te cu atata efort, ti-am mai spus o data, ca nu e inca timpul sa-i scoti afara pe pesti.
eu mor de ciuda ca nu mi-am luat scutece cand am gasit gata facute si acum, nu mai sunt.

anco
33+
???? si 
poze
anco spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac ralukule16 pai asta e beleaua ca tzacanitu a pus doar cate 3-4 poze pe cd , desi ar fi avut ce pune dar la nu mai stiu cate saptamani am luat cu mine o buan prietena forumista si a facut ea direct poze de pe monitor ... cat despre moaca nu am reusit niciodata sa o vedem ca s-a ascuns si s-a rusinat tot timpul ![]() selenico zau ca eu vreau sa imi cumpar material si sa fac scutecele , dar are careva idee cam cati metri ne trebuie si cel mai important cum se chema materialul ala ca am uitat Aida ... 33+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |

finet parca!asa se cheama
si eu mi-as lua dar nu stiu cine mi le-ar putea face. desi...mi-a venit acum o idee!!!!!!!!!

anco
33+
???? si 
poze