Burtici fericite de septembrie-octombrie (128)
Raspunsuri - Pagina 13
aidaciolac spune:
ahaaaaaa , finet ca eu imi aduceam aminte de fetru
cine stie ce mai e in mintea mea ![]()
merci 
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
gata am modificat lista si am trecut si mimikosii 
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
daciana.ilie spune:
multumesc Tequila, tb sa trec si eu cumva pe la ikea ...aici in buzau am fost pe toata strada "principala" si am intrebat si nu aveau; basca ca se uitau la mine de parca eram vre-o sofisticata..![]()
va las ca ies la o plimbare
cya
daci
32+ Darius Alexandru
Fragutza spune:
Bun gasit, ladies!
Am vazut poze frumoase de la gratar si pe Dana si Vali care se potrivesc f bine!
Pe mine ma supara in continuare stomacul, este cumplit, nu mai stiu ce sa mananc, regimul asta tot nu da roade:(
Ma tarziu ma duc un pic la cumparaturi sa-mi iau camasa si papuci ca maine merg la spital pt analize si mi-a zis medicul ca voi intra in maternitate. Cu ocazia asta o sa vad si cum arata Eliasul.
Nu mai stiu daca m-am laudat, dar am carucior si hainutze la unguroiaca
Pupici!
34+
Natalia
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Nu mai stiu daca m-am laudat, dar am carucior si hainutze la unguroiaca ![]() |
..pana nu vedem nu credem nimic
Cea mai fericita
34 + cu
aidaciolac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
..pana nu vedem nu credem nimic |
nop , nici io nu cred pana nu vad
... tot povestesc la unguru meu de unguroaica ta , ooof , pana a inteles care e treaba
parca vorbeam cu un ungur Aida ... 33+
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Fragutza spune:
Luto
, Aida
, o sa fac poze, normal!
Si caruciorul e adus tot din Budapesta:)), n-am planuit, asa s-a nimerit! Si ma distrez cu hasbantu, ca sigur se va marita cu un ungur!
Plec la cumparaturi, va pup!
34+
Natalia
aidaciolac spune:
ralucapaun stai linistita ca sunt baieti de casa si as zice multe dar spuneti ca ma laud ![]()
selenico ai Ice age3?
rusineeeee 
Aida ... 33+
Poze cu noi
aidaciolac spune:
iuliapapusa vazut si eu poze cununie , casa de piatra inca o data si fericire
... am vazut-o si eu putin de tot zambind ... 
Aida ... 33+
Poze cu noi
selen80 spune:
Aida, asa, finet este, scuze ca n-am fost pe faza, dar eram cu epilatu....apropos, inteligenta ce sunt, m-am gandit eu ca burtica din dotare nu e deajuns sa ma chinuie la epilat, asa ca am bagat si o felie de pepene inainte
si cui ii venea pepenele inapoi in timp ce se epila?? ati ghicit, tantaloaicei de selenica 
si da, am ice age3, a fost dragutz, mai ales ca s-a potrivit ca e dna mamut insarcinata
la fix s-a nimerit sa-l vad in timpul sarcinii
dar parca tot primele au fost mai faine...cam ca la toate seriile astea de filme cu desene....parerea mea...
pai scutece...mama a luat finet cu latimea de 2.4 m, deci o sa iasa cu tot cu tiv cam la 1.15 m, daca tai pe juma....iar lungimea materialului, vezi si tu cate vrei sa faci, si inmultesti cu 1.15, sau cat or iesi, sa ca iasa patrate....asta daca nu ai tu preferinta de o marime anume, daca vrei mai mici e alta poveste...
35+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI! 
nunta