Burtici fericite de septembrie-octombrie (128)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ahaaaaaa , finet ca eu imi aduceam aminte de fetru cine stie ce mai e in mintea mea
merci

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

gata am modificat lista si am trecut si mimikosii

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

multumesc Tequila, tb sa trec si eu cumva pe la ikea ...aici in buzau am fost pe toata strada "principala" si am intrebat si nu aveau; basca ca se uitau la mine de parca eram vre-o sofisticata..

va las ca ies la o plimbare

cya

daci

32+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit, ladies!

Am vazut poze frumoase de la gratar si pe Dana si Vali care se potrivesc f bine!
Pe mine ma supara in continuare stomacul, este cumplit, nu mai stiu ce sa mananc, regimul asta tot nu da roade:(

Ma tarziu ma duc un pic la cumparaturi sa-mi iau camasa si papuci ca maine merg la spital pt analize si mi-a zis medicul ca voi intra in maternitate. Cu ocazia asta o sa vad si cum arata Eliasul.

Nu mai stiu daca m-am laudat, dar am carucior si hainutze la unguroiaca

Pupici!

34+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

..pana nu vedem nu credem nimic

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

..pana nu vedem nu credem nimic

nop , nici io nu cred pana nu vad
... tot povestesc la unguru meu de unguroaica ta , ooof , pana a inteles care e treaba parca vorbeam cu un ungur

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Luto , Aida , o sa fac poze, normal!

Si caruciorul e adus tot din Budapesta:)), n-am planuit, asa s-a nimerit! Si ma distrez cu hasbantu, ca sigur se va marita cu un ungur!

Plec la cumparaturi, va pup!

34+ Natalia

Mergi la inceput

ralucapaun stai linistita ca sunt baieti de casa si as zice multe dar spuneti ca ma laud

selenico ai Ice age3? rusineeeee

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput

iuliapapusa vazut si eu poze cununie , casa de piatra inca o data si fericire ... am vazut-o si eu putin de tot zambind ...

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Aida, asa, finet este, scuze ca n-am fost pe faza, dar eram cu epilatu....apropos, inteligenta ce sunt, m-am gandit eu ca burtica din dotare nu e deajuns sa ma chinuie la epilat, asa ca am bagat si o felie de pepene inainte si cui ii venea pepenele inapoi in timp ce se epila?? ati ghicit, tantaloaicei de selenica

si da, am ice age3, a fost dragutz, mai ales ca s-a potrivit ca e dna mamut insarcinata la fix s-a nimerit sa-l vad in timpul sarcinii dar parca tot primele au fost mai faine...cam ca la toate seriile astea de filme cu desene....parerea mea...

pai scutece...mama a luat finet cu latimea de 2.4 m, deci o sa iasa cu tot cu tiv cam la 1.15 m, daca tai pe juma....iar lungimea materialului, vezi si tu cate vrei sa faci, si inmultesti cu 1.15, sau cat or iesi, sa ca iasa patrate....asta daca nu ai tu preferinta de o marime anume, daca vrei mai mici e alta poveste...

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput