Burtici fericite de septembrie-octombrie (128)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

a daaaaa , pai ce va fac eu voua si incep cu mimikutza micuta , pai eu inteleg ca s-a rupt apa noaptea , dar pana te-ai imbracat adica nu s-a deschis pc-ul ala sa lansezi un mesaj :"s-a rupt apa si fug la spital" ? Era asa greu?

asa ca viitoarele si urmatoarele sa nu care cumva sa indrazniti sa nu lansati mesajul ca doar nu se naste in 10 minute
ati inteles?

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

aaaaaa selen pai stiu ca am avut multe dimensiuni ... hai ca imi notez ca 'de facut pt maine' ca babele

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

a daaaaa , pai ce va fac eu voua si incep cu mimikutza micuta , pai eu inteleg ca s-a rupt apa noaptea , dar pana te-ai imbracat adica nu s-a deschis pc-ul ala sa lansezi un mesaj :"s-a rupt apa si fug la spital" ? Era asa greu?

asa ca viitoarele si urmatoarele sa nu care cumva sa indrazniti sa nu lansati mesajul ca doar nu se naste in 10 minute
ati inteles?

Da mami, sa traiti, mai ales ca la mine sta deschis si noaptea

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:

ati inteles?

Cea mai fericita 34 + cu

..asta nu inseamna ca sunt eu urmatoarea

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

da, da, am vazut si pozele Iuliei! Iuliapapusa, casa de piatra, sa fiti fericiti! Si foarte dragutz din partea ta ca in toiul petrecerii te-ai gandit si la noi sa ne pui pozici, sa nu murim de curiozitate

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

ati inteles?

Cea mai fericita 34 + cu

..asta nu inseamna ca sunt eu urmatoarea

Cea mai fericita 34 + cu

chiar vroiam si eu sa te intreb de ce ai sarit tu ca fata mare la maritat

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

nuuuuuu , nu cred ca e randul ei , am eu asa o banuiala dar ma abtin

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:

nuuuuuu , nu cred ca e randul ei , am eu asa o banuiala dar ma abtin

cine ? cine ? putem sa incepem ceva pariuri sa ne mai distram

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Eu trebuie sa ma mai tin pana pe 15 august ca m-a pus Adi sa-i promit ca nu nasc pana in 15 august ca vine si el acasa
Dupa aceea poate sa se intample oricand
Dar as prefera primele zile din septembrie

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna la ceas de seara...abia am terminat de recuperat, de ieri, 2 capitole jumatate
Iulia, casa de piatra, multa sanatate si fericire!!
Vazut cei doi bebei, Luca si Matei , ce micuti si fragili!!Sa fie sanatosi si sa aduca numai bucurii parintilor!!
Azi am stat numai in bucatarie, am mancat mereu . De maine trec la dieta..cica, sau, ma rog, chestii mai soft
Maine seara merg la eco, a doua de trimestru 3, si am emotii, abia astept sa-l vad, nu cred ca am mai avut la celelalte eco asa nerabdare!
Am intrat si eu in concediu,si ma trezesc dimineata, nu am somn...Oare cum se face asta, adica pana acum as fi dormit non stop, acum fac ochi imediat
Eu cui trimit sms?
Delia (parca ziceai si tu de Tracy Hogg )nu-i asa ca e super cartea?Eu mai am 2 pagini si o termin, apoi am zis sa o reiau, si sa fac lista cu ce sa fac in situatia x.Sa vedem daca ma tin de treaba!!
In rest, lene cat cuprinde la mine

Gianina 31+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput