Burtici fericite de septembrie-octombrie (128)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Am uitat, am vazut si pozele de la gratar!!Foarte..pofticios totul . Au fost burtici frumoase, copilasi pe masura si una bucata sotz exemplar . Si porumbul ala copt...

Pacat ca nu suntem toate in zona, sa ne adunam...

Gianina 31+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

la cat de rupta am fost cand am venit de la ikea, mai aveam nitel si dadeam apa la rate, am atipit vreo 10 min, cand ma intorc cu fata la calculator, discutii despre epilat, tuns de unghii...m-am bagat si eu la un dus si m-am inviorat suficient cat sa imi tai unghiile la un picior (la celelalt le-am taiat sapt trecuta) si sa le gadil un pic p-astea de la maini. si vreau sa-mi smulg si ochii, ca poate m-apuc sa nasc nepensata si vad broastele ca au o mama urata. si m-am si cremuit corespunzator.maine ma eplilez sub aripi.
sotz face snitel si i-am promis ca in seara asta il las sa asambleze caruciorul, in functie de ora o sa fac si poze sa le postez.

si am avut eu asa....ca o revelatie...si m-am gandit sa discut cu universul si cu colul meu, poate nastem si noi pe 21 luna asta....mi se pare o zi foarte potrivita (nu ma intrebati de ce ca nu am motive, decat ca e vineri si m-am gandit eu ca ar fi suficient cat m-au persecutat)

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

ralukule16 pai asta e beleaua ca tzacanitu a pus doar cate 3-4 poze pe cd , desi ar fi avut ce pune dar la nu mai stiu cate saptamani am luat cu mine o buan prietena forumista si a facut ea direct poze de pe monitor ... cat despre moaca nu am reusit niciodata sa o vedem ca s-a ascuns si s-a rusinat tot timpul
selenico zau ca eu vreau sa imi cumpar material si sa fac scutecele , dar are careva idee cam cati metri ne trebuie si cel mai important cum se chema materialul ala ca am uitat

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Materialul se numeste finet.
Vezi ca sunt 2 "marimi": de 90 cm si de 150 cm latime. Cel putin eu asa am gasit.
Si alb, si cu modelele.
Si ce am mai gasit haios si o sa cumpar: materiale cu imprimeu, din bumbac, pentru sa fac lenjerii de pat cu winnie the pooh, cu tweety, cu bugs bunny...te topesti, nu alta

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+30/31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

luhtien sa stii ca am fost si eu tentata sa dau intre 90 si 210 roni pe lenjerie si apoi m-am dezmeticit :"pen' ce?" ca in primele luni nu se suceste si nu se intoarce , nu doarme pe perna nu il invelesc cu plapuma ... nu am nevoie decat de cateva cearsafuri ... cat despre aparatorile alea de patut sunt doar ca sa tina praful ca de fapt bebe se loveste o data , de 2x , apoi invata ca il doare si zice husbandu :"ca daca se loveste de mai multe ori atunci sa imi dau seama ca e sadic "
so , maine calare dupa materiale

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Techila dar in 21 nu se schimba zodiile ? Poate nu vei sti sa-i caracterizezi pe pesti care-i leu si care-i fecioara

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

si acum serios
care sunt cele mai indicate saltele ca zau ca m-am tampit cautand si comparand pareri

Aida ... 33+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Fetelor voi cati pampersi luati la voi in bagaj ? Ca eu nu as cara tot pachetul ala cu mine, nu ? chiar daca e marime mai mica....
De cate ori se schimba un bebelus nou nascut pe zi ?

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Techila dar in 21 nu se schimba zodiile ? Poate nu vei sti sa-i caracterizezi pe pesti care-i leu si care-i fecioara

Cea mai fericita 34 + cu

of, ce veste proasta mi-ai dat. acum tre' sa refac toate calculele...ah, si parea o zi perfecta. acu' ce ma fac?? ca nu mai exista alt 21 august...cum o scot la capat?

baga-mi-as cracii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Luhtien, vreau si eu material cu winnie!! si eu am zis ca fac cearceafurile, ca n-are rost sa iau set, cu lenjerie pt pilota si pt perna...
dar eu habar n-am unde se gasesc materiale prin CT

Aida, pe cine banuiesti?? eu banuiesc ca o banuiesti pe.... TECHILA! am ghicit????!

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

aida, eu azi am luat pe arcuri si imi inspira a foarte ok, imi plac tare.
luto, am citit ca un peste mic foloseste in jur de 8 pampersi pe zi. eu am socotit 8x3zilex2pesti = un pachet. dar nu cred ca e mare bai, ca daca ramai fara, o veni cineva sa iti aduca...

Mergi la inceput