Burtici fericite de septembrie-octombrie (128)
Raspunsuri - Pagina 16
selen80 spune:
Luto, in primele 2-3 zile e posibil sa nu faca deloc
caa..nu prea are ce....o sa elimine meconiu si atat....pe voi cate zile va tine in spital? la noi, pt 2 zile dupa travaliu, eu m-am gandit la 5 pampersi (desi s-ar putea sa fie multi, la curs ne-a zis 2-3...)
35+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI! 
nunta
ionika spune:
Maine ma duc si eu la analize, greu am gasit laborator care sa nu aiba deja programari...iar marti merg la eco
Voi avea o saptamana plina...ma gandesc numai la cele 4 etaje pe care le am de coborat/urcat.
Aaa, si vreau sa ma si cantaresc, sa vad cam cat de balena sunt.
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 31+
ionika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana [De cate ori se schimba un bebelus nou nascut pe zi ? Cea mai fericita 34 + cu ![]() |
Schimbi copilul la fiecare kk, baie, masa etc.Eu cred ca mai mult de 8 ori/zi.
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 31+
techila spune:
| citat din mesajul lui selen80 Aida, pe cine banuiesti?? eu banuiesc ca o banuiesti TECHILA! am ghicit????! 35+ cu Ebru PRIMA POZA!AMR 5 SAPTAMANI! ![]() nunta |
veveritelor, nu pariati pe mine ca nu am de gand sa nasc acum, ci macar la 36 sapt ca sa merg la euroclinic, da????? asa sa stiti si nu glumesc!!!
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze
si
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui techila la cat de rupta am fost cand am venit de la ikea, mai aveam nitel si dadeam apa la rate, am atipit vreo 10 min, cand ma intorc cu fata la calculator, discutii despre epilat, tuns de unghii...m-am bagat si eu la un dus si m-am inviorat suficient cat sa imi tai unghiile la un picior (la celelalt le-am taiat sapt trecuta) si sa le gadil un pic p-astea de la maini. si vreau sa-mi smulg si ochii, ca poate m-apuc sa nasc nepensata si vad broastele ca au o mama urata. si m-am si cremuit corespunzator.maine ma eplilez sub aripi. sotz face snitel si i-am promis ca in seara asta il las sa asambleze caruciorul, in functie de ora o sa fac si poze sa le postez. si am avut eu asa....ca o revelatie...si m-am gandit sa discut cu universul si cu colul meu, poate nastem si noi pe 21 luna asta....mi se pare o zi foarte potrivita (nu ma intrebati de ce ca nu am motive, decat ca e vineri si m-am gandit eu ca ar fi suficient cat m-au persecutat)Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si ![]() |
mortaaaaallllla....mi te si vad smulgand ochii si toate alea
MangaGirl :-)
31+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
alecsxa0208 spune:
Danangie,Doro76,Lullaby2009,raluk16(ma bucur ca iti place patutul
),Mangagirl,Carinablanca,Selen80,RalucaPaun va multumesc mult pt urari,chiar nu ma asteptam la o asa reprimire calduroasa,sunteti extraordinare
Tre sa-mi fac o strategie sa va urmaresc,ca pana citesc pagini intregi uit ce-am vrut sa spun
.Pana acuma mi-am luat notite in carnetel
,da nu e o ideee buna ca pierd prea mult timp
Greu cu recuperarile astea!
Apropo de defrisarea inutilei,si pt cezariana tb defrisare totala?Eu cred ca o sa ma duc la cosmetica inainte de the big event,macar axilar si inghinal sa ma faca ,desi de obicei ma chinuiam singura,da acum chiar nu se mai poate
.Numai sa nu ma apuce contractiile acolo pe masa de tortura.
RalucaPaun,si eu nasc la Elias.La ce dr esti tu?Asteptam impresii despre spital!
Fetelor,voi aveti probleme cu pielea din cauza sarcinii?Mie pe langa acneea care o aveam si care mi s-a agravat
,imi mai aparu si o iritatie in jurul gurii si pe barbie de care nu mai scap(nu ma mananca dar e pielea f rosie si e tare inestetic).Nu stiu cu ce dau,oare ar fi cazul sa ma duc la dermatolog?Sper sa-mi dispara dupa sarcina,si-asa ma gandesc ca o sa apar asa in primele poze cu bb
(ce probleme am si eu)Voi ati patit?
35 sapt+ cu
Irina Maria
laura78nico spune:
Hello fetele!
M-am intors dupa trei saptamini de concediu si ce-mi vazura ochii?
Avem deja trei bebei!
Sa fie sanatosi si ei si mamicile!
Am vazut ca am ceva de recuperat...
Noi suntem bine, dar nu prea pot dormi noaptea.
Mai vorbim mine la cafea
si noapte buna la toate!
Laura
24+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
lutoniana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
of, ce veste proasta mi-ai dat ![]() . acum tre' sa refac toate calculele...ah, si parea o zi perfecta![]() . acu' ce ma fac?? ca nu mai exista alt 21 august...cum o scot la capat?baga-mi-as cracii ![]() ![]() ![]() Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si ![]() |
stai nu te necaji ca nu am vrut sa te supar ....dar asa stiam eu ca in 21 se schimba zodiile ...poate gresesc

Cea mai fericita
34 + cu
kemsy spune:
Techila, total de acord cu Lutoniana, nu la trecerea intre zodii, te rooog!!Iti zic eu, trecuta in certificat pe 21, dar cica sunt nascuta pe 22...cu trasaturi de scorpion, dar si de sagetator...cu ascendent in balanta parca...o harababura 
Gianina
31+ cu
Loris Stefan
Loris
Fotografii
selen80 spune:
Techila, dar n-a zis nimeni ca o sa nasti maine, doar m-am gandit ca esti urmatoarea (asta dupa marimea burtii, sincer, n-am avut alt reper
)! eu una sper sa se termine cu nasterile astea premature, si sa nastem si noi la termen, cum se cuvine ![]()
35+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI! 
nunta

TECHILA! am ghicit????!