Burtici fericite de septembrie-octombrie (128)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Fetelor voi cati pampersi luati la voi in bagaj ? Ca eu nu as cara tot pachetul ala cu mine, nu ? chiar daca e marime mai mica....
De cate ori se schimba un bebelus nou nascut pe zi ?

Cea mai fericita 34 + cu

draga mea, nu te stresa...in pistal iti dau si ei cadou un bounty pack, printre care si un pachet mic de pampersi de nou nascuti...si multe alte chestii :)

MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

noapte buna fetelor care se duc pe la somnic, si palavrageala placuta celor care acum se pun pe tasta eu nu mai pot nici cu laptopu in brate, nici stand pe scaun...ma duc sa butonez la porcariile de posturi TV sa vad ce gasesc

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

techila ce dimensiune au saltelele de la Ikea? stiam ca sunt facute pt patuturile lor..toate de lemn si un picut mai mari, parca 75 cu 115?
maine de diminteata merg si eu....pusa pe fapte mari...nu m-am gandit sa iau de acolo saltea ca vorba aidei..inca nu imi dau seama de care ar trebui sa iau..

insa la prosopele, lenjerie eram hotarata...
eu am cumparat finet de 150 latime 2 m..mi-am facut tiv la croitorie la coltu blocului ca sa zic asa (au iesit 4 scutece - mi-au zis vanzatoarele ca trebuie mai mare)...la lenjerie nu m-am gandit dar ideea cu materialul e super..sa vad ce gasesc maine in ikea daca nu ma reorientez..croitoreasa abia ma astepta..nici nu mi-am facut la ea 3 sarafane si 3 rochii, disperata ce sunt...(sarafanele nici nu am apucat sa le port ca s-a incalzit) rochiile acum..

35+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

techila ce dimensiune au saltelele de la Ikea? stiam ca sunt facute pt patuturile lor..toate de lemn si un picut mai mari, parca 75 cu 115?
maine de diminteata merg si eu....pusa pe fapte mari...nu m-am gandit sa iau de acolo saltea ca vorba aidei..inca nu imi dau seama de care ar trebui sa iau..

35+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

nu, saltelele au 120x60, le-am probat eu in patut acum, iar patutul meu este d-ala de plasa de la primii pasi.

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Fetelor voi cati pampersi luati la voi in bagaj ? Ca eu nu as cara tot pachetul ala cu mine, nu ? chiar daca e marime mai mica....
De cate ori se schimba un bebelus nou nascut pe zi ?

Cea mai fericita 34 + cu

draga mea, nu te stresa...in pistal iti dau si ei cadou un bounty pack, printre care si un pachet mic de pampersi de nou nascuti...si multe alte chestii :)

MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

..pai de asta uitasem....sa-ti dea Dumnezeu sanatate

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Stati nu miscati!!!!

Am apårut!! Bunå seara fetelor!!Acu am ajuns acasa am recuperat..bine ca nu am avut mult..Am fost la film frumos impesionant cinematograful asta 3D..Apoi am fost la soacra si am bobinat .. apoi plimbare ..Nu va spun ca acu sotu face masaj la butucoaie..

Aida da ma duc la eco maine dar eu fac 2d ..Se uita så vada ce pozitie are ca nu ii gasise capu inlocuitoarea de balenå..Deci nu ma astept så ii vad moaca..Va fi surprizå..Måcar atat

De abia astept..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Iuliko daca nu ai nascut atunci m-am linistit
Nu stiu zau cum rezisti la atatea ca eu ma scurg dupa 20 de minute de plimbare

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Va pupa fata, v-am recuperat da va scriu maine

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Eu merg la somn!!Noapte buna!!!!!

Gianina 31+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

[bLuto][/b] nu stiu nici eu dar stiu ca nu pot så stau locului..Azi m-am plimbat cred ca vreo ora juma..Incet incet pana simt eu ca nu mai pot duce si gata dar nici in casa in canapea nu pot ca am dureri mari de toate cele...

De nascut nu am nascut ..incå dar nu cred ca mai am mult..Voi face maine o poza cu burtica sa vedeti ce mi s-a lasat...si mai toti imi spun ca nu mai apuc mijlocul lui august ca dupå cum s-a lasat burta sunt gata så nasc..Så vedem acum.Dar intr-adevar e jos..Eu folosesc foarte mult centura acum si ma ajutå suuuuper mult..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput