Burtici fericite de septembrie-octombrie (128)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Selen te asteptam cu vesti bune de la control maine! Somn usor!

Camy si nu v-ati facut voi niste poze sa va vedem?

techila multumim de detalii! Eu aveam chestia aia de protectie de pipi, cauciucata. Si asa m-am gandit si eu, ca cealalta e cum am si eu la salteaua de la pat, o salteluta subtire de tot, prinsa asa cu elasticuri de colturi. Si e adjudecat: pe 21 sa fie! oooffff acuma vad ca au fost date peste cap planurile . Acum am citit ca leul e pana in 22 august, deci eventual sa nu-ti propui 22.

Aida deci ori e rusinos, ori e smecher si vrea sa va tina in suspans pana la termen .

Kemsy tinem pumnii sa fie pe placul tau de data asta vizita la ecograf! Somn usor!

alecsxa la inceputul sarcinii mi s-a facut o acnee groaznica pe spate si pe decolteu. A, si pe fata. Dar daca reusesc sa mai stau la soare vreo 30 de minute pe zi, imi trece de tot si nu apare alta. Daca am avut doua luni santier si n-am putut iesi intre muncitori in sutien afara s-a facut la loc. Acum vad ca iarasi am eradicat-o .

Laura bine ai revenit!

Apropo, ca a zis Selen sa se termine cu nasterile premature, oare zmeuricile au avut asa ceva? Ca mie mi se pare ca incepe lista lor cu iulie... dar mi-e prea lene sa verific . Oare chiar asa ghinioniste sa fim? Ca v-am spus, acuma traiesc cu niste sentimente de frica... brrrr...

crocodana eu v-am zis chiar dupa ce am fost la ikea in budapesta ca nu inteleg de ce se spune ca pentru patuturile de la ikea vor fi probleme apoi in alegerea saltelei si a lenjeriilor. Ca patuturile sunt de 120x60, "cel mai standard" de pe piata. Si oricum, si lenjeriile si saltelele de la ei erau printre cele mai ieftine de pe piata. Asa ca si daca as fi fost nevoita sa iau numai de acolo nu ar fi fost tragedie.

Iulika succes maine la eco! Eu stiam ca dupa ce se lasa burta o mai duci vreo 3 saptamani Doamne ajuta! Sa nu-mi spui ca fara centura se lasa de mai demult, ca aici n-am vazut de vanzare si am cautat

Monica ne bucuram ca te-ai simtit bine si ai intrat sa ne saluti!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Raluk nu cred ca daca nu aveam centura se låsa..Eu centura o iau ca imi tine burtica si nu ma mai trage in fata, nu o mai simt grea si ma scuteste de o durere de spate..uneori..Si burtica a inceput så se lase de vreo såpt deci nu e de azi ieri

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Fetelor voi cati pampersi luati la voi in bagaj ? Ca eu nu as cara tot pachetul ala cu mine, nu ? chiar daca e marime mai mica....
De cate ori se schimba un bebelus nou nascut pe zi ?

Cea mai fericita 34 + cu

draga mea, nu te stresa...in pistal iti dau si ei cadou un bounty pack, printre care si un pachet mic de pampersi de nou nascuti...si multe alte chestii :)

MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

..pai de asta uitasem....sa-ti dea Dumnezeu sanatate

Cea mai fericita 34 + cu

unei prietene i-a cerut sampon pt bb...desi nu am intentia sa-l spala cu nici un fel de produse o sa cumpar ceva gel de dus pt bb ca sa fie acolo. si mi-am luat o crema pt fundulet de la Weleda. m-am nimerit intr-un magazin de produse naturiste si nju m-am putut abtine. ei oricum ne vor da si sudocrem acolo in pachet. . multi pampersi mici sa nu cumperi, imi zic pritenele. pt ca ei cresc rpd si ramai cu stoc :)

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Aida nu mai stii ca am mai facut noi o investigatie cu saltelele astea si concluzia (mea ) era:

Saltelele de cocos:
- parca numai la noi e valul asta, in rest pe site-urile straine nu prea apar
- eu cunosc doua cazuri in ultimul an intre prietenii mei la care copiii au facut o alergie urata la ele.

Saltele de burete:
- daca sunt ferme, sunt foarte bune si astea. Faptul ca-s cele mai ieftine nu inseamna ca-s cele mai proaste. Din fiecare fel de saltele sunt de calitate sau nu.
- trebuie testate strangand intre maini salteaua pe grosime si vazand cat de greu le apesi si cat de repede isi revine buretele la loc. Cu cat e mai ferma, cu atat mai bine

Saltelele cu arcuri:
- si astea pot fi bune sau nu. Cica cele bune trebuie sa aiba mult metal, multe arcuri, arcurile sa fie de calitate, si daca au sarma si in margine am citit pe site-urile alea de la Maria-Manga ca e si mai bine, ca sta mai ferma salteaua. Deci din nou, acelasi scop atunci cand o testam, sa fie tare.
- Adi zicea ca si la ei in Australia astea cu arcuri is considerate cele mai bune. Pe zona UK am vazut ca te lamureste ca daca nu vrei sa investesti mult intr-o saltea pe care puiul poate o foloseste un an si ceva, si ii schimbi patutul, si una de burete poate fi de calitate daca e ferma. Dar in principiu, si ei lauda arcurile.

Saltelele de latex:
- astea am vazut ca is cele mai scumpe si la noi si la altii, dar n-am vazut pareri

Despre saltelele alea de durflex, de care zicea parca Doro ca si-a comandat, nu stiu nimic.

Eu mi-am luat de burete pentru ca eram in luna mai la ikea in budapesta... deci destul de devreme in sarcina. Si cele de burete erau la cea mai super promotie posibila (la 30-40 de ron veneau). Si pareau tari. Asa ca am luat rapid una, cu gandul ca daca nu ma satisface, voi lua altadata cu arcuri.

28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Raluk nu cred ca daca nu aveam centura se låsa..Eu centura o iau ca imi tine burtica si nu ma mai trage in fata, nu o mai simt grea si ma scuteste de o durere de spate..uneori..Si burtica a inceput så se lase de vreo såpt deci nu e de azi ieri

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

mersi

Deci peste vreo 2-3 saptamani probabil ca e termenul, la fix

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Selen te asteptam cu vesti bune de la control maine! Somn usor!

Camy si nu v-ati facut voi niste poze sa va vedem?

techila multumim de detalii! Eu aveam chestia aia de protectie de pipi, cauciucata. Si asa m-am gandit si eu, ca cealalta e cum am si eu la salteaua de la pat, o salteluta subtire de tot, prinsa asa cu elasticuri de colturi. Si e adjudecat: pe 21 sa fie! oooffff acuma vad ca au fost date peste cap planurile . Acum am citit ca leul e pana in 22 august, deci eventual sa nu-ti propui 22.

Aida deci ori e rusinos, ori e smecher si vrea sa va tina in suspans pana la termen .

Kemsy tinem pumnii sa fie pe placul tau de data asta vizita la ecograf! Somn usor!

alecsxa la inceputul sarcinii mi s-a facut o acnee groaznica pe spate si pe decolteu. A, si pe fata. Dar daca reusesc sa mai stau la soare vreo 30 de minute pe zi, imi trece de tot si nu apare alta. Daca am avut doua luni santier si n-am putut iesi intre muncitori in sutien afara s-a facut la loc. Acum vad ca iarasi am eradicat-o .

Laura bine ai revenit!

Apropo, ca a zis Selen sa se termine cu nasterile premature, oare zmeuricile au avut asa ceva? Ca mie mi se pare ca incepe lista lor cu iulie... dar mi-e prea lene sa verific . Oare chiar asa ghinioniste sa fim? Ca v-am spus, acuma traiesc cu niste sentimente de frica... brrrr...

crocodana eu v-am zis chiar dupa ce am fost la ikea in budapesta ca nu inteleg de ce se spune ca pentru patuturile de la ikea vor fi probleme apoi in alegerea saltelei si a lenjeriilor. Ca patuturile sunt de 120x60, "cel mai standard" de pe piata. Si oricum, si lenjeriile si saltelele de la ei erau printre cele mai ieftine de pe piata. Asa ca si daca as fi fost nevoita sa iau numai de acolo nu ar fi fost tragedie.

Iulika succes maine la eco! Eu stiam ca dupa ce se lasa burta o mai duci vreo 3 saptamani Doamne ajuta! Sa nu-mi spui ca fara centura se lasa de mai demult, ca aici n-am vazut de vanzare si am cautat

Monica ne bucuram ca te-ai simtit bine si ai intrat sa ne saluti!

28+

Ralu, eu intelesesem cind am alergat acum 2 ani dupa patut ca cele de la ikea ar avea 120/60 pe exterior masurate iar cele de la alte magazine ar avea 120/60 in interior... dar nu bag mina in foc...mi-a zis si mie un vinzator...

Pupici fetele pe burtici si noapte usoara

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Aida, sunt indragostita de tot ce tine de Ungaria si nu m-as supara sa se marite cu un ungur.

In alta ordine de idei, n-am avut prea mare noroc la cumparaturi, n-am gasit camasa, doar papuci mi-am luat si un sutienoi.

Girls, sa-mi tineti pumnii maine dimineata,merg la spital pt analize. Sunt tare curioasa cat a mai crescut mucioasa, cum e colul, placenta..etc.

Raluca,super interesante site-urile date de tine, am inceput sa citesc. Pana acum cativa ani eram ff atenta ce mananc, eram tot vegetariana..insa nush cum, peste noapte am ajuns sa fiu fan junk food. Poate din cauza asta am si durerile de stomac. Tare mi-ar placea sa revin la un stil mai natural.

34+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Aida, pe cine banuiesti?? eu banuiesc ca o banuiesti pe.... TECHILA! am ghicit????!

initial esti tentat sa crezi ca techila e urmatoarea , dar eu zic ca nu e chiar ea

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

si inca ceva lucia, sa nu uiti sa te inscrii pe boots onlin la parent club. si aplica si de advtange cardul ala. au reduceri si oferte la pampersi si alte minuni, asa ca merita.

iuliko mi-am amintit ca azi a nascut sotia unui amic din suedia...ii trecuse termenul de aproape 14 zile si cum si ai vostri ca ai nostri, nu fac nimik pana la 42 de sp...s-a tot cinuit de 3 zile cu dureri pana ce a nascut un baiat de 4.050 kg azi dim la 7.

sper sa nu fie si cazul nostru..adik sa ajungem la 42 de sp

eu vreau sa iau pat care se face si junior bed, adik sa-l ama pana la 6 ani si atunci voi lua si o saltea cu arcuri, ca intr-adevar pare mai trainica. si macar stiu ca pana o creste nu mai am treaba cu el. iar dupa aia trecem la bb nr.2 si ne=am scos de investitie

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Clodute pe site se exprima ceva de genul "patut pentru saltea de dimensiuni 120x60". Probabil pe vremuri erau altfel dimensiunile la patuturile ikea, ca am vazut ca pe site-ul din sua patuturile sunt mai mari.

Somn usor! Ce-mi place ca mai nou intri zilnic!

28+

Mergi la inceput