Burtici fericite de septembrie-octombrie (128)
Raspunsuri - Pagina 19
miha74 spune:
am aparut si eu la drum de seara![]()
dar v-am prins! ma chinui de vreo doua ore.
week-endul asta am tinut-o in gratare.
La techila a fost de vis, un cuplu atat de frumos si de prietenos - multumim de primire. 

si ce casa faina au
, nu mai vorbesc de patrupede, techila-patrupeada a mnancat cot la cot cu Matei
,
Vali - un super DOMN!
ce sa o mai lungesc-ne-am simtit minunat, am mancat ca sparta
si baut de asemenea 

, dar fara alcool ![]()
multumim pentru aprecieri la adresa lui Matei
astazi am continuat, am fost tot la gratar la niste prieteni care ne-au dat si o veste mareeee, ea este insarcinata, mai au o fata de 9 ani, si desi si ei prestau de ceva ani, iata ca s-a intamplat de abia acum. asa ca ma pot declara multumita ca am predat stafeta 
asa si vorbeati de urmatoarea pe lista, cred ca ar trebui sa ma socotiti si pe mine, daca este sa va luati ca reper dimensiunea burticilor...intrucat desi din poze nu reiese, credeti-ma ca am burta mai mare ca a techilei, ia zi tu Dana , am dreptate????![]()
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
33+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
lutoniana spune:
Manga nu cumpar decat un pachet dar in mintea mea de meduza nu l-as fi carat pe tot cu mine la spital.
Nici nu ma agit asa tare, de parca dupa ce vin acasa se inchid magazinele. Sa aiba si Adi ceva treaba, nu ? ![]()
Intr-unul din pachetele ce le-am mai primit deja, am si eu o mostra de cremuta....dar habar nu am ce este, ignoranta de mine, am sa o pun si pe aia la pachet ![]()
Cea mai fericita
34 + cu 
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
initial esti tentat sa crezi ca techila e urmatoarea , dar eu zic ca nu e chiar ea Aida ... 33+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
te sustin aida...si eu cred ca e altcineva

MangaGirl :-)
31+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
raluk16 spune:
Raluca tinem pumnii maine!
M-am tot gandit la tine cu regimul. Uite ca Aida, prin mai multe incercari, a gasit ceva sa o mai lase... eu cred ca la fiecare e diferit, trebuie sa-ti gasesti dupa ce mancaruri te simti mai bine. 
Maria ce-mi place planul vostru pe urmatorii ani ![]()
28+ 
Clodute spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Clodute pe site se exprima ceva de genul "patut pentru saltea de dimensiuni 120x60". Probabil pe vremuri erau altfel dimensiunile la patuturile ikea, ca am vazut ca pe site-ul din sua patuturile sunt mai mari. Somn usor! Ce-mi place ca mai nou intri zilnic! 28+ ![]() |

P.S.1 o sa revin sapt asta cu rochita si puloveras si botosei pt bebelina tricotati ... si apoi cu alta surpriza crosetata...
P.S.2 daca scrieti si voi mai omeneste si pot si eu sa citesc ... scriu daca nu... ramin doar la citit
Gata fuuuuug la nani ca la 7 e in picioare trompetel si tre sa papam impreuna dimi

Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Manga nu cumpar decat un pachet dar in mintea mea de meduza nu l-as fi carat pe tot cu mine la spital. Nici nu ma agit asa tare, de parca dupa ce vin acasa se inchid magazinele. Sa aiba si Adi ceva treaba, nu ? Intr-unul din pachetele ce le-am mai primit deja, am si eu o mostra de cremuta....dar habar nu am ce este, ignoranta de mine, am sa o pun si pe aia la pachet Cea mai fericita 34 + cu ![]() |
dk e sudocrem, e pt fundulet. acum ma tot intreb pt sanii nostri care o fi cea mai buna?
31+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
Iulika29 spune:
Fetelor eu am plecat la nanitzå..sunt obositå..Ne auzim maine...
Manga sper så nu fie cazul ca e nasol si så treci chiar asa mult de termen..E mult o zi doua dar 14 zile e prea mult..Si da stiu ca aici nu se baga la inducere decat daca vad ca este risc så påteasca ceva bebe sau tu..esti destul de mult monitorizata dupå ce ti-a trecut DPN-ul..Dar e greu cå abia te poti misca..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
36+cu
Bruce Nicholas
raluk16 spune:
Uite, fetelor, noi pierdem noptile pe net si n-o sa avem ce sa le aratam copiilor nostri in pozele lor de bebei: "uite botoseii aia eu ti i-am facut cand ma gandeam la tine si erai in burtica"

Abia asteptam poze! Somn usor!

28+
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Raluca tinem pumnii maine! M-am tot gandit la tine cu regimul. Uite ca Aida, prin mai multe incercari, a gasit ceva sa o mai lase... eu cred ca la fiecare e diferit, trebuie sa-ti gasesti dupa ce mancaruri te simti mai bine. ![]() Maria ce-mi place planul vostru pe urmatorii ani 28+ ![]() |
hahaha...draga mea...asta e doar al meu...de fapt si el subscrie...ca pt al doilea bb ...mai asteptam muuuulllt...iar eu nu-l contrazic. in schimb cand vine vorba de cumparat lucruri, din lipsa de bani noi mereu gandim pe termen lung. si chiar dk un pat e 140 de lire si o saltea 75...cand te gandesti ca le ai pt 6 ani...parca mertia, nu? o sa ma si travel cot...dar acolo parerile sunt impartite...toti spun ca pana la urma tot la pat de lemn ajungi. sau cumperi saltele trainice. in schimb nu stiam de invelitori impermeabile. si zici techila ca se gasesc la ikea?
31+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
miha74 spune:
si eu fug la nani, ca si Matei e foarte matinal, plus ca Laura pleaca la Sinaia pentru 10 zile si trebuie sa ma mai uit inca o data ce si-a pus in bagaj![]()
bafta maine fetelor care merg la control.
eu probabil voi merge marti...ca se fac 3 saptamani de la ultima intalnire cu bebelina.
Miha, mami fericita de
Matei (16.01.2008) ,
Laura (30.09.1997) si
33+ 
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

TECHILA! am ghicit????!