Burtici fericite de septembrie-octombrie (128)
Raspunsuri - Pagina 20
lutoniana spune:
Manga am card la Boots,sunt o mare duamna....cand mi-au dat pliantele si carticelele la inceput eu de disperata si de fericita ca sunt gravida m-am inscris peste tot,pe toate siteurile. Acum primesc info de la Boots, Cow & Gate, Aptamil.
Si sa vezi faza tare ca aveam cardul de la Boots virgin si cand a plecat Adi in Ro am mers sa luam cate ceva pt nepotica cea bolnavioara ca tine o cura cu produse fara gluten.....si atatea am luat ca am la puncte de mama mama 

Si tot de la Boots am sa iau si pampersi ca sa-mi dea gentuta aia moca ![]()
Cea mai fericita
34 + cu 
techila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miha74 asa si vorbeati de urmatoarea pe lista, cred ca ar trebui sa ma socotiti si pe mine, daca este sa va luati ca reper dimensiunea burticilor...intrucat desi din poze nu reiese, credeti-ma ca am burta mai mare ca a techilei, ia zi tu Dana , am dreptate???? |
corect!!!!

si esti si mai vioaie si mai plina de crampei decat mine

dar nu vom naste noi urmatoarele, eu cel putin nu am nicio tragere de inima sa ma auceacum...mi-e lene asa..mai bine mai pas nitel
eu nu pariez pe mine...bine, ca eu nu as fi pariat nici pe mimika...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze
si
raluk16 spune:
Iulika somn usor! 
Miha eu tare m-am bucurat ca te-am "cunoscut" in sfarsit si pe tine
si am avut si bonus: l-am vazut pe Matei! 
Maria ai dreptate cu cumparatul, stii vorba aia "sunt prea sarac sa fiu zgarcit"...
De la ikea, eu mi-am luat protectie din aia de saltea pentru pishu, cauciucata pe o parte si bumbac cred pe cealalta, adica www.ikea.com/us/en/catalog/products/40143304" target="_blank"> asta . Si techila cred ca si-a mai cumparat uite www.ikea.com/us/en/catalog/products/10108482" target="_blank"> din asta . Sau asa am inteles eu.
Atentie la protectiile astea pentru pishu, se pun pe sub cearsaf dar nu in zona capului, de aia le fac si ei mai scurte, sa nu te tenteze sa pui peste tot, ca sa nu se sufoce bebeul daca totusi ajunge cu nasul in jos.
28+ 
raluk16 spune:
Aida oare daca nu mai scrii te-ai apucat de facut capitol nou? Sa stim daca ai fugit langa Laci si trebuie sa facem noi
sau tocmai lucrezi de zor ![]()
28+ 
aidaciolac spune:
eu una nu inteleg de ce ati cumparat protectiile alea de saltea , ca oricum bebe are pampers si pana invata la olita trebuie alt pat si saltea si de fapt nu are cand sa se scape in pat ....
si DA , cred ca la aia cu arcuri raman si eu ... daca mai gasesc maine linkul ca tare tzaca sunt 

so ... pana una alta ma bag la deschis alt cap ... iulika e la
? ... hm 
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
techila spune:
da raluka, asa am luat, doar ca aia neimpermeabila e mai eftina
nitel
, e alba simpla...ma rog...aia e ideea
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze
si 
raluk16 spune:
Techila deci am inteles bine ![]()
Aida zi-mi ce link cauti. Eu credeam ca salteaua aia durflex de care ti-au zis fetele, in rest cred ca doar Maria ne-a mai dat ceva linkuri de acolo de la ea.
28+ 
aidaciolac spune:
raluk16 mey dar ce miros fin ai tu ![]()
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
mary_07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila si am avut eu asa....ca o revelatie...si m-am gandit sa discut cu universul si cu colul meu, poate nastem si noi pe 21 luna asta....mi se pare o zi foarte potrivita (nu ma intrebati de ce ca nu am motive, decat ca e vineri si m-am gandit eu ca ar fi suficient cat m-au persecutat)Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si ![]() |

conform ultimelor discutii familiale

...si cunoscandu-i programul doctorului, vinerea e si o zi f potrivita pt el
uitase
....sunt la recuperatMy family

Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)si
35+, cu
-Razvan_

AMR - 3 saptamani!!!