Burtici fericite de septembrie-octombrie (128)
Raspunsuri - Pagina 6
aidaciolac spune:
manga sa va bucurati bin plin de 'prostioarele cumparate'
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
Aida asta: http://www .bebelus ultau.ro/detalii.php?cod=MC20 ti-o dadusera fetele, stii, cand au zis de durflex. Daca vrei pe arcuri, iarasi gasesti in multe locuri, si cred ca cea mai ieftina e la ikea. (a trebuit sa editez sa pun spatii in link... )
Maria ce super mi se pare intr-adevar ca Sasha va stii ca e cumparat copacelul in acelasi an in care a venit el . Sa folositi sanatosi toate lucrusoarele!
28+
raluk16 spune:
Plec totusi in gradina sa-mi culeg ingredientele pentru pranz
Va si intru mai tarziu.
28+
lutoniana spune:
Ralu dar sotul tau nu papa carnita, omlete, carnaciori, muraturi, sarmalute, tochitura.....dinastea asa grele.....
Sau ii face mama soacra ca-l iubeste ?
Cea mai fericita 34 + cu
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Ralu dar sotul tau nu papa carnita, omlete, carnaciori, muraturi, sarmalute, tochitura.....dinastea asa grele..... Sau ii face mama soacra ca-l iubeste ? Cea mai fericita 34 + cu |
soacra-sa il iubeste tare si au aceleasi preferinte: carnita cat mai grasa si prajituri cat mai cremoase. Isi tot fac surprize reciproc, si cu gratare, si cu prajituri
28+
aidaciolac spune:
raluk16 merci mult , dar noi nu avem ikea aproape si nici husbandu nu pleaca curand si i-am propus sa dam o raita la ungarica si a zis ca sunt tralala ... sa vad daca pot comanda de acasa ...
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
Aida ce bine ca ai gasit lactate care sa nu te arda
Eu mananc in prostie iaurt cu fructe ...pt ca iaurtul simplu mi se pare prea acru...si in ultima vreme am gasit la un magazin de polonezi kefir care e yamiiiii (eu in Ro mancam lapte batut dar e cam la fel)...si imi cumpar cate 4 cutii de 500 gr ca sa le am 4 zile....si se termina intr-o zi jumate asa de bun si racoritor e
Cu transpiratia nu stiu ce sa zic ca la mine e bine si racoare
Cea mai fericita 34 + cu
MangaGirl spune:
raluk maine dupa amiaza ma testeaza sa vad dk mi-au trecut anticorpii prin placenta si-l voi intreba mai multe despre subiect. poate reusesc sa imi dau seama ce se poate face pentru chestia asta. eu cel mai mult am fost indemnata sa beau ceai de sanziene. cica e foarte bun, dar doar cel cules de bunica/unchiul/mama sau cine se nimereste pe camp in ziua de sanziene la ora 12. ei spun ca atunci planta este la maxima eficienta ca ajunge cumva la maturitate. asa ca in fiecare an mama nu uita vsa-mi culeaga ceaiul si sa-mi trimita aici. e drept ca eu am tratat si cu multa indiferenta pentru ca m-am hotarat sa-mi pun in cap ca totul e ok si ca nu se va agrava in timp. am fost propusa petnru operatie acum cativa ani pentru ca zona nodulara era destul de nedefinita si profesoara din iasi a vrut sa scoata un lob...dar ceva m-a facut sa ma opun. simt eu ca nu e bine sa fac operatie si sper sa nu ajung niciodata la cutit. dar cre ca ar trebui sa incerc sa ma tratez naturist mai mult, mai ales ca m-au atentionat ca voi face o intrare puternica la hipo imediat dupa ce nasc. sa speram ca nu e cazul de pastile. ma duc la tesco sa cumpar legume. si apoi cred ca-mi voi face o supa de chimen cu crotoane ca tare imi place.
MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
soacra-sa il iubeste tare si au aceleasi preferinte: carnita cat mai grasa si prajituri cat mai cremoase. Isi tot fac surprize reciproc, si cu gratare, si cu prajituri 28+ |
Ioooiiii.....mi-ai adus aminte de Adi al meu care cumpara numai carne cu grasime asa pe margine.....si saliveaza pe langa ea iar mie imi place numai piept de pui si ton ...si imi zice invariabil ca mananc talpa nu carne
Cea mai fericita 34 + cu
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac ...... si i-am propus sa dam o raita la ungarica si a zis ca sunt tralala ... |
...si cand te gandesti ca te mai puteai si tu lipi de una de alta
Cea mai fericita 34 + cu