Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 328)
Raspunsuri - Pagina 19

cosmi1975 spune:
ASADAR....am fost la dr pt ca stefan nu stiu sa fi tusit de maxim 3 ori pana acuma zis ca i o viroza usoara si ca l am tratat fff bine acasa
...am plecat de la dr la magazin sa i iau sandale ca pe cele de luna trecuta el a rupt in bot ca pune frana la bici in sanda
si am plecat de la magazin si cu trotineta
care e ff frumoasa si ff usoara din plastic
si canta....m a innebunit
Biank chiar mare dilema
BEE lasa draga ca acum e mai ok cu traficul ac e luna in care cei mai multi pleaca in concediu
MARAKi aoleu ...ce mai viata cu socrii tai
revin ma duc sa culc puiul

Biancas spune:
Am ascultat la radio ZU ca in tara va ploua azi, cel mai cald va fi la Tg-MUres ..36 grade . Sunt 33 acum dar sunt nori albi
Sa vedem cand se trezeste Dani daca mergem sau nu.
Azi am auzit la TV si spuneau ca primul oftalmologie e bine sa se faca pana la varsta de 4 ani.. Asa ca gagici...mergeti cu copiii.
Si ca si ei, ca si noi au nevoie de ochelari de soare cu protectie impotriva radiatilor. Si e bine sa ii cumparam de la magazinele specializate nu de la tarabe ca aia sunt contrafacuti si nu au protectie. Ma rog... reclama mascata...haide-ti la noi ca platiti mai mult
Cosmi sa stapaniti sanatosi tricicleta. Eh..ai vazut ca nu are nimic baiatul?
Giova nu ai inteles ce vroiam sa spun. Se vede ca ai bb mic si nu mai citesti "in profunzime" . E vb de cifrele judetului...adica mai exact a 8 si a 9 cifra din CNP. La tine cat e aia? Prsupun ca e 01 ca numarul asta e aclocat pt Alba. La copii e tot 01? Sau e 35..ca atat are judetul Timis?
Maraki, Bumbi
Bumbi, nu merg linkul ala. Serios ca nu stiu unde sa ma interesez..eventual daca merg la evidenta personal
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Biancas spune:
Am imprumutat ieri de la biblioteca sa ii citesc lui Dani cartea asta:
http://www.universulcartii.ro/carte/minunatele-povesti-ale-copilariei--i10795
(cu ocazia asta imi reamistescsi eu povestile ca nu le mai stiu )
E frumoasa, merita banii vad ca e si ieftina. Am sa ii cumpar si eu una ca are multe povesti in ea.
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

bumbita spune:
giova e bine ca bebe edi s-a acomodat cu schimbarea locului. plimbaret de mic
. e bine ca e ok si cu colicii, nu a mai avut probleme...daca ae papacios ( dovada cat a pus
), e si normal, saracul ca s-a chinuit cu colicii. mai pune-ne poze cu el! si simte-te rasfata ca dupa aia te intorci tu acasa cu cei trei baieti ai tai.
ai zis ca o sa iei un ajutor in casa...va fi doar pentru gatit, doar pentru curatenie saptamanala sau sa te mai ajute si cu copiii? ma gandeam ca si eu as apela din cand in cand o data la 2 saptamani sa zic la o femeie pentru curatat geamuri si faianta bai si bucatarie...dar am inteles ca nu vine nimeni asa...din cand in cand...si ca vor ceva periodic, de durata...sa stie ca se pot baza pe niste venituri permanente.
bianca ce facusi doamna pana acum? pe unde umblasi? sa nu uiti sa imi zici si mie, macar pe PM, cum ai elucidat misterul "elodiei" . ce-ti fac copiii acum?
bee . sa ai un baietel la fel de bucalin si roscovan ca razvi. tare frumosi copii mai faci!!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Biancas spune:
Giova, am uitat..chiar ca esti plimbareata ...iti dai seama pe vremuri nu se iesea din casa 6 sapatamani?
Bumbi, nu am elucidat nicicum..deocamdata...te tin la curent cand aflu ceva.
Copiii mei? Bine..Sandra acum face la mate ..inainte s-a apucat si Dani inca doarme.
Bianca

szaboali spune:
Bianca la noi faza cu 6 saptamani si acum se mai tine...nici io nu am iesit decat pana afara sa ia piticii cate o gura de aer si asta de vreo 2 ori cu fiecare.
Ianis imi face febra...nu stiu de la ce naiba...daca mai face si maine il chem pe dr. acasa
Ali de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

Biancas spune:
Ali...ciudat de la ce sa faca febra daca nu are alte simptome? Da-i doar paracetamol si vezi daca-i scade.
Eu cu Sandra am stat 3 sapt in casa...si apoi am iesit. Si aici e traditia 6 sapt dar nu cred sa o mai rspecte cineva. Poate la tara unde inca...au frica de Dumnezeu
Aici e nadusala, sunt 32 grade dar sunt nori alb pe cer.
Imi arata calc ca vine ploaia de azi oana vineri asa ca nu mergem la strand.
Vedem noi ce facem...
Ne-a sunat soacra sa mergem sa luam rosii si ceapa ca a adus din gradina.
Mi-a pus si bulion si cateva borcane de castraveti .
Castravetii imi place sa mi pun eu ca imi plac mai mult dar nu pricepe...vrea sa ma ajute
Bianca

andiaroro spune:
m-ati facut sa rad
eu stiu ca la cnp
1-barbat+anul nasterii
2-femeie+anul nasterii luna ziua...la mine e 2750729, etc
cum li s-au cam terminat combinatiile au inceput cu cifrele urmatoare si alex are 5060217
n-are nici o treaba cu locul nasterii.
noi, daca nu-l declaram pe alex sau nu o declaram pe anastasia (ca nici acum n-am ajuns pt ea) nu aveau nr si gata...ramaneau doar fr si atat.
cetatenia, dupa mama sau tata, insa nu o ia nimeni si un copil poate sa o ceara si la 80 de ani.
maraki-grecii tai abereaza ca nemtii nu accepta acum dubla cetatenie ca fr sau ca americanii(cine a pucat dinainte are dubla-situatia lor, banuiesc), asa ca degeaba se agitau sa-l faca grec acu ca la 18 ani tot il puneau nemtii sa aleaga una sau alta si era o alergatura acum, care se termina cu alta pt renuntare la majorat.
n-am citit decat ultimele 3 pagini , sper sa apuc si restul, dar...rezumatul: e groasa la noi. alex vrea numai "actiune", daca nu-i fac prg face tampenii, aia mica e cam maraita, iar eu cica vreau sa mai fac si treaba ca de sapt viitoare ma fac cu inca un copil ca vine baiatul cumantei mele la noi si are 7 ani.....macar se mai joaca cu alex....care taman s-a trezit...adio recup

bumbita spune:
bianca ce copii cuminti ai! fiecare cu treaba lui!
ali i-au dat toate maselele...sa nu fie vreo masea suglubeatza! la edi al meu...ii ies acum caninii de jos...si are simptome ca de raceala....ii curgea nasul( fara febra).
cosmi sa stapaneasca sanatos papan troti. si sa invete sa mearga repede pe ea.noi nu mai plecam niciunde fara ea. asa de incantat e! si imi place si mie. mergem mai repede - nu mai cere in brate cand oboseste - plus ca ii place sa faca " miscari " noi - ia curba, ridica piciorul pe ea in sus, il indoaie, tine coarnele decat cu o mana etc...smekeros baiat mai am!
abia astept sa se faca ora 17 00. sta sera mergem in parcul palatul copiilor...ca asa se numeste parcul de care v-am tot zis...oficial, aceasta este denumirea lui.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Biancas spune:
Ana...e vorba e cifra 8 si 9 a CNP-ului ca aia da judetul unde te-ai nascut. primele cifre sunt 1 si 5 barbat, 2 si6 femei dupa care urmeaza data nasterii. De urmatoarele 2 cifre vorbeam eu.
Ali da...poate de la masele e sau ceva canin...si Dani mi-a facut febra de vreo 2 ori de la masele. Odata chiar l-am dus la cabinet cu febra, l-a consultat docorita , i-a apasat dintele cu degetul si nu a mai facut deloc febra. Ciudat dar adevarat.
Bumbi...tare cuminti da . Acum Dani e la calc si Sandra vrea afara cu bicicleta. Iar rupi usa la ora 17? Bine de tine ca ai ce rupe
. Distractie placuta cu Sebi prin parc
Am stat de capul lui sa numere si acum stie corect si nu mai omite nici o cifra . Deci...repetitia e mama invataturii...drept se spunea
.
Va las ca iesim la plimbareala prin parc.
Azi am fost la gradi si din grupa lui erau 2 copii doar. In toata gradinita erau 22 copii stransi intr-o grupa normal..
In 15 sept incepe oficial (eu ma gandeam sa il duc pe 1 septembrie), nu are rost sa il duc mai repede ca numai atunci se definiteaveaza grupa.
O zi frumoasa sa aveti.
Bianca