Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 328)
Raspunsuri - Pagina 18

bumbita spune:
...eu cred ca si marco si edi au de tm, chiar daca ea are de alba !!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Biancas spune:
Si tatal meu avea 26 la codul judetului si e nascut in Sebes . Dilema e si mai mare acum.
Nu va mai stresez cu problema mea..o elucidez eu cumva...candva
Maraki, socrii tai sunt de genul vechi.."oldies" cum se spune si se pare ca trebuia sa canti cum vor ei. Trebuia atunci sa pui piciorul in prag!!! Si Giorgos sa ii dea peste bot mamei cum a facut Nelu odata la maica-sa cand sa tot bagat in seama. S-a apucat sa imi aranjeze bibelourile aranjate de mine asa cum vrea, cum ii placea ei. M-am uitat urat la Nelu care s-a apucat sa ii spuna soacra-mii sa aranjeze lucrurile in casa ei nu in a noastra . Si...s-a conformat...de atunci nu s-a mai bagat in seama fara sa trebuiasca decat uneori...dar Nelu o pune la punct daca e cazul dupa ce ii spun eu si vede ca am dreptate.
Merg cu Dani la gradi sa il vada pe prietenul lui Onoriu ...daca o fi pe acolo
Revin mai incolo.
E cald de numa...dupa ce se trezeste Dani mergem la balaceala.
Acum m-a sunat o firma unde mi-am depus cv de vreo doua-trei saptamani, sa merg joi la un interviu .
Stiu interviul ca l-am mai dat odata anul trecut cand a mai fost un post liber. Acolo ceva e putred ca din octombrie e al treilea post de economist ce il scot la bataie. Am inteles ca dir economic e cam dusa cu pluta .
Nah sa vedem...trebuie sa ma uit maine peste teoria de conta ca ne da un test de 15 intrebari ..mama mia .
Prima intrebare era : Care sunt principiile contabile si cum se definesc ele . Orice contabil/ economist care stie meserie nu e sigur ca mai stie teorie. Sunt cel putin 9 principii dupa stiinta mea...sa te apuci la fiecare sa scrii definitia
.
Si intrebari dinastea super grele...15 la numar.
Unele au si plecat cand au vazut ce intrebari aiurea. Eu am scris chiar multe pagini atunci dar se pare ca a fost alta mai buna ca mine
Te cheama la interviu si iti da examen teoretic .
E a treia oara cand vreau la firma asta (pe vremuri am incercat pe post de operator calculator)...sa fie cu noroc oare? . Nu cred dar vedem.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

maraki spune:
ma doare capul ce mesaj cifrat ai bagat
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

bumbita spune:
l-am sters, am vazut dupa ca nu se intelegea nimic. ideea era ca cifrele 8 si 9 reprezinta codul judetului nasterii copilului! deci, bianca, acesta nu e preluat de la mama!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumbita l-am sters, am vazut dupa ca nu se intelegea nimic. ideea era ca cifrele 8 si 9 reprezinta codul judetului nasterii copilului! deci, bianca, acesta nu e preluat de la mama!! ![]() www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei bumbita mami de 2 ![]() |
Stie ca nu se preia, tocmai ca ea s-a nascut in Alba si are cod de Mures....aici e dilema doamnei economist

Bianca, e logic ca Marcolino si Edi au cod de Tm.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

bumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Biancas Bumbi...nu exista inregistrat mai tarziu. CNP ti se aloca la nastere si nu poate fi schimbat. Mama mea are 26 la cod si avea buletin de Tg-Mures cand ne-a nascut. Probabil...noi am luat codul judetului mamei cu toate ca ne-am nascut in Sebes (pe certificat scrie nascuta in Sebes-Alba). Sora-mea cu 8 ani mai mare ca mine la fel are 26 la cod deci.. Undeva e logica treaba...si nu e. Copii nascti afara nu sunt cetateni ai trii respective ci cetateni romani..dupa mama. Trebuie sa intreb la politie dar nu am cunostiinte. Asa pt cultura mea generala nu de alta. Bianca ![]() ![]() ![]() ![]() www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... ........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud) |
maraki dilema principala o stim si am citit-o toate, insa presupunerea/explicatia biancai este cea de mai sus.
bumbita mami de 2

maraki spune:
Asta nu citisem Angelo nu este roman, se ia cetatenia dupa tata dar eu voi scoate pasaport individual nemtesc si va fi neamt automat. Se oftica Giorgos ca nu l.am trimis pe tata la consulatul Greciei din Bucuresti pt nu stiu ce acte..cu actele alea putea sa-i faca pasaport grecesc lui Angelo
dar eu nu vreau...va fi nemtalau ca e mai bine
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Giova spune:
eu sunt in vacanta!
copiii sunt cu socrella in fata blocului, eu la mama pe net.
mama e plecata cu bunica la dentist...asa ca sopacra n-are decat sa se descurce cu ei.
Of course ca bb Edi e tot in brate ba la unul, ba la altul...ii mai las azi...de maine le zic...si asa e smecher mare...n-am de gand sa stau cu el tot in brate.
Bianca vad ca ma cautai.
CNP meu incepe cu 280.....
al lui Clau nu mai stiu.
Ambii copii sunt inregistyrati cu certificat de Tm, la marco CNP incepe cu 60...la Edi habar n-am...nici nu am vazut bine certificatul ala. eu nu cred ca inceputul CNP e cod de oras...al lui Clau incepe cu alte cifre...e nascut cu 1 an inaintea mea...parca incepe cu 1..si stiu ca fetele sunt cu 2, baietii cu 1...parca asa am inteles...habar n-am...chiar nu m-a interesat asta deloc pana acum. Voi intreba si eu pers. cunoscute sa vad cu ce cifra incepe CNP.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Giova spune:
asa....
soacra vad ca l-a pus in carucior si-l plimba. s-a trezit smecheria si cauta tzitzi...dar mai are 30 min. pana sa pape.
Noi am fost ieri la control....s-a mirat d-na doctor cand a vazut ca a pus 2 kg intr-o luna. a zis ca nu a mai vazut asa copil....cu toate ca s-a nascut inainte de termen, e ok, ca un copil nascut la 40 sapt. I-a facut eco la fontanela...totul bine.
Mi-a zis sa-i dau Vigantol, caci la asa puseu de crestere ii e frica sa nu faca rahitism.
Are 53 cm, doar 3 s-a lungit, 2 kg in plus si 38,5 la caput, mai mult cu 5 cm.
Mi-a dat pt. colici Senna, sper sa ajung sa iau azi bilutele. ne vedem la controlul de 2 luni, atunci vreau sa o intreb si de ceva pt. protectie impotriva vaccinurilor (thanks Astery).
pe urma am luat copil de la gradi si la drum cu noi. la ora 20 eram in Alba, l-am prezentat pe Edi neamurilor...si am plecat la ap. cumnata-mi. Soacra ne-a dus si mancare acolo, sampoane, dush-geluri...eu m-am carat cu toate de-acasa.
Bb a fost cumintel...a papt la ora 24:40 si somn pana la 6 dim..
revin dupa ce-i dau papa, sa citesc din urma.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Bee spune:
Bumbi, daca nu e barbatul acasa si ma apuca ceva, sun la 112, desi are cine sa ma duca la spital (tata, vecinii). Nu de alta, dar mie mi s-a spus clar de cand am ramas gravi ca tb sa fiu la maxim 30 minute de cel mai apropiat spital, ca suntem in pericol si eu si bebe din cauza de hemoragie/ ruptura uterina, etc. Inca facusem planuri sa stam la socrii luna asta, ca sa fiu totusi in Bucuresti. Dar cum m-am simtit rezonabil, o sa raman acasa pana ma taie (adica marti pe 11 Aug. Mai am o saptamana ). In Bucuresti e rau primavara, toamna, iarna ca e traficul aglomerat. Vara e ok, ajungi mai bine la destinatie.
Maraki, ce ti-e si cu socrii tai! Asa o fi obiceiul la greci.
O sa ma uit dupa codurile alea, ca m-ati facut curioasa. La noi e omul si judetul. Mai putin copiii care-s bucuresteni get beget.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia