Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 328)
Raspunsuri - Pagina 20

szaboali spune:
S-ar putea sa fie de la ultimul canin care acum iese...ciudat e ca nu mi-a mai facut niciodata febra de la dinti? o fi caninul asta mai nebunatic? ii curge putin si nasucul asa mai apos...i-am dar nurofen si i-a scazut, acum ii scot putin afara la caldura de afara ca de asta din casa ne-am saturat.
va si ne mai pove pe seara.
Ali de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

bumbita spune:
auzindu-te vorbind de gradi, bianca, ma tot gandesc...imi trece...si iar imi vine in minte...pe mine ma cam deranjeaza ca l-a trecut directoarea iar la grupa mica...adica nu stiu ce sa fac? e normal sa o repete, in functie de varsta...sau sa fac presiuni sa-l treaca la mijlocie...
fetele din invatamant, copii de varsta lor la ce grupa ar trebui sa fie?!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

bumbita spune:
ana buna faza cu " mai am un copil de saptaman viitoare"....o sa fie nebunie la voi acasa...cu doi baieti "tineri si nelinistiti" si o fetitza "maraita".
tu pana cand stai acasa?
toanca pe unde esti?
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Bee spune:
Andiaroro, cum a ramas cu vacanta voastra? MAi plecati undeva?
Bianca, deci nu e la Tg Mures cel mai cald, daca iesiti deja in parc! La noi sunt cu brio 37 de grade la umbra acum. Pana dupa ora 7 eu nu las copiii afara din casa.
Bumbi, depinde de gradi. Nu stiu daca are sens sa faci presiuni. Dar banuiesc ca puteau sa-l treaca in grupa mijlocie, daca a mai fost la gradinita. Pe a mea o dau la mijlocie, care e un fel de grupa mica fiindca la noi sunt doar 2 grupe.Dar copiii au peste 4 ani.
Ali, poate o fi totusi un mic virus de vara, care trece repede.
Mie mi s-a facut faza cu sarea, cand eram gravi cu Ana. Si s-a potrivit. Fetele de la munca erau cu superstitii de genul asta. Nu mai zic cat ma deocheam, cand eram gravi tot cu Ana. Cat despre pofte: am poftit acru (muraturi) cu toti 3. Mi-a fost ffff rau cu primii 2 (cu Razvi pana la 6 luni jumate), mai putin cu al 3-lea (dar tot dadeam periodic la boboci), iar dulce am mancat ingrozitor de mult cu Ana! ACum sunt mai cumpatata, mai ales daca ma uit la cantar. Radu si acum rade cand isi aminteste: mergeam la Metro, luam un "bax" de Lion (6 bucati) maaari si pana ajungeam acasa, le devoram pe toate.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Biancas spune:
Bumbi nu e normal sa fie in grupa mica. Parerea mea. Pierde mult daca ramane acolo. Deja e alt nivel grupa mijlocie. Mai bine sa repede grupa pregatitoare daca nu vei vrea sa il dai la 6,8 ani la scoala. Parerea mea. Daca vrei sa il dai la 7,8 atunci cum crezi tu.
Copilul pirtenei mele e nascut in aprilie si va merge la grupa mica dar daca prietena mea va vrea sa il dea la 6,5 ani la scoala...in grupa mare va face activitatile cu grupa pregatitoare...asa am nteles ca e acolo. El a frecventat gradinita anul asta, intr-o grupa speciala cu copii de 2-3 ani..deci nu erau grupa mica si acum in septembrie trece la grupa mica.
Daca iti pun ca Sandra a inceput gradinita la 3 ani cu grupa mijlocie ma crezi? Acolo o cunoasteam pe educatoare si acolo am dat-o. A repetat grupa mijlocie ca dupa 1 an s-a acomodat si l-am mutat.
Eu zic sa vorbesti cu directoarea ca e mai bine pt el sa il bage la grupa mijlocie. Pana nu incepe gradinita sa se obisnuiasca cu colegii.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Biancas spune:
Bee, asa au zis la Zu,,,probabil au spus prostii. pe cand trebuie sa nasti? Mai poti?
Schimb capitolul si apoi plec.
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

asteryaro spune:
Bumbita, si eu spun ca si Bianca, fa presiuni, daca poti pt. grupa mijlocie, e pacat, este varsta acumularilor .
Mai Bianca, ai avut maaare dreptate ca nu ma pot scarpina cu unghiile astea cu gel... mereu imi amintesc de vorbele tale cand ai zis asta . Din cauza asta, vineri merg sa le... fac din nou, ca-mi palc, arata fain dupa. O data si gata.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)

Biancas spune:
Astery, eu il puneam pe Nelu sa ma scarpine . Cu unghiile alea nu simteam nimic. Frumoase dar nefolositoare
. pune-l si tu pe Viorel
Ale mele s-au rupt...stiam eu ca daca nu am grija de ele sa le lacuiesc mereu se rupt. Strand toata ziua..s-au inmuiat si una doua se rup. Asta e..mai cresc ele.. Cu gel nu mai imi pun ever
Mergeti la:
CAPITOL NOU
Bianca