Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 328)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

brandusha stii de ce te intre treaba asta?! pentru ca in bucuresti e crima si pedeapsa cu treaba asta...eu am avut mare noroc cand mi s-a intamplat necazul acum trei luni. adica, la noi, e f posibil, dani sa fie plecat din oras...ori atunci s-a nimerit sa fie acasa. si cum eu am pierdut f mult sange si am lesinat, puteam sa fiu singura in casa sau puteam sa fiu singura intr-un taxi, sau singura pe strada..offfffff!!! ca iar mi-am adus aminte.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui szaboali

Maraki deci asta e babeasca , asa zic babele...la mine s-a potrivit la Iarina, bagam o cioco mare 2 minute...cred ca nici nu trecea un minut, la foc automat...acum ca ma gandesc bine cred ca nici nu o mestecam bine[;-)))]...la Ianis nu am avut nici o pofta, mancam cand dulce cand sarat, cand acru...

aaaaa...la noi se mai face si faza cu sarea in cap....la voi se face? ati mai auzit?

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

Se face si in BucurestiM-a testat prima soacra

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

No mah..si sta cineva sa o urmareasca pana duce mana? Poate dura o ora si in momentul ala..pers care urmareste se intoarce
Nu stiam oricum.... poate la tara pe aici se stie dar eu nu am auzit.
Si persoana respectiva(gravida) stie ca i-a pus sare in cap?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Nu stiu cum se face dar duci mana in primele minute, nu stie decat dupa ce se termina testul

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Varu-meu are 01 la CNP. Si Giova la fel ma gandesc daca e nascuta in Alba.
Cum naiba e poate asa ceva? CNP se da la nastere si nu se poate schimba.
Am o dilema acuma

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

bianca eu cred ca ai tai te-au inregistrat mai tarziu...mama ta ce zice????

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumbita

brandusha asa e cu soacrele. oricat de bine s-ar purta ele cu nurorile, tot nu o nimeresc si nicio nora nu ar vrea sa stea cu soacra. oare de ce? vom ajunge si noi soacre si taaare muuuklt ne-ar placea sa mai stam cu baietii nostri sa avem grija de ei.

aoleu, ma sperii cu astmul asta de bucuresti! am vb cu socrela si edi nu mai are nimic din episodul trecut de bronsita. cred ca i-au facut bine aerosolii astia!

ce putin mai ai si tu!!1 nu mi-ai raspuns. te-am intrebat zilele trecute , daca-ti vine sa nasti cand nu e sotul tau acasa, are cine te duce cu masina? cum faci?

mai eu am rezistat eroic 3 luni cu socroseniaAvea grija in fiecare seara sa imi spuna ce mancare vrea sa gatesc a doua zi, grecii nu fac mancare pe 2-3 zile Eu faceam totul in casa, le spalam rufele lor, faceam curatenie peste tot, gateam, puneam si strangeam masa cand saptamanal isi chema neamurileSeara eram obligata sa stau sa ma benoclez in tv la filme pe care nu le intelegeam deloc pt ca ma striga sa stau cu ei Daca venea fii-su in vizita eram obligati sa stam acasa si noi, s.a luat de mine intr-o zi cand am iesit in oras pt chestia asta A fost horror, de aia nu o am la suflet

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Biancas

Bee, asa e si soacra-mea...e femeie buna dar sa nu stau impreuna cu ea ca ies scantei
Bumbi...si sora-mea are 26 la cod..ce naiba e asta? Si ea s-a mutat in Mures cand avea 10 ani.
O sun pe bunica-mea sa vad ce CNP are . pacat ca tatal meu e mort si nu ii stiu cnp-ul.

da`ce ti-a venit draga cu verificarea asta?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Bumbi...nu exista inregistrat mai tarziu. CNP ti se aloca la nastere si nu poate fi schimbat.
Mama mea are 26 la cod si avea buletin de Tg-Mures cand ne-a nascut.
Probabil...noi am luat codul judetului mamei cu toate ca ne-am nascut in Sebes (pe certificat scrie nascuta in Sebes-Alba). Sora-mea cu 8 ani mai mare ca mine la fel are 26 la cod deci..

Undeva e logica treaba...si nu e. Copii nascti afara nu sunt cetateni ai trii respective ci cetateni romani..dupa mama. Trebuie sa intreb la politie dar nu am cunostiinte. Asa pt cultura mea generala nu de alta.

Mergi la inceput

A stai ca mi-am adus aminte ca a ramas ceva neclarificat:

pt. Astery

Am scris ieri de drop si m-ai intrebat daca am dubii...in legatura cu ce? doresc lamuriri...

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki...a observat si Nelu si m-a intrebat si eu nu ma stiut sa ii rasupunde de ce am codul judetului. Si cand nu stiu raspunsul la o intrebare imi place sa cercetez .
Bumbi...Sebi si Edi au codul judetului Dolj.
Giova era cea mai buna sa elucideze misterul...ea are cod de Alba si copii sunt nascuti in TM. Poate intra si ma lamureste daca copiii au cod de Alba sau TM.
GIOVAAAAAA...HAI PE NET...!!!!!

Mergi la inceput