Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 328)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....ma preg sa ma duc cu stefan la dr ca tuseste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cosmi..lasa-l mai...ce are daca tuseste? Daca numai tueste....si nu are febra.... Si Dani mi-a tusit cateva zile dar stiu de la ce i s-a tras si nu l-am dus nicaieri...de la apa de la strand ce o mai inghitea. Si nu l-am dus ca sigur il baga pe antibiotic.
Bumbi mersi de raspunul cu poeziile, m-am linistit putin ca ieri ma gandeam ca are copilul meu ceva de retine asa greu si mai uita cifre. Azi dimineata de exemplu a numarat bine, nu l-a uitat pe 8 dar s-a oprit la 9 .
Sunt curioasa alte fete ce spun.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

cosmi si sebi tuseste...stiu si de la ce...inghetata si "pa de munte"...dar nu-l duc la dr ( nu are febra, are pofta de mancare )...il dreg acasa cu ceai, miere si bagam deseara niste aerosoli cu ser fiziologic.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Apa de munte= apa de frigi

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Mai fetele ia lamuriti-ma pe mine cu o treaba.
Eu sunt nascuta in Sebes, judetul Alba. Cand am avut 2 ani parintii mei s-au mutat definitiv la Mures ca maica-mea era de aici.
Bun....m-am nascut (intr-o zi frumoasa de toamna ) si pe certificatul de nastere (cand te nasti) mi s-a pus CNP-ul..care acum vad ca are codul 26...codul de MURES 276102326XXXX.
Oare cum e posibil? Si Nelu are codul 26...si noi stim ca asta e codul judetuli. Sau gresim cumva?

Mergi la inceput

bianca eu cred ca la intrebarea asta nu pot raspunde decat parintii tai ...te-or fi nascut la mures, si nu la sebes...sau poate ca te-au inregistrat cand s-au mutat la mures si aveau doar un certificat constator de la sebes-alba, nu stiu

parerea mea!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele. Buuna cafeaua. Imi mai pun una.
Astery, masina de paine imi doresc in continuare, sa vedem cand o sa o am, ca la noi e o mare problema cu prioritatile.
Bianca, a mea retine poezii doar daca reusesc s-o fac atenta si daca le intelege bine de tot. Are o oarecare problema cu atentia, e vesnic cu capul in nori. Aaaa si in momentl in care le intelege nu le reproduce chiar cvant c cuvant ci le adapteaza conform ideii de baza. Cu soacra am stat odata o saptamana la mare si era sa moooor. In rest am mai stat pe la ei 2-3 zile, cu diverse ocazii si e foarte dragutza, nici nu stie ce sa ne mai faca. Saraca, a avut o alta nora inaintea mea, cred ca de asta ma iubeste pe mine! Dar stim ca n-am putea trai impreuna. Doamne fereste de ceva, ca noi asa am zis, daca parintii lui se imbolnavesc, ii luam la noi sa avem grija de ei (asta fiindca ai mei sunt deja cu noi).
Cu tusitul. si Razvan tuseste destul de des, dar ii trece dupa o vreme, fara nici o problema. Mereu ii aud pe ai mei: au racit copiii. Au racit, le trece. Manaca inghetata la greu (eu i-ash tot opri, dar daca avem in casa......), apa rece daca exista o beau rece, iaurtul idem. Nu sunt din cauza asta mai sensibili. Au facut si baie in piscina cu apa de la robinet , ca n-au avut rabdare sa stea la incalzit.....Si am avut tare multe probleme cu ei! Acum stiu sigur ca erau de la poluarea din orash. SI ai zice ca astea sunt legende, dar cand ti se intampla tie.....te gandesti ca 1 din 6 copii in Bucuresti are astm?
O zi buna!

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Bumbi..candcer cazier de la Sebes trebuie sa cer.
revin..sa o sun pe sora-mea sa va ea cum are.

Mergi la inceput

brandusha asa e cu soacrele. oricat de bine s-ar purta ele cu nurorile, tot nu o nimeresc si nicio nora nu ar vrea sa stea cu soacra. oare de ce? vom ajunge si noi soacre si taaare muuuklt ne-ar placea sa mai stam cu baietii nostri sa avem grija de ei.

aoleu, ma sperii cu astmul asta de bucuresti! am vb cu socrela si edi nu mai are nimic din episodul trecut de bronsita. cred ca i-au facut bine aerosolii astia!

ce putin mai ai si tu!!1 nu mi-ai raspuns. te-am intrebat zilele trecute , daca-ti vine sa nasti cand nu e sotul tau acasa, are cine te duce cu masina? cum faci?

Mergi la inceput

Bee, asa e si soacra-mea...e femeie buna dar sa nu stau impreuna cu ea ca ies scantei
Bumbi...si sora-mea are 26 la cod..ce naiba e asta? Si ea s-a mutat in Mures cand avea 10 ani.
O sun pe bunica-mea sa vad ce CNP are . pacat ca tatal meu e mort si nu ii stiu cnp-ul.

Mergi la inceput