Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 328)
Raspunsuri - Pagina 15

Biancas spune:
Hai cuscra la nanica ca numai noi bantuim prin zona. Mai bine ne povestim pe mess
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

szaboali spune:
La numarat si Iarina il cam sare pe 6 si pana la 16 nu se opreste...nu stiu de unde o invatat de la 10 la 16...cred ca l-o auzit pe tata-so numarand banii
Ali de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

szaboali spune:
No, hai pa...noapte buna.
Ali de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)

Biancas spune:
Yahoo! Widgets imi arata si cate grade sunt afara...am uitat sa spun.
Acum am 18 grade .
Noapte buna .
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

bumbita spune:
buna dimineata, doamnelor!
bianca, ali parol ca aseara vroiam sa intru dupa ce l-am cuclcat pe strumf, insa m-a mutat constiinta in bucatarie la un spanac - sper sa manance azi si la o salata de fasole verde cu usturoi ( pt mine)!
ce v-ati mai conversat!!!
nici sebi nu retine poeziile. sare versurile, nu are dloc rabdare sa ma asculte pana la sfarsit. in schimb, ii plac povestile f mult. aseara am citit "Doamna si vagabondul". i-a placut mult pagina cu ei doi cand mancau la restaurant spaghete si a mangaiat pagina.... si la final cand a vazut ca facusera trei cateluse si un catelus...
cea mai tare faza a fost cand i-am zis ca stapanii Doamnei au facut un baietel...la acre el zice " unde e? " eu " aici in patutul asta"...el " unde, vreau sa-l vad...de ce nu-l arata?"
noi aseara am fost prin mall, unde sunt megareduceri...apoi la locul de joaca si in final l-am asteptat pe tati la mc'donalds.
pe zi a mancat ciorbita strecurata cu bona. i-am zis azi sa i-o dea cu paine si sa-i mai strecoare si ceva legume pe acolo. poate reusim sa-l pacalim.
ali sau fetele cu doi reclama - reclama mascata vroiam sa te/va intreb, tu/voi cum ii culci/culcati pe pitici? separat? pe rand? tu, ali,intai pe ianis apoi pe iarina? ce face iarina pana il culci tu pe ianis? mie mi-e f greu sa-i culc pe amandoi odata...se dau jos din pat, chicotesc, vor apa, vor olitza, vor sa le fac pe spate, vor sa le fac la talpi...f greu adorm impreuna, insa...pana la urma adorm, asa vreau sa-i obisnuiesc!
nu va zic, ca nu stiu cum, atipesc si eu la un moment dat si cand ma trezesc ii gasesc adormiti
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

asteryaro spune:
buna dimineata la cafeluta!
Desi aseara m-am culcat tarziu (am lucrat ceva cu Viorel pe calculator), azi la 7.50 eram treaza, la fel si Razvan.
Azi iesim iar afara, si mai vedem noi.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)

szaboali spune:
'Neata, hai sa iti raspund ca apoi plecam in parc
Io de obicei ii culc deodata , Ianis la tzitzi iar Iarina isi pune capul pe mine, acum depinde unde are ea chef, pe sold, pe picior cand cum. Sunt seri in care adoarme asa sau sunt seri in care adoarme Ianis si apoi o iau in brate ne iubim de dragostim si adoarme in bratele mele. De exemplu aseara nu i-a fost somn cand l-am culcat pe Ianis, din cauza caldurii...dar a adormit singura, ca se mai culca si singurica asta mai rar seara, insa la amiaza se culca singura tot timpul, se pune la tv si se uita pana adoarme.
Va-m si va doresc o zii superba si racoroasa
...ca la noi ii tare cald de pe acuma sunt 22 de grade.
Ali de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)

bumbita spune:
cristina iesiti repede pana nu se pune caldura cea mare. oricum la ora 8 15 erau 26 grade!!! noi i-am dus pe sebi si pe bona la ora 8 15 in real, dupa care trec pe la locul de joaca. i-am zis ca la maxim 10=-10 30 sa se duca acasa.
bianca vezi ca ti-am mai transmis pe yahoo toate vreo 5 meniuri.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine la , azi sunt matinala, m-am trezit la 8, inaintea lui Dani ca a venit Nelu acasa.
Azi vreau sa merg cu dani la gradinita, ieri m-a innebunit unde sta un coleg, un prieten de la gradinita si eu habar nu amunde sta ala. Poate e la gradi si atunci il va vedea. Daca nu am sa intreb unde sta. Stiu ca tare mult il place Dani, imi spune mereu despre 3 baieti cu care se joaca tot timpul.
Bumbi, eu nu pot sa iti dau sfaturi cu dormitul...stiu ca e greu sa ii culci pe amandoi deodata. Atata iti spun ca acum cand ei vor fi impreuna forever..cum se invata asa vor face tot timpul. Daca esti mai dura la inceput si nu permiti "datul jos din pat" rasul, hlizitul inainte de culcare...va fi liniste in camera.
Asa e la mine cand vine nepoata sa doarma cu Sandra..povestesc, rad se dau jos din pat vreo 2 ore ...uneori le apuca ora 1 noaptea si ele tot rad . Acum s-au mai invatat ca au crescut si povestesc si asculta muzica in soapta
.
Bianca

Biancas spune:
Astery multam de cafeluta...e buna ca are si cofetta.
Bumbi, am vazut, mersi frumos. Cand imi iau curaj te anunt . M-am uitat peste meniul de ieri si parca imi e greu sa ma apuc iar de 3 mese pe zi..si nimic intre...acum mai mananc seminte, fructe...
Ali.o zi frumoasa sa ai
Bianca