Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 328)
Raspunsuri - Pagina 14

szaboali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szaboali Maraki ![]() ![]() aaaaa...la noi se mai face si faza cu sarea in cap....la voi se face? ati mai auzit? Ali ![]() ![]() ![]() www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama |
Ali

www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

Biancas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szaboali aaaaa...la noi se mai face si faza cu sarea in cap....la voi se face? ati mai auzit? |

Bianca

www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

szaboali spune:
Nu stii???? esti cam din zona asta...
Pai asa...i se pune la femeia insarcinata, fara sa isi dea seama, un pic de sare in cap...daca duce mana prima data pe fata de la nas in sus e baiat iar daca duce mana de la nas pana sub barbie e fata.
Ali de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)

Biancas spune:
No mah..si sta cineva sa o urmareasca pana duce mana? Poate dura o ora si in momentul ala..pers care urmareste se intoarce
Nu stiam oricum.... poate la tara pe aici se stie dar eu nu am auzit.
Si persoana respectiva(gravida) stie ca i-a pus sare in cap?
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

szaboali spune:
Pai nu ii spui nimic ii pui fara sa isi dea seama.
Ali de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)

Biancas spune:
Aha...am inteles. Si ma benoclez la ea sa vad unde si cand pune mana.
Ia zi cuscra cum retine Iarina poeziile? repede, usor?
Bianca

szaboali spune:
Pai daca vrei sa aflii stai si te benoclezi
Iarina le retine foarte repede...azi ii citesc de vreo 4-5 ori azi...si maine mi-o spune toata...la noi nu functioneaza pe moment
Ali de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)

Biancas spune:
Am Yahoo! Widgets pe calc si e super fain, imi arata prognoza pe 5 zile in orasul ales ...asta daca va intereseaza
Bianca

Biancas spune:
Dani vad ca e foarte distrat...face doar cand vrea el si daca vrea el.
Am observat ca la numere il sare pe 8 si mai demult il sarea pe 7. Si m-a auzit vorbind despre asta si acum nu mai vrea sa numere.... Azi i-am spus ca daca nu numara pana la 10 nu ii mai cumpar inghetata si s-a apucat repede sa numere dar mai mult strigat: Unuuu, doiii, treiii..
.
Poeziile cam greu si nici eu nu am rabdare
Bianca

szaboali spune:
Si eu am acasa...aici la mami ma uit pe vremea Kappa...e buna si asta
Ali de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)