Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 328)
Raspunsuri - Pagina 13

szaboali spune:
Seara buna doamnelor, daca mai e careva pe frecventa asta...ca io is prezenta
...piti s-a culcat iar goanga de Iarina imediat se culca, se imbraca se dezbraca ...e foarte cald la noi sunt 24 grade afara d-apoi in casa, ne topim nu alta.
Astery pai la ora noua mai gasesti carticica? La noi la ora 7 jumate nu mai gasesti deloc la nici un chiosc...eu am noroc ca las banii la chioscul de paine si imi ia gagica in fiecare luni deci nu ramanem fara niciodata, cu exceptia Cartii junglei pe care au sarit toti...poate fac cumva rost si de asta sa avem colectia intreaga.
Io nu stiu de ce naiba nu fac astia mai multe exemplare la cartile astea ca se vand foarte bine.
Giova bine ca s-a linistit bebe pana la urma, drum bun sa aveti.
Cosmi asta e ...ce sa facem ca bani trebuie...ne sacrificam care cum putem
Acum m-am obisnui singura, cand vine tati acasa deja parca mai mult6 ma incurca...parca e mai bine singura...avem un program foarte binr stabilit...ca o matrita
...trezire,papat,afara in parcsau plimbare sau cumparaturi, apoi iar papat,dus,culcat,parc, baie papat,culcat...cam asta e programul nostru
Ali de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)
www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama

szaboali spune:
Giova stai calma ca si mie imi vne cateodata sa ma duc in padure
Silvi nu cred ca ti-ar placea sa fii chiar asa slabanoaga...lasa ca cel mai important e sa fii sanatoasa...kilele in plus se dau jos mai greu dar pana la urma reusesti
Irina la noi se zice ca daca ai pofta de acru e baiat daca de dulce e fata...tu aveai pofta de zeama de pe varza??? Orice ar fi bebe din burtica important e sa fie sanatos...eu vroiam inca o fetita dar nu a iesit cum vroiam eu
.
Ali de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)

Biancas spune:
Buna seara si de a mine.
Noi azi am fost prin centru sa ducem cartile la biblioteca cu maxitaxi .Cand ne-am dat jos din maxi ..ghiciti unde...la Mc`...Dani cand a vazut repede m-a tras inauntru a vada ce jucarii sunt . erau toate din seria Ice ag 2 asa ca am cumparat inca 2 jucarii cele care ne lipseau..lui si Sandrei. Acum le avem pe toate 4. Maine trebuie sa cumpar danonino sa ii fac inghetata ca i-am promis
.
Apoi am mers pe la sora-mea si pe la 21.30 am ajuns acasa.
Ne-au sunat azi finii ca nu mai merg nici ei pe Transfagarasan ca s-au anuntat zile cu ploi si ca merg in Moldova la manastiri..daca nu mergem si noi ca are tatal finei o casa acolo. Mersi..noi am fost..asa ca stam acasa..maine la strand ca de poimaine va ploua vreo 3 zile dupa cate vad.
Bumbi, multumesc frumos A mancat Sebi supica cu bona?
Maraki, Silvia ...acum se gaseste bors in supermarketuri la sticle de 1 l, 1,5 l , 2 l.
Silvia, si eu mai vreau sa cumpar carti de la Colea asta...macar ma inspir si cand nu stiu ce sa gatesc ma uit si imi vine ceva in cap. Si sunt ieftine cartile azi vazut ca nu au preturi mari. Branza...am si uitat sa ma uit cat e mascarpone ...dupa ce postezi reteta am sa ma uit sa caut caci acum nu mai stiu nici cum era reteta.
Ti-am scis PM cu o idee de concediu in 2 sau 3
Irina, bine ca mi-ai spus ca esti si bors rau...nu stiam sincer. Odata am facut ciorba de perisore si chiar nu mi-a placut cum er acrita . Dar sa stii ca si otetul e de multe feluri...eu nu folosesc decat Otet Regal..altele nu imi plac ca nu au acelasi gust....si in salata se simte de numa. Si la muraturi tot regal folosesc.
Cosmi, bun pret cabana aia . Azi am povestit si vazut cu Stefan putin
, mi-a trimis camera sa il vad dar nu am tinut-o mult deschisa...am inchis-o repede
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szaboali Giova stai calma ca si mie imi vne cateodata sa ma duc in padure ![]() Silvi nu cred ca ti-ar placea sa fii chiar asa slabanoaga...lasa ca cel mai important e sa fii sanatoasa...kilele in plus se dau jos mai greu dar pana la urma reusesti ![]() Irina la noi se zice ca daca ai pofta de acru e baiat daca de dulce e fata ![]() ![]() Ali ![]() ![]() ![]() www.dropshots.com/iari_ianis" target="_blank">Comorile lu' mama |
Eu cu Robert mancam gogosari murati la greu dar si lapte cu biscuiti

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

maraki spune:
Chiar Silvie, poti sa nu il faci public albumul si nu intra decat cine stie parola la webshot.Am vazut la stiri ce furtuna a fost in Cluj
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Biancas spune:
Ali chiar vroiam sa intreb pe unde esti si am uitat...
Silvia...esti batrana ca mine din 76
.
Bee, e nasol sa fii la mijloc, toate oalele sa sarg in capul tau. Dar bine ca stai cu parintii nu cu socrii ca ar fi mai rau probabil. Ca deh...mama e mama si inghite mai usor toanele fiicei, pe cand soacra...mai greu (aviz Maraki
).
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Biancas spune:
Am observat ca Dani retine greu poeziile in comparatie cu Sandra. La Sandra era destul sa ii citesc de 2-3 ori o poezie sau una, doua strofe si o memora rapid. La Dani insa...mai greu...vad ca retine mai greu si uita repede .
Sora-mea mi-a spus ca si fiul ei la fel.
La voi cum e? Retin repede copiii?
Bianca

Biancas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szaboali Irina la noi se zice ca daca ai pofta de acru e baiat daca de dulce e fata ![]() ![]() |
Povesti

Eu am avut si fata si baiat si eventual am poftit dulce..acru niciodata.
Si nu m-a durut deloc burta, nu am

Bianca

szaboali spune:
Maraki deci asta e babeasca , asa zic babele...la mine s-a potrivit la Iarina, bagam o cioco mare 2 minute...cred ca nici nu trecea un minut, la foc automat...acum ca ma gandesc bine cred ca nici nu o mestecam bine[;-)))]...la Ianis nu am avut nici o pofta, mancam cand dulce cand sarat, cand acru...
aaaaa...la noi se mai face si faza cu sarea in cap....la voi se face? ati mai auzit?
Ali de
IARINA (16.02.2006) si
IANIS (04.04.2008)

Biancas spune:
Ali, si eu mai vroiam o fetita dar uite ca a iesit Dani..smecherelul ..spre incantarea socrului meu mai mult ca e al 4-lea Ioan din familie si duce numele mai deparate
.
Sandra e flebetea soacra-mii.
Bianca