Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 ( 328)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina ce face bubulina? Pune si tu la semnatura in cate sapt esti ca habar nu am cand trebuie sa nasti.

Silvie trebuie sa.i pun telescop neaparat ca este prea frumos sa stea prin casa Am vazut ca e o diferenta mica intre el si ala din site: al meu are 8 puncte de aur in plus, o fi facatura sau original? dar nu.l vad eu pe Giuseppe sa poarte facaturi...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Maraki chiar ca as bea un nors rece sau mai bine m-as multumi si cu o cana de zeama de varza rece.Vai ce idee mai am!
Am intrat in saptamana 17 sau 18 nu mai stiu exact da os a iti zic zilele astea , cred ca 17.Imi place bubulina cu toate ca eu sunt convinsa ca e un bubuloi

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Pai stai asa...am visat eu sau chiar ai scris ca este fetita??? Parca asa am citit mai demult si chiar ma miram de ce te intreaba Bianca ce este...

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

fetele, eu am avut o zi f grea si plina azi. sunt rupta de oboseala. noroc ca plec acum la 17....va pup. poate reusesc sa mai intru deseara.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Ati scris si ati scris. DEci am avut ce sa citesc. Mai bine asa, ca de scris.....sa scriu sa ma plang?
Giova, drum buna la Alba! Sa mai intri sa zici ce si cum pe-acolo. SUper revizia lui Edi!
Irina, cum e cu burtika? Tot fetitza? POfte vad ca ai, dar gretzuri? Deci Razvan al Ioanei e inalt si zdravan! Pai e de mirare, la cata grija avea Ioana cu mancarea lui?
Silvi, peripetii, da? Giova, nu mai stiu la ce pensiune a fost, dar Mihaela, a fost in apropiere la pensiunea Perla (in 1 Mai), care parea super, cu piscina la ea acasa si alte rasfatzuri(gen masaj, tratamente diverese). Am facut petit chinois si paella. Au mancat ai mei ca spartii. Mi-am adus si eu aminte ca-mi place sa gatesc.
Bianca, intrebai de convietuirea cu parintii. Usor nu e, dar e convenabil pentru toti cei in cauza. Ce nu-mi place mie e ca nu am bucataria mea (momentan) si eu la gatit nu ma impac deloc cu mama. Motiv pt care eu+ barbatul meu mancam mai mult mancare rece. Radu mananca doar daca ii mai fac eu cate ceva exotic, in rest......Mama e sensibila cand e vb de ceea ce gateste ea si prefer sa tac si sa nu o supar. Fiecare le avem pe ale noastre (defecte). Ce ma enerveaza ingrozitor e ca eu snt vesnic la mijloc. Ai mei comenteaza pe seama lui Radu si-mi spun mie ce si cum, Radu imi comunica tot mie ce nu-i convine, iar eu.........eu sunt aia rea si certareatza numai pt ca dau glas nemultumirilor fiecaruia (si ale mele evident). SI le-am spus de nenumarate ori: rezolvati-va problemele in fatza, nu cu fitile la mine, ca-s si eu om si-mi sare tzandara. Pana si Ana imi spune "mama nu te mai certa". Eu ii explic mereu ca nu orice ton mai ridicat, inseamna cearta, dar,.......
Cat despre expunerea pe plaja fara alea alea.........Eu una n-am nimic impotriva. Daca n-o sa am bani sa ma duc unde-mi doresc eu la anul, ma duc cu cortul in Vama Veche, unde evident ca ai mei pitici vor vedea de toate. Asta desi noi nu practicam nudismul. Acum vreo 8 ani cand eram muult mai slaba, am facut si eu topless, fiindca erau asa valuri ca ma lasau fara sutien. Si prietenul meu de atunci maniac de pudic fiind, s-a jurat ca el n-o sa ramana vreodata fara slip de baie. Asta pretz de vreo 2 bai........... Si i-a trecut de tot. Ma feresc sa fiu asa categorica.
Bumbi, eu zic sa-i tai baiatului unghiile cand si le taie si tatal lui. Ai mei au avut vesnic unghiile taiate "prin puterea exemplului": uite cum fac eu, hai sa ti le tai si tie. N-am avut probleme.
Sigur mai sunt multe de zis, dar......Mi-e caaald! La noi sunt vreo 36 de grade si e rau.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Hello!
Maraki, stiu ca se poate, dar trebuie sa instalezi ceva "nu-stiu-cum-viewer", da si tu un google. Da de ce vrei sa stii, ai dubii?

Bee, plimbari romanticoase, hmmmmm, ce bine suna. Pana la urma ce ati hotarat cu masina de paine? Eu iti ziceam ca merita, doar ca sa iei una de capac. mai mare pt. voi, si sa faci zilnic, dar tot merita. Plus gustul, plus mirosul, iar calitatea painii... e buna rau .

Irino, spune la sefi sa te mai lase putin sa respiri si tu! Merge creolinul la gradi anul asta?

Deci, nu mai stiu cine intreba (Silvi?). Nu l-am inscris niciunde pe Razvan, dar in sept. obligatoriu intra undeva, ca-i gradi sau camin! Pregatim un plic gras, ca aici asa merge nah, si reusim noi cumva. Si eu sper sa terminam cu imbolnavirile astea .

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui asteryaro

Hello!
Maraki, stiu ca se poate, dar trebuie sa instalezi ceva "nu-stiu-cum-viewer", da si tu un google. Da de ce vrei sa stii, ai dubii?

Bee, plimbari romanticoase, hmmmmm, ce bine suna. Pana la urma ce ati hotarat cu masina de paine? Eu iti ziceam ca merita, doar ca sa iei una de capac. mai mare pt. voi, si sa faci zilnic, dar tot merita. Plus gustul, plus mirosul, iar calitatea painii... e buna rau .

Irino, spune la sefi sa te mai lase putin sa respiri si tu! Merge creolinul la gradi anul asta?

Deci, nu mai stiu cine intreba (Silvi?). Nu l-am inscris niciunde pe Razvan, dar in sept. obligatoriu intra undeva, ca-i gradi sau camin! Pregatim un plic gras, ca aici asa merge nah, si reusim noi cumva. Si eu sper sa terminam cu imbolnavirile astea .

poze (1),(2),(3),(4)

asa pt cultura mea

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Maraki, esti malitioasa sau doar mi se pare?

Noi o asteptam pe Corina la lectie, Razvan e cam nervos fiindca l-am trezit din somn si se pare ca n-a dormit suficient, dar o sa treaca, imi doresc doar ca lectia sa decurga normal, fara incidente.

Azi parca n-a mai fost asa de cald afara, desi in masina fara aer NU se poate ... cel putin asa mi s-a parut in parc, cat am stat cu Razvan.
M-a sunat Viorel si mi-a zis ca a gasit cart5ea Disney, eu am ratat-o azi si tare rau imi parea... iata ca el n-a stat degeaba, abia astept sa-l vad pe Razvanel in culmea fericirii!

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Nu sant mai, ce puteam sa raspund? stiam ca nu exista optiunea asta in drop si ma gandeam ca poate nu am observat eu, de aia am intrebat.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am intrat sa caut ceva reteta de tort si am bagat nasul si aici si am zis ca o lamuresc pe Maraki nu e vorba de drops e celallat album de webshots am acolo album cu Italia si imi da pe mail in fiecare saptamana cate vizualizari am avut cred ca i-am pus eu nume aiurea cu vacanta Italia 2008 si dau de el pe google habar nu am >
Bee deci paella si petits chinois duper harnicuta ! La copii le plac f mult mai am niste cookie care sunt f bune si plac la copii, voi face ceva sectiune speciala cu mancare de copii ca eu la ce mofturos am si ce meniuri ii fac pot scoate si o carte de bunate pt copii , pupici de la noi.
Cristina eu intrebam

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput