Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(41)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Gigelica20,

am vazut ca, romantioasa din fire cum pari a fi, ai cautat capitolele cu primii morcovei, si ai decis: Chatonica este prima! Intrebare: dar ultima? Cumva eu? Trag si eu nadejde ... poate asta o fi premiul pe care-l licitam la inceput, pt ultima mamica

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Olga, am dormit cu Ian vreo 30-40 de minute si am visat ca ati venit la noi (tu, David si sotul tau!) pentru ca erati din Bistrita si sotii erau prieteni din liceu Tu nu m-ai recunoscut pe mine, numai pe Ian

Super ciudat vis...

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Cat de tare!!! Oricum daca nu ajungem la Bistrita, sper sa organizam candva intalnirea cu mamicile si bebeii si sa ne vedem

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Nemancata din mine nu s-a atins de nimic pana la nunta ca sa incapa in rochia de mireasa. Ei dupa ce m-am vazut mireasa, am inceput sa bag ca sparta in mine. Azi am mancat atat de mult si prost ca imi vine sa vomit
Dar lasa ca de maine.... Trebuie sa incap acum si in costumul ded baie, caci in curand plecam in luna (saptamana) de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Anca, da tu ai fost ultima din odiseeFetele te-au asteptat intai pe tine sa nasti si apoi ne mutaram la scutecele

Fetele noi avem probleme mari: puiu mic facu afte si tasu dupa el sau inversAcu pe tasu shtiu cu cel doftoricesc da pe bestia mica cum?
I-am dat cu apa cu bicarbonat si un tampon de tifon sterilizat pe la aftele din gurita, l-am spalat tot cu bicarbonat pe manuta de si-o maltrateaza in gurita+ma spal cu aceeasi solutie pe tzitzi inainte sa ii dau sa pape. Daca ati avut probleme similare va rog spuneti-ne cum le-ati depasit.

Si alta chestie observata azi: cred ca bestia e stangace:
-cand se ridica in picioare primul pas il pune cu stangul intotdeauna
- isi roade numa dejtul mare de la mana stanga
- obiectele din centrul de joaca la apuca mai multa cu manuta stanga
La voi cum e?

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Afte
Stiu ca exista in farmacii produse speciale dar nu stiu daca sunt ok si pentru sugari....

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

sunt in urma rau cu cititul. poate recuperez maine. deocamdata am promis un video cu inotatorul olimpic

gashca

25 martie 2009

Aris a scris la cap vechi

25+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

hai ca am scris la capitolul trecut. nu mai reiau ca sunt rupta. bag doar linkul cum am promis.
pup

25 martie 2009

Mergi la inceput

Ce liniste pe-aici, acum cand am revenit eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Eu nu vad filmul

25+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Nici eu nu vad filmul!!

Mergi la inceput