Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(41)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ina, din categoria lucrurilor de DUPA, eu i-as mai recomanda Siminei , (in afara de somn, carte, etc,)urmatoarele: sa savureze o portie de mancare civilizat, asa calm, nu ca Haplea, de parca i-ar lua cineva din fata,sa faca o baie, un dus dupa placul inimii nu de parca intr-un minut s-ar lua apa, sa "savureze" momentele de stat pe wc...da, da, Simina, la un moment dat iti vei dori macar timp sa stai pe wc...Nu am crezut toate astea. Cand am primit la randul meu indicatii ca" dormi acum, sau mergi colo, etc..." am zis ca eu nu voi fi asa. Si acum... Sa fim sanatosi ca vor veni si zile mai bune.
Intru la culcare.

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

nu mergesi m-am chinuit o gramada sa il tai sa il incarc de doua ori si tot nu merge. mi-a spus ca e ok,mi-a dat url-ul si nu merge
mai incerc maine ca nu mai suport acum. o sa incerc sa il trimit si pe mail deshi e cam mare

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Fetele, pe la 8 luni or sa fie preocupati de jucarelele lor asa ca o sa avem timp de dus, mancat ca omul la masa sau stat pe wc

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Ina, din categoria lucrurilor de DUPA, eu i-as mai recomanda Siminei , (in afara de somn, carte, etc,)urmatoarele: sa savureze o portie de mancare civilizat, asa calm, nu ca Haplea, de parca i-ar lua cineva din fata,sa faca o baie, un dus dupa placul inimii nu de parca intr-un minut s-ar lua apa, sa "savureze" momentele de stat pe wc...da, da, Simina, la un moment dat iti vei dori macar timp sa stai pe wc...Nu am crezut toate astea. Cand am primit la randul meu indicatii ca" dormi acum, sau mergi colo, etc..." am zis ca eu nu voi fi asa. Si acum... Sa fim sanatosi ca vor veni si zile mai bune.
Intru la culcare.

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Da, da...sunt de acord cu tot ce-ai zis Acum abia am timp sa mananc si eu la masa ca omul, dar tot haplea mananc...caci asa m-am obisnuit Mi-am dat seama de mai multe ori ca infulec...acum trebuie sa ma dezobisnuiesc

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

heheheeee. eu inca scotocesc in arhiva...si uite ce am gasit..pentru tine Ayla, cu mentiunea te iubesc de atunci...

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Fetele...mai spuneti va rog diseara o rugaciune si pentru bunicul meu? Sa faca Dumnezeu cum crede El ca-i mai bine...

Va pup, s-ar putea sa lipsesc un pic de pe forum incepind de miine, dar ma gindesc la voi. O sa-mi fie dor de palavrageala voastra

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Dumnezeu sa aiba grija de el, sa il ajute sa isi revina si sa ii dea sanatate.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Daca tot ma plingeam ieri de lipsa de hitza-hitza, si daca tot ma sfatuia Chatonel sa "tac si sa fac" cum face fiica-mea (cu kilogramele)...ne-am destrabalat, am ajuns sa "dunga-dunga" de 5 ori INAINTE ca Ilinca sa implineasca 5 luni. Dezmat ... s-a tavalit de ris Motanu cind i-am spus si lui chestia asta. Vestea buna este ca in sfirsit ma declar "ca noua", sint perfect functionala si e la fel de bine ca "inainte". Vestea "proasta" e ca vreau mai des .

Asta-i veste buna, nu proasta.
Tu nu stii ca inceputul e mai greu?

Mergi la inceput

La multi ani!
Victor Christian
Arald Andres

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

ziua buna
la multi ani sarbatoritilor de azi
Olga esti o mamica superba
Si acum..sa va spun ce am constatat..Vladut e alergic la amoxicilina..asta e concluzia mea 99%..si a dr..caruia i-am comunicat prin telefon ce s-a intamplat. De unde am dedus?din faptul ca din moment ce am incetat sa-i mai dau..au disparut si bubele..si s-a linistit..a dormit foarte bine. Vom merge sa facem dupa ce vine dr din concediu un test alergologic, sa vedem la ce mai e..ca sigur e alergic si la alte antibiotice mai puternice..ceea ce nu e bine, ca dc se va imbolnavi va fi greu de vindecat:(
Dar..tb sa semene cu cineva..ca eu sunt alergica la metale...si daca ma fardez(toate fardurile contin metale)..ajung sa arat ca o mutanta
si acum..din categoria..nebunii cauzate de oboseala..ieri am facut sarmale..bun si facut..a tocat sotul pieptul de pui..ceapa...blabla...si le-am impachetat azi urma sa le fierb..si stiti ce am constat azi????ca sarmalele mele nu au OREZ..asa ca..acum m-am pus sa desfac sarmaluta cu sarmaluta...sa pun orezul..si sa le fac la locasta inseamna sa faci totul din inertie...

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?

POZE
Povestea noastra

Si ce, fara orez nu erau bune? Sau nu erau sarmale?
Multa sanatate lui Vlad!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin
am facut 25 sapt

Felicitari!

Mergi la inceput