Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(41)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare!!!

In sfarsit am reusit sa citesc tot. Recuperez de vreo 2 zile.

Multumesc pt aprecieri la adresa pozelor.

Pisigri sanatate multa bunicului

Iata si pozele de la petrecere:

http://picasaweb.google.com/olgagireada/NuntaOlgaSiCristiPetrecerea2#

http://picasaweb.google.com/olgagireada/NuntaOlgaSiCristiPetrecerea#

De maine incerc sa fiu mai activa, caci am cam lipsit si nu mi-e bine

Olga, mamica lui David iepurasul

Super petrecere !!!!

Totul la superlativ !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Olga, am vazut pozele. Superbe! Cu toate peripetiile, cred ca a fost super. Sa fiti fericiti si sa va iubiti mult! Sunteti un cuplu frumos!
Ada, am reusit sa ma loghez si eu pe picasa, multumesc pt poze si multumesc pt v-ati gandit la noi!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Victor Christian , Arald Andres

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Simina, felicitari !!!! mai un pic si te mosim toate cum ai facut si tu pt noi !!!

Pisigri, sa ajute Dumnezeu sa fie bine cu bunicul tau !!!

Noi acum ne-am intors de la munte a fost super doar ca Alexandra a fost super activa si fresh, deci nici vorba de somn de amiaza doar dupa multe mufari si remufari plus leganat si alte plimbari pe dealuri
acum doarme asa ca nu mai pierd vremea nici eu mai ales ca maine dam de baut ca suntem domnisoare bebeline mari !!!

Mergi la inceput

GIGELICO , mi-ai facut pofta la cotrobait prin odisee si acum ma apuca plansul de bucurie !!!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134193

''Soarele meu'' face 5 lunite si ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru acest dar minunat si imi doresc doar sa fim sanatosi !!!

LA MULTI ANI FETITA MEA DRAGA !!!!! Iti multumesc ca ai aparut in viata mea si promit sa fac tot ce imi sta in putere ca sa fii fericita !!! Te iubesc

Deci va astept cu o felie de tort (poate tiramisu ) si o bere ca e tare cald afara !!!

Mergi la inceput

Crina, Calin Nicholas

la mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Alexandra made by Novus, La multi Ani sanatosi si fericiti!!!

Am citit si eu pagina din linkul pus de novus mai sus, si m-am regasit si pe mine pe acolo, am zambit la amintirea acelor timpuri atat de zglobii...

Somn usor!

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Pisigri,

legat de "vestea proasta" si "inceputul e mai greu", eu as adauga un proverb si mai "comprehensiv": POFTA VINE MANCAND!

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Nemancata din mine nu s-a atins de nimic pana la nunta ca sa incapa in rochia de mireasa. Ei dupa ce m-am vazut mireasa, am inceput sa bag ca sparta in mine. Azi am mancat atat de mult si prost ca imi vine sa vomit
Dar lasa ca de maine.... Trebuie sa incap acum si in costumul ded baie, caci in curand plecam in luna (saptamana) de miere

Olga, mamica lui David iepurasul

Si eu fac la fel, o tin numai dintr-un target intr-altul si, printre, o mai dau cu bota-n balta, ca azi cind am mincat pizza
Cel mai tare imi lipsesc cartofii, oridecare, copti, fierti, piure, prajiti, frantuzesti
Si cel mai tare ma enerveaza ca, desi ma..."subtiez centimetric", pe cintar nu mai dau jos nici macar 500 de grame.

Succes iti doresc si o

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Ina, din categoria lucrurilor de DUPA, eu i-as mai recomanda Siminei , (in afara de somn, carte, etc,)urmatoarele: sa savureze o portie de mancare civilizat, asa calm, nu ca Haplea, de parca i-ar lua cineva din fata,sa faca o baie, un dus dupa placul inimii nu de parca intr-un minut s-ar lua apa, sa "savureze" momentele de stat pe wc...da, da, Simina, la un moment dat iti vei dori macar timp sa stai pe wc...Nu am crezut toate astea. Cand am primit la randul meu indicatii ca" dormi acum, sau mergi colo, etc..." am zis ca eu nu voi fi asa. Si acum... Sa fim sanatosi ca vor veni si zile mai bune.
Intru la culcare.

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

...si lista poate continua
Ce bine ca bebe compenseaza "neajunsurile" si calmeaza frustrarile.

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Mergi la inceput