Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(41)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

'Mneata tufete,

La multi ani ghioceilor sarbatoriti azi si mamicilor lor.

Olga, te felicit din tot sufletul, ai fost o frumoasa iar petrecerea superba!

Am vazut poze cu Ariana si Cristian. SInt tare dragalasi de-ti vine sa-i maninci. Ian inca nu si-a descoperit piciorusele. Le acorda atentie doar daca are sosetutze rosii

Monvas, n-am mai apucat sa-ti mai multumesc o data pentru "trebaluiala" cu coletul

Pisicogri, multa sanatate bunicului tau si putere voua familiei sa puteti sa-l ingrijiti asa cum trebuie

Bogdana, imi pare tare rau ca Vladut e bolnavior. Insanatosire grabnica.

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Multumesc mamici

Am vazut poze cu bebici si picioruse delicioase

Mihaela intr-adevar acolo am fost furata

Petrean spor la desfacut si invelit sarmale si sanatate lui Vladut

Chatonel distractie faina pe la socri

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua mamici

Victor Cristian bebe de SimonaMami
Vazut poze de OLGA...superb totul, voi sunteti foarte frumosi, locatia frumoasa, distractia mare....asta s-a vazut din poze
Si acuma , sa fiu un pic mai "tarancutza" zic si eu ceva:..mooaammaaa cate vedete acolooo"

Dau de baut , de papa..ce vreti voi. .am facut 25 sapt
WEEKEND PLACUT TUTUROR

25+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Carla ai PM

25+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Buna ziua mamici

Victor Cristian bebe de SimonaMami
Vazut poze de OLGA...superb totul, voi sunteti foarte frumosi, locatia frumoasa, distractia mare....asta s-a vazut din poze
Si acuma , sa fiu un pic mai "tarancutza" zic si eu ceva:..mooaammaaa cate vedete acolooo"

Dau de baut , de papa..ce vreti voi. .am facut 25 sapt
WEEKEND PLACUT TUTUROR

25+ cu Andreea

Poze noi
bebe

Multumesc

Wooow 25 saptamani Felicitari!!!! Mi s-a zbarlit parul de emotie. Mai ai asa de putin Sarcina usoara si frumoasa in continuare

Mergi la inceput

Mamici sa va povestesc si de peripetiile de la nunta.

Sambata seara ma bag in pat, fericita ca a 2-a zi este evenimentul cel mare. Ma tgrezesc pe la 1 noaptea cu o senzatie de voma si o stare de lesin. Ups, ma gandesc in sinea mea, nu e bine. Ce-a urmat va fac un mic rezumat: diaree (cam de 30 de ori am fost la wc), lesinaturi, cheama salvarea. Pe la 3 dimineata cand am vazut ca nu mai vine salvarea, ne-am hotarat sa mergem la urgenta, caci in continuare imi era foarte rau. Nu va imaginati ce era in sufletul meu, parca vedeam nunta anulata, sau o mireasa pe targa Am plans toata noaptea de nervi si de rau ce imi era. Asa...am ajuns si la spital, dar nu ne-a bagat nimeni in seama (erau oameni care chiar mureau acolo, iar eu aveam o toxiinfectie alimentara...o nimica toata). Pe la 5 dimineata, obositi, ne-am hotarat sa mergem acasa. Am reusit sa dorm 1 ora, iar apoi s-a trezit David. Nu am reusit sa mai dorm nici 10 min dupa aceea, si nici nu ma lasa fundul (ma duceam la wc din jumatate in jumatate de ora). Nu stiu daca ati patit vreodata si daca mai tineti minte starea aceea de lesin cand patesti asa ceva. Nici acum nu im i imaginez cum am rezistat pana la 5 dimineata. La cununia religioasa simteam ca lesin, si cand simteam ca mai am putin si cad mai bagam cate un zambet si parca trecea. Dupa 12 noaptea nici n-am mai simtit oboseala, parca intrasem intr-o transa.

Cu tot raul care mi-a fost, dragul meu sot a uitat verighetele acasa A trebuit sa asteptam pana au sosit. Dar a fost bine la urma. L-am iertat

In rest totul a iesit foarte frumos. Noi ne-am distrat, invitatii s-au simtit foarte bine. A fost o nopate de neuitat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Olga
Apoi asa "evenimente" nici dusmanilor nu le dorim.Bine c-ati trecut cu bine peste tot si ca acum suntetzi ok.

Suuuper pozicile si voi ,bineinteles,nu se vede pe fetele voastra ca ar fi vreo problema...felicitari pentru asta

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Olga
Apoi asa "evenimente" nici dusmanilor nu le dorim.Bine c-ati trecut cu bine peste tot si ca acum suntetzi ok.

Suuuper pozicile si voi ,bineinteles,nu se vede pe fetele voastra ca ar fi vreo problema...felicitari pentru asta

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Multumesc

Sa stii ca asa ceva nu doresc nici eu la nimeni, mai ales intr-o zi atat de importanta Dar deh...se mai intampla...Oricum ma bucur ca nu s-a intamplat in noaptea cu nunta

Mergi la inceput

Olga, am dormit cu Ian vreo 30-40 de minute si am visat ca ati venit la noi (tu, David si sotul tau!) pentru ca erati din Bistrita si sotii erau prieteni din liceu Tu nu m-ai recunoscut pe mine, numai pe Ian

Super ciudat vis...

Gina lu' Ian

Botez Ian

Mergi la inceput

Simina felicitari, AMR-ul e asa mic; ce repede trece timpul...vei vedea; asa ca, profita si doooooooooooooooooormi cit poti de mult, uita-te la filme,citeste o carte buna "freaca menta" etc etc Sint doar citeva lucruri pe care le poti savura acum dsr care vor deveni imposibile DUPA.

Gina lu' Ian

Botez Ian

Mergi la inceput